icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
12. pro 2019

@krisatko ty brdo, to je šikula.. Možná by to asi taky zvládl, ale víc to vidím na těsto všude.. Hlavně chce všechno ochutnavat, a nejlépe to sníst.. 😂Takže si to spolu užijeme na přes rok, 😊

priefi
13. pro 2019

@pe_tu_ss_ka zni to hooodne zajimave. A zeleninu jsi mixla, anebo nechala kousky?
@pe_tu_ss_ka ja se na peceni teprve chystam 😂

@krisatko ty jo... sikula. Nas mrnous by akorat snedl testo a byl by happy 🙈 je to nase vsezravka 😂

pe_tu_ss_ka
13. pro 2019

@priefi nechala na kousky, ono se to všechno pár úplně rozpadá, maso bylo jak krájet to másla.. Mňam 🤤😀
Jinak mě už čeká jen ozdobit perníčky a pak nepecene příští týden 🙈

halasovci007
13. pro 2019

@pe_tu_ss_ka pěkny pomocník. U nás dneska spoušť když jsem si odskočila na toaletu a malá na sebe strhla ze stolu misticku se zbytkem kaše s banánem (člověk by neřekl jak banán pěkně drží, jak lepí 👌🤣🤦‍♀️) . No měla i v uchu. A v ty prázdný misce dělala vařila, vařila a michala v ní lžičkou. 😂😅💪 No nevěděla jsem, že už dosáhne až na stůl mno. Teď spíš řeším že tam máme prostírání, nesmíme tam nechat nic hlavně horký čaj budem to dávat někam do větší výšky pac kuchyňská linka je stejný problém už rucickou smatra nahoře.

halasovci007
13. pro 2019

@krisatko to je hustý, já peču po nocích, třeba teď jsem skončila a na zítra mám připravený linecky, musím upéct čerstvé piškoty malé, ptz jsem od sousedky dostala domácí vajíčka, tak toho chci využít pro malou. A budu péct na neděli alespoň kokosový perník pro navstevu, takže zítra zase do půlnoci nejmíň to vidím. 💪🤷‍♂️ Ale je fakt že kdybych ji zapojila, udělám linecké s ní a zbytek sfouknu až usne.

pe_tu_ss_ka
14. pro 2019

@halasovci007 taky nám šmátrá všude.. My už přemýšlíme, že chlap postaví malému učící věž.. Protože to jsou vždycky scény, když vařím a on nahoru nevidí, a zrovna by chtěl.. Vždy tahá za kalhoty, motá se pod nohy a dkyz jo dám do jeho židle, tak tam se mu nelíbí 🙈 nespokojenější je na kuchyňské lince 😀

krisatko
14. pro 2019

Uf... Byl to mazec ale zvládli jsme to... První dorty v životě.... Ten pro dospělé nemám vyfocený ale korpus jak na roládu ze šesti vajec slehanych, pudink a čokoláda nahoře.

veselaopicka
14. pro 2019

@halasovci007 poslala by si mi ve zkratce recept na ty domaci piskoty??

halasovci007
14. pro 2019

@pe_tu_ss_ka ta učící věž to už jsem někde viděla. Asi je to fajne věcička. To bude konstruovat tatínek? Že bych taky toho našeho poprosila 💪 to by mohl zmaknout.
@veselaopicka recept pošlu zítra 😉 nepamatuji si ho z hlavy 🤦‍♀️

pe_tu_ss_ka
15. pro 2019

@halasovci007 nás na to jde odborně, že si to nakresli v programu, aby to narezal správně (ale tak věřím mu, na chatě postavili s tátou z jeh projektu přístavek kuchyň.. Ale někde jsem viděla, že používají třeba ikea schůdky a pak to jen "oblozi".. Ale když jsme koukali na ty ceny, tak je to šílený za pár prkynek..

