icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
16. srp 2019

@krisatko je s nimi sranda, vždy kouká a, co nového umí, udělá nebo předvede.. 😍

@lindikova no jsou to pěkní vyčůránci 🙈😂

@ange_de_la_morte přesně, taky jsem vždy byla šťastná, že si to na nějaký čas sedlo a ono ve výsledku pak velký prd 😄

krisatko
Autor odpověď smazal
pe_tu_ss_ka
16. srp 2019

@krisatko hele botičky bych řešila, až bude úplně sama chodit v prostoru a zvládne delší kus cesty sama.. Do té doby vůbec boty nepotřebuje kvůli klenbě a správnému posílení svalů na nohou.. 🙂 jinak krásně sedí.. 😍

krisatko
16. srp 2019

@pe_tu_ss_ka však to i ona říkala, že za měsíc kontrola a pak pořešíme ty boty až bude sama vyloženě chodit bez opory. Ona je strašnej akrobat co kolikrát se tak zasukuje a rozsukuje, mě už by nezvedli ani heverem :D

pe_tu_ss_ka
16. srp 2019

@krisatko malému naštěstí vození na bříšku nechybí, a je spokojený, když vidí a stáhnu mu střechu.. Ale jinak krásně leží v rovině.. Ale už se těším, až bude sedět, a plně využijeme ten sporťák

pe_tu_ss_ka
16. srp 2019

@krisatko jj, máma včera měla malém fakt infarkt, jak se lekla, když si málem sedl.. 😂 Dneska pslaa, že má opar, jak se lekla 🙊 dělají sranda kreace.. Já zkoušela to jejich plazení.. A jako ani boha to nedám.. 😂

halasovci007
16. srp 2019

@veselaopicka ja to delam po koupani, kamarádka ma holcicku a ty to taky srostlo a trhali ji to pry od sebe. Ale kdybych to necedela od ni, nikdo mi to nerekl.
@pe_tu_ss_ka taky cekam ze prijde socialka, ze tyrame dite. U nas se rve jakmile je na zadech takze prebalovani, mazani, koupani furt rev. Ted uz prebaluji pred zrcadlem ve stoje pac ona se tak vzpira, ze by mi spadla z prebalovaku
@krisatko ad foto jizda v kocarku kde jsi vzala nase dite i s kocarkem. Uplne jak pres kopirak 🤣🤣🤣👌👌👌me se v tom i otocila jakoze hlavu mela pod striskou a najednou ji mela u rukojeti a pod striskou nohy 😖 jebze nechce beht ve sportaku. Zkouseli jsme a rev ptz byla pripoutana a nemohla se otocit. A rikala kamaradka, ze to je bojkot polohy na zadech pry to normálně existuje jako diagnoza 😣😵

veselaopicka
16. srp 2019

@halasovci007 jo no ja se domluvim na nasi gynde tam je tusim taky detska. Tadle dr byla arogantni a uz me tam.nikdo u ni neuvidi. Jeste ze ja mam takovou fajn doktorku.

halasovci007
16. srp 2019

@krisatko ten roztep jak udelala. Mazec jako s nima zacina bejt.

halasovci007
16. srp 2019

@veselaopicka kdyby to nekdo rekl nemusela bys na to jit vid. Maji mit proskoleny personal.

krisatko
16. srp 2019

@halasovci007 ona ty polohy mění během minuty asi 30x :D

krisatko
16. srp 2019

@halasovci007 umí i provaz :D

veselaopicka
16. srp 2019

@halasovci007 prave. Ale doktorka byla neprijemna doslova jak prdel. Jako u kluky je to takovy znamy co se musi delat atd ale u holek?? Kamoska ma dve holky rok a tři roky a koukala na mě jak puk že o tom nevěděla tak je večer radši zkontrolovala

veselaopicka
16. srp 2019

Ja uz se z toho zblaznim. Mala mo zacla stavkovat s jidlem.. jako 4. Den po ocko prece uz chut k jidlu mit musi ne? Chapala bych prvni druhej den .. vcera me snedla tak 150ml za celej den.. kdyz ji davam mliko tak se sni doslova peru aby neco snedla a jeste ji 120ku treba na 2x... k obedu snedla tak 40g prikrmu a 30 ml ... to mela v 11.30 a predtim jedla v 6.30 a to snedla 150ku ... mezitim sem do ni nic nenarvala... muze zo byt zas nejaky obdobi ??? Nebo nevim co s tim. Dneska ne extremne protivna..jinak vubec..

