Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko ty jo, občas je pěkná záhada přijít na to, co světem dětem udělá 👀
Holky musím se "pochlubit" konečně něco "do ruky" co mladé jede a nasvaci se z toho a nemusím asistovat. Na jemno nastrouhaná mrkev, na hrubo jablko, kokosový olej, žloutek a spaldova mouka na spojení, těsto cca jako na sekanou a voala 😂 no a jelikož malá už umí ocicko, nosanek, pusinku, ouško vyrobila jsem kartičky na ovoce a zeleninu. Ještě je chvilku nevytahnu, asi spíš až na vánoce ale děsně mě to bavilo. Ještě dělám barvy, čísla, písmenka na později.
@krisatko tak my máme děsnýho lenocha.. Ukázat něco ani omylem a třeba paci paci, tak schválně drží pěsti 😂 ale jak děláme leze, leze po železe, to se chechta.. 🙈
@pe_tu_ss_ka paci paci nechápe ani naše, nedivím se, beztak jí to k ničemu není :D
@krisatko já myslím, že kdyby uměl zvednou prostředník, tak by mi ukázal, nebo spíš babičkam, co si myslí o paci, paci... I když on to dává najevo i těmi pestičkami 😂😂
@krisatko můžu se zeptat ty kartičky to jsou pexeso nebo jen jako učící na poznávání druhů ovoce a zeleniny? Mě to strašně zaujalo ❤️😍
@halasovci007 jen jako učící. Mám je v PDF na A4 po šesti, chceš to poslat? Vytiskla jsem si, dala pod to tvrdý papír, ostřihla, zalaminovala a zase ostřihla
@halasovci007 ještě uvažuju nad dalšíma, nevím, třeba povolání, zvířata, věci - auto, dům ...
@krisatko jeee poslala by si mi? Jestli to teda neva ze si se stim delala a ted si to rozebirame🙂🙂
@krisatko muzu poprosit? To je fajn věc 😍❤️
Holky nestiham cist, jen jsem.se prisla pochlubit. To nase piskle uz lozi po vsech 4 po kolenou a uz mu to jde docela rychle. Vcera pomalicku zacal
@halasovci007
@veselaopicka určitě ... Zítra jak zapnu PC pošlu. Jak budu mít něco dalšího tak se ozvi 😂
@krisatko to budes zlata. Meil je V.Doleckova@seznam.cz
@malecek hele... víš jak je ta pohádka? přiměřeně... přiměřeně.... :D prostě od oka až se mi to těsto líbilo :D¨jenom teda když jsem to zkoušela poprvé měla jsem jednu malou mrkev a jedno střední jabko a dávala jeden žloutek a mouku dosypavala až to prostě bylo ono. takovej prostě hokus pokus.
Tak všem posláno 😉
@krisatko díķy
@krisatko deka byla vase nebo jeho? Nemohl tam byt nejaky drobek neceho, co mohla dat do pusinky? Byla jsi tam s ni celou dobu, nebo ji nekdo hlidal?
Dalsi vec je histamin, mohla dostat prilis mnoho prezraleho ovoce a je to.
Z fotek to moc nejde poznat, chtelo by to trochu lepsi svetlo. Zkus koupel v cernem caji a pokud mas doma po ruce fenistil kapicky, dej dle navodu (pozor mnozstvi na kg je na cely den a ma se to rozdelit na 3 davky). Vypada to na alergickou vyrazku
@krisatko ted koukam, ze je to uz lepsi... rekla bych, ze to byla reakce. Ja jsem se treba ve 12 takto osypala z nafukovaci platene matracky na vodu, kterou teta myla saponatem, tak jestli treba ta deka?
@krisatko jeeee to je super! Muzu poprosit taky? Do SZ poslu mailik. Ona jako Ti ukazuje oci, usi, nos?
Jinak všem kdo by ještě chtěl kartičky ovoce a zelenina tady odkaz ke stažení:
https://www.uschovna.cz/zasilka/QGTZBPPD8YJVLWJ...
@priefi Jinak na té střelnici deka byla naše a já ta byla s ní, ale jí teď každej den tak průběžně jabka od nás ze zahrady, tak možná to? Netuším.. no každopádně jsem ráda že už je to pryč, vypadalo to děsivě, měla to i ve vlasech...
A jednou vzala do ruky sluníčko plyšové, ukázala na pusu a řekla "pu" :D

@pe_tu_ss_ka teplotu právě neměla tak je mi to divný a dneska po ránu už má jen opruzeniny od plíny a pár fleků na puseně.