krisatko
15. pro 2019

Holky mám takový dotaz mimo děti. Budou nám příští týden dělat nove topení - tepelné čerpadlo a solární panely a chlap teď nadhodil, jestli těm pracovníkům vařit oběd.... Jako ta firma si za to bere půl mega tak se mi jim ještě vyvářet moc nechce no... Co vy myslíte?

halasovci007
15. pro 2019

@krisatko záleží jak moc na to spěchate na to topení. jelikoz oni si dojdou na oběd třeba jinam, ale než tam dojdou, než jim udělají jídlo, než to snedi a než zase dojdou zpátky může to zabrat klidně dvě hodiny (nevím jak daleko máte hospodu kde vaří). Jako penez dostanou dost, otázka je zda to schrabne jejich šéf nebo zda dělají sami na sebe. K nám většinou chodili dělat kamarádi tak ti měli full servis snídani-kávu se sladkých, kdo chtěl chleba s oblohou, oběd a večer se většinou grilovalo a mezitím kdo co chtel, pivo, kafe atd. Když makali dlouho tak i svacu než byl gril. A když přijel někdo cizí měl vždycky kafe, třeba zrovna minulý týden kominika a to tu byl ani ne hodinu i s vyplněním zprávy a kafem vzal si přes 1600 a frcel 🙄👀

halasovci007
15. pro 2019

@pe_tu_ss_ka to teda je to masakr ty ceny. Můj chlap je taky, šikovný, tvrdí, že má obě ruce pravý 😅 ale jelikož pristavil a předělal nás barák tak asi jo 😅💪 a se dřevem ho to moc babi jen na to nemá dílnu, tak musí když něco chce ke kamarádovi.

pe_tu_ss_ka
15. pro 2019

@halasovci007 mého to taky moc baví, zvlášť když pak jde výdrž ten výsledek 🙂 právě s tátou dělali zvýšení podlahy podezděné a zbytek nahoru vše ve dřevě.. Právě si v programu navrhl všechno, včetně úhlů, a pak podle toho měli i méně odřezků.. A je to teda krásný.. Po novém roce se chystají na pergolu.. Tak řekl, když viděl ty ceny, že tohle zvládne postavit na cenu dřeva.. 🙂

krisatko
16. pro 2019

@halasovci007 no já právě taky říkala, že max kafe a že kdyby to byli známí, nebo fachmani, tak jo, že bych jim aji něco uvařila, ale takhle se mi moc nechce no.... kor když budu muset řešit, že nám vlastně uříznou trubky od topení a bude tu zima než se to připojí

