Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@sarkoc to je beruška roztomilá. My jsme také dlouzí hubeňouři.
@veselaopicka vy máte nádherná kukadla.
@bemo oci ma pry po mne. Mne to teda neprijde ja v ni vidim tatu i nektery grimasy a polohy spani ma stejne a vzteklost taky 🙂🙂🙂😀
@veselaopicka u nás mají 3 děti oči po mě a další dvě děti tmavě hnědé po tatínkovi, ale všichni jsou zatím světlovlasí po mě. Povahu má každý úplně jinou. Ale v každém z nich vidím kousek z nás obou. Je to někdy fakt zvláštní jak se dědí i ty povahy. Někdy mě to až děsí, to zrcadlo které nám děti nastavují 😀
@bemo Tyna bude mit asi vlasy tmave hnedy po mne ale treba se jeste vybarvej a krivy malicky ma 😀😀 po moji mame. Ona je ma taky stejne krivy 😀😀 je to zajimave jak se to dedi 🙂🙂
Holky nemate nekdo ve sportaku tu nepadaci deku? Jak to vypada ..drzi to? Ja resim co do sportaku. Budu ji davat asi brzo
do sportaku ne ze by se nevesla do korby tak ma jeste dost mista ale ona uz chce koukat ven uplne se mi zveda.... a na fusak mi prijde jeste brzo...
U nas uspesne schovana korbicka a nachystany sportak. Prcek si ale jeste chvili pocka, nez vyzkousi novou verzi kocarku, ja a deti jsme nemocni, trapi nas rymicka, kasel a deti horecky pres 38, jediny manzel je ok.
@veselaopicka měla jsem ji zatím na autosedačce, je to super, mám ti to vyfotit na sporťáku?
Je to by si byla zlata kdyby to slo z boku nejak a ze predu vyfotit
@malecek ty brdo, i ten balios vypadá krásně.. 😍Taky máme na priamu černý podvozek, ten s bílými koly se mi tak děsně nelíbil..
@veselaopicka asi mám blbý dotaz, ale co je nepadací deka? 🙊 Ten můj skope úplně všechno, a toto tedy neznám 😂
@pe_tu_ss_ka tj prave deka ktera se da na konci stahnout a pak nepada taky presne nevim... jen vim ze holky to tu maji na kocarech..
@veselaopicka asi se také po ní podívám, on mi z nohou skope úplně všechno 🙈
@pe_tu_ss_ka Já mám právě tenhle kočár a vůbec nevím co tam dát Přijde mi blbost dávat zimní fusak už teď na podzim Hlavně mi malá přijde do toho strašně malá jako kdyby v tom kočáře lítala ale v korbě se mi hodně zvedá a chce prostě vidět ven. Tak přemýšlím OT nepadací dece protože se mi nechce kupovat k tomu ještě podzimní fusak
@veselaopicka na malého mám také origo zimní fusak, ale to by se mi upekl, navíc mi v něm i v zimě jezdil jen v body, mikine a slabých teplaccich a ponozkach.. A to byl ještě prcek.. Jinak myslím, že stejně by dopadl i v tom podzimním fusaku.. Tak si to teď taky nedokážu představit.. Ale ta nepadací deka je super tip 👌👌 až dojedeme domů, tak projedu internet a nějakou vyberu 🙂
@pe_tu_ss_ka tak pak posli jakou si vybrala.
🙂🙂 taky pak mrknu.
@veselaopicka dobře 🙂
@veselaopicka zítra dopoledne vyfotim, mám to na klipy jak na kšandy někdo to dělá i na šňůrky
@pe_tu_ss_ka jsem s ním spokojená 😍 mi se to taky s těmi bílými koly moc nelíbí. Akorát pro mě by bylo priamu škoda protože ho pořád válím v autě
@malecek vypadá taky krásně.. Jen já b, La zamilovaná do priamu.. Máme ho zamceny v "kočárkárně" kam máme přístup jen my sami a správce, a skládám buď jen podvozek, když jedeme po doktorech, anebo celý když jedeme k rodičům, ale teď se to skládá snáz, jak je na tom sporťák ☺️
@pe_tu_ss_ka v ceske lipe sem nasla pani ktera dela tu nepadaci deku z fleesu ve vnitr a na vrchu je kocarkovina🙂
@veselaopicka taky by se mi líbila z venku nepromokavá.. Mrzí mě jen na tom mém kočárku, že nedělají nánožník ke sporťáku.. To začali dělat až teď u novinky 2019.. Tak by ta deka byla super ☺️ poslala bys mi, prosím, odkaz? 😊
@veselaopicka já mám z venci kocarkovinu nepromokavou a zevnitř takový nunaci jemňoučký chloupek mám i rukávník a 100 % spokojenost mi to dělala paní z Ostravy pošlu kontakt jestli chcete
@pe_tu_ss_ka
@malecek jk prosim kontakt.
@pe_tu_ss_ka on originál nánožník na ten můj kočár stojí pěkně za prd protože je strašně krátký a je vyloženě jenom na nohy končí někdy někde v půlce těla dítěte ale znám paní z Ostravy která nánožníky šije a na ten můj kočárek dělá mnohem vyšší a chce za ní kolem šesti stovek silami i tašku ke kočáru až budu doma pošlu kontakt můžeš se podívat na Mimibazaru co všechno dělá
@malecek @veselaopicka ano, poprosím o kontakt 🙂
Holky já mám dilema jestli být za gysterku nebo ještě počkat. Od včerejška, nevím přesně kdy během dne, má malá nějakou vyrážku. Nic nového nejedla, jediná změna je že jsme nebyly jako vždy skoro celý den venku a byly jsme na střelnici kde byla na zemi na dece v kanceláři u správce. Netuším kde k tomu prisla ale začalo to na hlavě a krku ale už se to objevilo i na rukách, bříšku, zádech a nohách. Teplotu nemá... Tak nevím...
@krisatko na fotkách toho moc vidět není.. Většinou když je to nějaká ta dětská nemoc, tka před tím mají několik dní teplotu a pak se vyseje vyrážka.. Možná bych zkusila zatij k dětské.. Ale nejprve bych zkusila zavolat, kdyby to náhodou bylo nakažlivé, aby si vás pozvala nějak mimo zdravé děti.. 🤷♀️
@veselaopicka
@malecek děkuju holky, mrknu se

Kočička nase dnes 7 měsicni ... 7kg a 66 cm 🙂❤ zatim ani jeden zub ale je posledni 2 dny takova protivnejsi a rekla bych ze tam ma naznacene dve carky tak uvidime 🙂🙂