icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
12. zář 2019

@krisatko malej si stoupne o cokoli, sundávám ho odevšad... 🙄😂

krisatko
12. zář 2019

@pe_tu_ss_ka naše právě taky ale nemáme žádný koberce takže se jí pořád rozjíždí nohy nebo si třeba vybere lehkou barovou židličku takže musím zakročit aby ji na sebe nesvalila

malecek
12. zář 2019

@krisatko ti bodyguardi tam vzadu 😍😍 malá je šikulka 👍👍

veselaopicka
12. zář 2019

Tak mi dnes poprve ve sportaku a koukala jak diva 😀😀 jen mi v nem prijde takova mrňavoučka. Jinak zub ani jeden a ani nesedi ale strasne by chtela a lozime. Jde ji to cim dal lip ale jeste taha nohy za sebou obcas pokrci a nebo zvedne zadek.. a jedeme mamamama tatatata a ne umi uplne bravurne.. druha foto jen ukazuje jakej mame doma vecne bordel... 😀 ja uklizim kuchyn a madam rovna obyvak 😀 jinak jsem byla v polsku v pepcu a to sem nemela delat 😀 jsem o 600 kc lehci ..

pe_tu_ss_ka
12. zář 2019

@krisatko to naštěstí máme všechno těžké, takže by se musel snažit hodně, aby to převrhl.. Ale nejvíc nejradši se zvedá o přehozené deky nebo cokoli kde visí 😂 a koberec máme kusový jen v obýváku a on má v pokoji.. Tak to mu také klouže, ale jemu to vůbec nevadí 🙈 ale pak řve, když sletí, protože nejsem chobotnice.. 🙄😄

krisatko
13. zář 2019

@pe_tu_ss_ka no právě, to by člověk musel být tak na 6-10x naklonovanej

priefi
13. zář 2019

Holky, ja mam dost... nic s nim neudelam, jen za tim torpedem litam a nonstop odnekud sundavam. Nechce spat a pak je i urvanek... kdyz uz konecne je na chvilinku v klidu, ze ho neco zaujalo, pribehne starsi,.skace kolem nej na vsech 4 a mrnous jede nanovo... mam fakt dost....

veselaopicka
13. zář 2019

@priefi mame to stejne. Dneska malem spadla z postele a vyhrabala mi hlinj z jediny zivy kytky 🙂🙂😀

pe_tu_ss_ka
13. zář 2019

@priefi jee to je jak kdyby jste byli u nás.. Jen on je teda hodnej, a spí mi 3x 30 minut denně 😂😂😂 takže si stihnu spon odskočit nebo v ten moment něco rychle sníst 🙈🙈 tak jsem vždy ráda, když přijde chlap z práce, a já si na chvíli lehnu a nikdo po mě neleze a nemusím mít oči i v zadnici 🙊 na kytky nám teda neleze, porotě jednu velkou máme zaterasenou a ostatní jsou ve výšce @veselaopicka, za to nám leze na robovysavač a otevírá tu sběrnou část s bordelem 😂

veselaopicka
13. zář 2019

@pe_tu_ss_ka no tak na robotovysavac jeste neprisla ten je o metr dal 😀😀😀

pe_tu_ss_ka
13. zář 2019

@veselaopicka počkej až přijde na čudlíky.. On do toho mlátí a ono mu to odpovídá, a pak když se trefí, tak čumí, že vyjíždí 😂😂

veselaopicka
13. zář 2019

@pe_tu_ss_ka no to se nemuzu dockat dneska zjistila ze mame i kuchyn chotbu a ze pes ma na chotbe granule a vodou 😀😀 tyo kde je to jenom lezici miminko.. mohla sem jit klidne s kosem a ona lezela tam kde jsem ji nechala 😀😀

pe_tu_ss_ka
14. zář 2019

@veselaopicka jojo, kuchyň a šuplíky, chodba a boty, a úplně nejradši odpadkový pytel, připravený na vynesení.. 😂 Jako já jsem ráda, že už to není jen ta spící placka, ale jako mohl by spát přes den aspoň jednou hodinu, abych něco stihla 😂😂

Tak dneska jeho první slovo 👀👀 a babičky nám vypálil rybník - pěkně bababa (na to chlap, na báby se vyprdni, řekni táta) 😂 a holky předevčírem vykoukl konečně první zub 👏👏

veselaopicka
14. zář 2019

@pe_tu_ss_ka mne chrni 1.5h dopol tak cca 2.5h v poledne po obidku a pak nekdy jeste hodinku kolem 17h a v 19h uz je vetsinou v posteli. Vcera usnula pred 19h ani nepipla. A jede od vcera tatatatatata 😀😀😀 dneska tatinek hlida a my jdeme s holkama parit do mesta na burcacek😀 jak ja se tesim ze se vyvencim
..