priefi
17. pro 2019

@krisatko varila bych znamym, firme ne

krisatko
18. pro 2019

@priefi nevarim, stejně nemám na čem, uřízli mi aji plyn 😂😂😂🙈🙈

zetta01
18. pro 2019

Holky po dlouhé době se mi podařilo nakouknout co u Vás nového, u nás je to šílený, furt kolem malého, baráku, do toho Vánoce ☹ všem broučkům co mají nějaké zdravotní problémy, tak držíme moc pěsti a myslíme na Vás, aby vše dobře dopadlo. Je to hrozné co všechno může ty malé prďošky potkat ☹ jinak info od nás na 10 měs. jsme měli 78cm a skoro 10kg za 2 měs. přibral 1 kg, máme doma malou kyselinu, jak někdo říká, že malým jídlo neodměřuje, že prostě ho krmí dokud chce, tak u nás se hlídat musí, jelikož by se mohlo stát, že bude sedět v židličce od rána, až do večera ☹ a to se nají a pak jde a otvírá pusu na naše jídlo, docela se děsím roční prohlídky v lednu. Jinak tedy my, už jsem od obcházení nábytku přešli k pomalé chůzy, už se sám rozejde a ujde krásně 5-6 kroků, na měnší vzdálenosti pěkně přejde od jedné strany k druhé, někdy se zastaví, zůstane stát vyrovná to a pokračuje dál v chůzy 🙂 takže v tomhle směru je šikulka. Akorát co mě trápí, že si nechce hrát, ani nic opakovat, jediné co ho zajímá, tak kramovat ve skříních a šuplících, když něco nesmí začne se tak vztekat, že buď mě zlépe po rukách a nebo se zaklání a chce sebou práskat o zem ☹ je to šílený vztekloun. Chce si dělat sám co chce, takže nějaké vkládačky, kostky či tak ho nezajímají. Jediné co dělal tak paci paci a indiána a i to přestal dělat, to opravdu jen, když má náladu, co udělá tak na polštář hají a nebo si dává na hlavu plenku a děláme baf, to pak dává plenu na hlavu i mě a když hraje písnička, tak se houpe v kolenouch a dělá tany tany 🙂 jinak nic, když vidím co dělal synovec, tak mě to trochu vrtá v hlavě a ještě když k tomu přiloží známá, že ten jejich co dělal a že on její sestry taky malý nedělal a ukázal se u něj autismus a nevím co. Tak si furt říkám, bože vždyť každé dítě je jiné, ale ten červík hlodá no ☹ Jo a je to šílený TV maniak, kreslené pohádky u něj jedou, když viděl Grinche měl záchvaty smíchu a reklamy to nevnímá svět jako. Jinak vstáváme tedy kolem 5 hod. ale tak jsem vstávala celé těhu, takže mi to nevadí no a vydrží být hore, tak těch 5hod. a po svačině usíná, někdy usne rovnou v židličce, někdy, až na přebalováku a šoupnu ho do kočárku ba dvůr a spí obvykle 2 hod. někdy i 3 a já si aspoň podělám doma. V noci spíme krásně, ikdyž trochu trápí zoubky. Omlouvám se za menší románek 🙂

zetta01
18. pro 2019

Jo a to nejdůležitější proč jsem sem vlastně šla 😀 co jsem porodila jsem fakt zhloupla a strašně zapomínám. Už se sem asi nedostanu, tak Vám všem přeji krásné Vánoce, plné pohody a krásný chvil strávených se svýma nejbližšíma a hlavně spousty zdravíčka pro Vás, Vaše rodiny a hlavně ty nejmenší poklady 🙂 Extra pro prďošky, které čekají po novém roce různá vyšetření či operace, tak ať vše dobře dopadne a zvládnete to 🙂

veselaopicka
21. pro 2019

@pe_tu_ss_ka u nas se peklo takto.. vterina a byla v mycce. Jinak cukrovi jsme delali s kamoskou ..ona pekla cely tyden a pak jsme cely vikend lepili zdobily plnily... ja nevim jak by vsichni ale ja uz zacinam mit z tech Vanoc depky jak to vsechno bude.. Mala je nachlazena v noci se mi budi s placem do toho zuby prujem ... do toho mi porad visi na krku takze nemam ani uklizeno ani zabaleny darky a to nemluvim ze mi dva chybi... uz me ze vseho boli zaludek a memuzu jist mam dole 3 kila behem tydne.. vecer uspavam malou s hruzou ze se mi zbudi a budu tady sni v noci 2 hod pochodovat a chlap? Ten je furt v praci a jezdi domu vecer kor ted pred Vanoci.. a do toho stus papiru z prace ktere musim do nedele mit hotove... ja se asi rozvtvrtim abych to stihala.. ted sem si sedla ke kafi ktere mam od pul 8 od rana studene... pomoooooc nejakej recept jak to zvladat????

priefi
21. pro 2019

My jsme dnes nazdobili stromecek, pred rokem v sobotu jsme ho zdobili taky... byli jsme plni ocekavani, KDY nase druhatko k nam zavita. Ted jsme uz ctyri 😍 Hrozne to uteklo... prijde mi to jako by to bylo vcera....

