icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
9. zář 2019

@pe_tu_ss_ka teplotu právě neměla tak je mi to divný a dneska po ránu už má jen opruzeniny od plíny a pár fleků na puseně.

pe_tu_ss_ka
9. zář 2019

@krisatko ty jo, občas je pěkná záhada přijít na to, co světem dětem udělá 👀

krisatko
9. zář 2019

Holky musím se "pochlubit" konečně něco "do ruky" co mladé jede a nasvaci se z toho a nemusím asistovat. Na jemno nastrouhaná mrkev, na hrubo jablko, kokosový olej, žloutek a spaldova mouka na spojení, těsto cca jako na sekanou a voala 😂 no a jelikož malá už umí ocicko, nosanek, pusinku, ouško vyrobila jsem kartičky na ovoce a zeleninu. Ještě je chvilku nevytahnu, asi spíš až na vánoce ale děsně mě to bavilo. Ještě dělám barvy, čísla, písmenka na později.

pe_tu_ss_ka
9. zář 2019

@krisatko tak my máme děsnýho lenocha.. Ukázat něco ani omylem a třeba paci paci, tak schválně drží pěsti 😂 ale jak děláme leze, leze po železe, to se chechta.. 🙈

krisatko
9. zář 2019

@pe_tu_ss_ka paci paci nechápe ani naše, nedivím se, beztak jí to k ničemu není :D

pe_tu_ss_ka
9. zář 2019

@krisatko já myslím, že kdyby uměl zvednou prostředník, tak by mi ukázal, nebo spíš babičkam, co si myslí o paci, paci... I když on to dává najevo i těmi pestičkami 😂😂

halasovci007
9. zář 2019

@krisatko můžu se zeptat ty kartičky to jsou pexeso nebo jen jako učící na poznávání druhů ovoce a zeleniny? Mě to strašně zaujalo ❤️😍

krisatko
9. zář 2019

@halasovci007 jen jako učící. Mám je v PDF na A4 po šesti, chceš to poslat? Vytiskla jsem si, dala pod to tvrdý papír, ostřihla, zalaminovala a zase ostřihla

krisatko
9. zář 2019

@halasovci007 ještě uvažuju nad dalšíma, nevím, třeba povolání, zvířata, věci - auto, dům ...

veselaopicka
9. zář 2019

@krisatko jeee poslala by si mi? Jestli to teda neva ze si se stim delala a ted si to rozebirame🙂🙂

halasovci007
9. zář 2019

@krisatko muzu poprosit? To je fajn věc 😍❤️

priefi
9. zář 2019

Holky nestiham cist, jen jsem.se prisla pochlubit. To nase piskle uz lozi po vsech 4 po kolenou a uz mu to jde docela rychle. Vcera pomalicku zacal

krisatko
9. zář 2019

@halasovci007
@veselaopicka určitě ... Zítra jak zapnu PC pošlu. Jak budu mít něco dalšího tak se ozvi 😂

veselaopicka
9. zář 2019

@krisatko to budes zlata. Meil je V.Doleckova@seznam.cz

adel_si
9. zář 2019

@krisatko jee.. To je super, mohla bych taky poprosit? 🙂 adelacachova@gmail.com

krisatko
9. zář 2019

@adel_si jasny

bemo
9. zář 2019

@krisatko teda to je skvělý recept. Určitě to vyzkouším. Ty kartičky jsou úžasné. Myslíš že bys mi je také mohla poslat na email? Toto jsou dle mého nejlepší učící pomůcky.

bemo
9. zář 2019

@krisatko tomaskovi1310@seznam.cz

malecek
9. zář 2019

@krisatko prosím tě měla bys přesně recept a poměr surovin? Zkusím 😍 křupky už jsou nuda 😂😂

krisatko
10. zář 2019

@malecek hele... víš jak je ta pohádka? přiměřeně... přiměřeně.... :D prostě od oka až se mi to těsto líbilo :D¨jenom teda když jsem to zkoušela poprvé měla jsem jednu malou mrkev a jedno střední jabko a dávala jeden žloutek a mouku dosypavala až to prostě bylo ono. takovej prostě hokus pokus.

krisatko
10. zář 2019

@bemo jojo poslu

pe_tu_ss_ka
10. zář 2019

@krisatko také tě poprosím o kartičky 👏 třeba něco to naše šídlo zabaví a nezničí to 😂 schindlerovapetra@email.cz moc děkuju

krisatko
10. zář 2019

Tak všem posláno 😉

veselaopicka
10. zář 2019

@krisatko díķy

veselaopicka
10. zář 2019

Kdyby jste nahodou shaneli nanoznik sity tak pani z ostravy sije ja od ni budu brat

priefi
10. zář 2019

@krisatko deka byla vase nebo jeho? Nemohl tam byt nejaky drobek neceho, co mohla dat do pusinky? Byla jsi tam s ni celou dobu, nebo ji nekdo hlidal?

Dalsi vec je histamin, mohla dostat prilis mnoho prezraleho ovoce a je to.

Z fotek to moc nejde poznat, chtelo by to trochu lepsi svetlo. Zkus koupel v cernem caji a pokud mas doma po ruce fenistil kapicky, dej dle navodu (pozor mnozstvi na kg je na cely den a ma se to rozdelit na 3 davky). Vypada to na alergickou vyrazku
@krisatko ted koukam, ze je to uz lepsi... rekla bych, ze to byla reakce. Ja jsem se treba ve 12 takto osypala z nafukovaci platene matracky na vodu, kterou teta myla saponatem, tak jestli treba ta deka?

@krisatko jeeee to je super! Muzu poprosit taky? Do SZ poslu mailik. Ona jako Ti ukazuje oci, usi, nos?

krisatko
10. zář 2019

@priefi jojo. Na plyšové ovečce a medvídkovi. Někdy se netrefí úplně přesně ale na ten věk myslím že super

krisatko
10. zář 2019

Jinak všem kdo by ještě chtěl kartičky ovoce a zelenina tady odkaz ke stažení:
https://www.uschovna.cz/zasilka/QGTZBPPD8YJVLWJ...

krisatko
10. zář 2019

@priefi Jinak na té střelnici deka byla naše a já ta byla s ní, ale jí teď každej den tak průběžně jabka od nás ze zahrady, tak možná to? Netuším.. no každopádně jsem ráda že už je to pryč, vypadalo to děsivě, měla to i ve vlasech...
A jednou vzala do ruky sluníčko plyšové, ukázala na pusu a řekla "pu" :D

bemo
10. zář 2019

@krisatko díky moc. Ty jsi pohotová

Strana