krisatko
16. srp 2019

@veselaopicka ty jo to vůbec neznám od té naší, ta by snědla aji víčko od krabičky s obědem. Nechceš zkusit zavolat Dr?

halasovci007
16. srp 2019

@krisatko jsou to sikulky nase male.. Ale rozteo teda jeste neumime 🤣👌
@veselaopicka jsou veci, ktery se dozvíš jen id kamaradek nebo tady na Konovi. 😅
@veselaopicka mala mi ted taky stavkuje s kojenim. Nechce nenutim ona hlad dostane. Asi zase nejaky bojkot jidla. A pak vycucne uplne vsechno.

priefi
16. srp 2019

@veselaopicka myslim, ze nechut po ocku klidne muze byt i tyden. Zavolej mudre a zeptej se

priefi
16. srp 2019

@veselaopicka a co jsi ockovala? Jen hexu?

veselaopicka
16. srp 2019

@priefi
@halasovci007
@krisatko doktorce sem to rikala ze min ji ale po ocko hexy je to horsi ale vypada to ze i zoubky strasne si rejdi spodek to predtim nedelala a kdyz ma fakt hlad tak to scena a naji se ..hlad ji dozene...

veselaopicka
16. srp 2019

Hlavne doktorka jen pokrcila rameny s tim ze je naprosto v poradku a ze ji to asi staci ale kdyz vim ze jedla co 3 hodiny 120- 150 ml mlika a celou sklenicku 140g prikrmu tak mit o prijde divny...ale mozna i ty zuby kamodky mala taky min jedla kdyz ji rostli.

veselaopicka
16. srp 2019

@priefi ale vis co je divny?? Dala jsem 150 ml nez sla do postylky a vypila mi tak 20 ml a uz se semnou prala ...tak sem ji vzala dala do postylky a zkusila dat flasku a najednou v leze vypila zbytek tj 130 ml a hned usnula...

malecek
16. srp 2019

@halasovci007 povolím ramenní popruhy aby se trochu svezl níže ke 🐐🐐 a on se k nim pěkně dostane. Koukala jsem jak je to celkem v pohodě a byt má nejraději kojení v leže tak se v pohodě napil a usnul.

priefi
16. srp 2019

@veselaopicka chudinka, hexa a zoubky, snad brzo zase bude lip

ange_de_la_morte
17. srp 2019

Holky tak Klárka má od včera teplotu kolem 38-38,2 , zatím nesrážíme protože jinak vypadá zdravě, tak snad to bude od zubů a nic jiného :( Dnes jsme měli jít na historickou parní mašinku, tak půjde jen tatínek s Matyáškem :(

lindikova
17. srp 2019

@ange_de_la_morte Adamek tak měl, je to měsíc. Druhej den byl dobrej! Tak ať jste brzy fit!

krisatko
17. srp 2019

Holky dotaz
Co byste dávaly na snídani a večeři? Kojimr už jen večer a ráno 2*(v 5 a v 8) ale vzhledem k tomu že je to piraňa a často se jí stane že kousne, chtěla bych v následujících dvou až třech měsících kojení utnout. Tak teď uvažuju, čím to kojení nahradit. Ovoce má na svačinku, tak je asi blbost ji ho dávat i na snídani?

ange_de_la_morte
17. srp 2019

@krisatko : staršímu jsem dávala na snídani kaši a na večeři zeleninovou polívku 🙂

@lindikova : děkujem

pe_tu_ss_ka
17. srp 2019

@krisatko malému dávám kolem 8 buď ovoce nebo kaši od kendamil, ty jsou výborný 👌 a buď je ovocná nebo mu tam dám trochu domácí přesnídávky.. Pak má klasicky prso, oběd, prso, ovoce a pak už jen prsa až do rána 🙂

pe_tu_ss_ka
17. srp 2019

@ange_de_la_morte někde jsem četla, že snad zuby jsou do teploty kolem 38.. Tak držím palce, ať je brzy fit, a nic z toho není.. Teď je blbý, jak skáčou ty teploty a je to hned nějaká viroza..

ange_de_la_morte
17. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : hmm :/ no ale jinak jí nic nní - protivná je standartně 🙂 jako je pravda že na teplotu 38,5 jsme se nedostali - takže jsem ani nijak nesrážela

Strana