Preji Vam vsem a Vasim rodinam klidne, pohodove, stastne, krasne a pohadkove Vanoce!

pe_tu_ss_ka
21. pro 2019

@veselaopicka oni jsou koumáci.. Já už to nějak neřeším, letos teda chybí už jen dárek pro partnerova tátu, ale ten prý zajde teď někdy ještě koupit.. Ale tak nějak jsem vše dělala, tak jak mě malý nechal, a když tak naštěstí partner pohlídá, jsem ráda, že je vždy doma po 3 hodině.. Ale doma je pořád bordel, vždy udělám rychlý úklid, když malý spí. Ale stačí 5 minut a spadne u nás bomba 😂

pe_tu_ss_ka
21. pro 2019

@priefi taky mi to přijde jako včera, kdy jsme jezdili za malým do nemocnice.. Takový králíček a teď takovej medvěd, co už chodí 🙈🙊

Také všem přejeme krásné svátky a ať jsou všichni zdravý a @bemo ať, Vám vše dobře dopadne 🍀🍀🍀

halasovci007
22. pro 2019

@krisatko když dělají zimu, nedělej jim čaj na zahřátí ať si to vyzkouší 😂😂😂
@pe_tu_ss_ka asi zkusím manžela vyhecovat ať to taky vyrobí sám, sice bude den v dílně ptz musí ke kamarádovi, ale když vidím ty ceny je mi z toho mdlo.
@veselaopicka takových druhů teda to jste si daly, s kámoškou, mrnousek v myčce taky dobrý, ta naše tam chtěla vylézt, ale stihla jsem ji vzít. Zato vyleze na stolek a rabuje kde může. Nestresuj se, já na to taky dlabu, co bude to bude. Teď mě pobavil vtípek, že Ježíšek se taky narodil v chlive, tak se nemá moc uklízet, aby se cítil jako doma. 🤣🤣🤣 No a co nebudou umyty lustry no co. Svět se nezbori. Taky máme rýmu a v noci odsavame jinak by se chudera naše ani nenakojila jak má ucpaný nos. 😭Hod nohy hore a kašli na to. Udělat jen to nejnutnější.

halasovci007
22. pro 2019

Jinak také přeji všem krásné a pohodove Vánoce. A jak už psaly výš holky, hlavně zdraví, to je to nejdůležitější.

zzuzzana1
22. pro 2019

Holky vsem krasny vanoce , uzijte ai to všichni s tema nasema prckama🤩

martinasip
23. pro 2019

Krasne svatky! 🎄 My vseci nemocni to je des 😏 snad to brzo vylecime.

bemo
23. pro 2019

@pe_tu_ss_ka díky moc. Hned jak bude po operaci, dám vědět. Všem vám holky taky přeji krásné a klidné svátky plně klidu a pohody a hlavně zdraví na celý příští rok všem vašim rodinkám.
U nás se pracuje na plno, salát jsem udělala v noci, kyne mi tu vánočka, děláme vánoční přáníčka, uklizime dům, do toho jsme měli dnes 3 úplně neplánovane návštěvy, jedná z nich zůstala i na oběd, tak jsem musela improvizovat. Musím ještě zabalit dva dárky a udělat tchánovi dárkový koš.
No, klasika prostě 😀

pe_tu_ss_ka
23. pro 2019

@halasovci007 tak si pak pošleme fotku, jak to zvládli 😂

krisatko
24. pro 2019

Ahoj holky taky všem přeju krásné svátky. My už topime čerpadlem, trochu mi to přikládání dřeva chybí. Jenom teda má ČEZ na všechno čas a nepřijel doteď nikdo zaplombovat plyn takže se jen modlím aby to nějak nebuchlo nebo něco. A zároveň nám nepřijeli ještě vyměnit elektroměr takže jedeme za drahou elektřinu zatím. Cukroví jsem dělala jen jeden talířek lineckého a jeden perníčků, stromek jsme zdobili dneska ráno, dárky letos těžce nedáváme, všichni dostanou uzené maso a slivovici...

Strana