pe_tu_ss_ka
14. zář 2019

@veselaopicka no já už jen vzpomínám, jak takhle krásně spal 😄 kéž by měl aspoň jeden delší spánek 🤤 jee burčák, tak ten jsem neměla už dlouho.. U nás hlídá taťka, když jdu do práce jednou týdně.. Vždy se vrátím a malej je vykoupaný, najedeny a spí 👀 je to úplně super 😍

veselaopicka
14. zář 2019

@pe_tu_ss_ka ja si ji dneska uspim a pujdu. Bydlime asi 10 min pesky do namesti ale chci byt do pulnoci doma protoze se stejne 2x za noc minimalne budi tak abych byla schopna. Takze burcacek jen na chut ale koupim si domu 🙂🙂 loni jsme by vinobrani a burcak nam bouchnul v aute 🙂😀 luxus celej kufr vonel.. uplne mi po nem jede huba.

pe_tu_ss_ka
14. zář 2019

@veselaopicka 😂😂 teď se mi vybavila ta část filmu Bobule 😂😂😂 to bych nechtěla čistit 🙊😂

krisatko
14. zář 2019

Holky dneska jsem byla fotit na koňských závodech.... Mladá to dobře zalomila hned u rolbujiciho traktoru. A ještě přidávám jednu fotku, jak to u nás vypada po každém spaní

veselaopicka
17. zář 2019

@pe_tu_ss_ka tak beru zpet. Dnes prisla na to ze mame robotovysavac 😀 mimochodem kytku sem uz dala hore...🙂🙂

pe_tu_ss_ka
17. zář 2019

@veselaopicka jsou to potvůrky 😂 😂 My dnes kontrolu na rehabilitaci, tak jen koukala, a že je moc šikovný, už se snaží o první kroky při obcházení 🙈 a už tolikrát spadl, nějak nemůže přijít na to, že má dupku, kde by ho to nebolelo.. Ale nee, on padá jak prkno 🙊 nevím, jak ho naučit padat na zadek nebo si zpátky kleknout..

veselaopicka
18. zář 2019

@pe_tu_ss_ka tak ta nase potvora lozi zacina trosku na kolena ale ujizdi ji to takze u toho nadava... ale uz z ni vypadlo tata 😀😀😀 takze tatinek v sedmym nebi... myslela sem ze to byla nahoda ale dneska to rekla asi 4x kdyz sni delal blbiny nez sel do prace. Vcera jsme byli poprve na plavani. Ta nase okamzite hlavu pod vodu.. je to potapka 😀 asi je to tim ze sme v lete byly v bazene nekolikrat u nasich na zahrade.

pe_tu_ss_ka
18. zář 2019

@veselaopicka prcek si dneska sedl že šikmého sedu 🥰 Jinak mu to také na parketach doma kloizala, teď už to vychytal a nevadí mu ani klouzání a valí jak blázen, 😂 také bych chtěla začít chodit na plavání, doma ve vaně už nevydrží ležet, takže se otáčí, šup na kolena a hned si stoupá 🙈

pe_tu_ss_ka
18. zář 2019

@veselaopicka jinak a táta a máma stále čekáme.. U nás jede blabla, ble, baba a jeho hatmatilka 😀

krisatko
18. zář 2019

@pe_tu_ss_ka ahojky, my jsme byly na kontrole dneska a za měsíc jdeme zase už na poradu jaké boty pořídit, zatím stačí prý ty hadrové capáčky jen ať není jen ve fuseklích.

Jinak k nám zavítala rýma a já byla už od půlnoci u malé v posteli. Špatně se jí dýchalo a pořád se budila... chudina. Dneska už jsem nasadila mořskou vodu tak snad se nás to brzo pustí, první sem to chytla já...

malecek
18. zář 2019

Ahojte u nás vše při starém, už jede kolínka ve velkém 😍
V pátek jdeme plavat 😍

veselaopicka
18. zář 2019

@malecek je co to mate za hraci podlozku? My mame puzzle z peny ale pes mi je kouse a deka na zemi ji klouze..

krisatko
19. zář 2019

Holky nemůžu jí dát nějaký čaj nebo neco? To je des skoro vubec nespala jak se jí ten nos pořád plní ☹

pe_tu_ss_ka
20. zář 2019

@krisatko tak už i u nás je rýma, jak švihadlo 😱 zatím stříkám mořskou vodu a odsávám.. Ale chudák, úplně ze spaní jde slyšet, jak mu to teče do krku a budí se 🙁 dáváš nějaký ten čaj?

zzuzzana1
20. zář 2019

Holky nemate doma nektera ten suchy bazenek s micky?

krisatko
20. zář 2019

@pe_tu_ss_ka udělala jsem mix Heřmánek, anýz a šípek. Ale nevím na kolik to pomáhá. Nejvíc pomohlo dát na topení odpařovat vodu s kapkou eukalyptu. Za dvě hodiny byla úplně bez sopla a spala jak dřevo až do rána.

Strana