icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
7. led 2020

@bemo budu se za toho Vaseho malickeho modlit. Vse bude dobre!

pe_tu_ss_ka
7. led 2020

@bemo moc moc držím palce, úplně se vracím v myšlenkách zpátky, kdy jsme se dozvěděli, co malého čeká, a vím přesně jak se cítíš.. 😟 Myslím na Vás, ať vše dobře dopadne 🍀

krisatko
8. led 2020

@bemo je úžasná nosí v hlavě všechno. Také držíme a ať je brzy doma

bemo
8. led 2020

@priefi @halasovci007
@krisatko
@pe_tu_ss_ka Ahoj holky, tak Šimonek je odoperovaný. Teď spinká na jipce, má závaznou hlavičku, jdou z něho různě hadičky, ale vypadá spokojeně. Už začíná být nateklý, ale bude hůř, s tím se počítá. Dostal už jednu konzervu krve, ale i to je běžné u této operace. A operace trvala o hodinu a půl méně než se počítalo. Já mám takovou radost, už se na něho moc těším na broučka. Jen jsem zvědavá jak bude zvládat to že si ho nemůžu vzít, i když věřím že dnes a možná i zítra bude ještě více spát.

bemo
8. led 2020

Ještě jsem chtěla dodat, že vám všem moc děkuju, kdo jste na něho myslely. Včera a dnes ráno jsem byla úplně na měko když jsem viděla kolik lidí mi kvůli Šimčovi volá a píše.

priefi
8. led 2020

@bemo jsem rada, ze uz mate po, drzim pesti, at to zvlada broucek maly a Ty taky se drz! Uz bude jen lip. To nejhorsi mate za sebou. Verim, ze bude hodne narocne a tezke uhlidat v tomto veku, aby nespadnul a nebouchnul se do hlavicky, drzim pesti! Drzte se a dekuji ze ses ozvala. Dnes jsem na Vas hodne myslela

halasovci007
8. led 2020

@bemo taky jsem na vás moc myslela, hlavně, že je to za vámi a teď už to bude den ode dne lepší. Držím pěsti ať se vše co nejlépe hojí a můžete co nejdřív domu za rodinou. Držte se oba 😘🍀🍀🍀

pe_tu_ss_ka
8. led 2020

@bemo to je dobře, že už to má za sebou ♥️ malý byl taky dost oteklý, tehdy mi říkali, že to vyčůrá, jen pravda, že když otoky opadly, tak vypadal chudinka jak sharpej 🙊 moc držím palce, ať jde všechno dobře a jste brzy všichni spolu doma 🍀♥️

bemo
12. led 2020

Ahoj holky, tak včera byl takový větší zlom, Šimonek už funguje jako před operací, jen s obvazem a monoklem po otoku. Ale jinak je to sluníčko, zvládá to skvěle.

pe_tu_ss_ka
12. led 2020

@bemo mimisek, čekala jsem na zprávu, jak se Vám vede. Oni jsou maličcí strašně moc silní a bolest zvládají líp než dospělí ♥️♥️ držím palce, ať jste brzy doma, posílám pohlazení smíškovi ♥️

priefi
12. led 2020

@bemo to je moc dobre! Je to sikulka! Drzim pesti, at je lecba uspesna a brzy to byla jen vzpominka.

bemo
12. led 2020

@pe_tu_ss_ka doktor taky říkal že děti to zvládají mnohem líp než rodiče a i to zotavování je rychlejší. Ode dneška už vypadá jako náš Šimonek.

@priefi díky, taky doufám, že jednou už budeme jen koukat na fotky a říkat si jak jsme to zvládli 🙂

pe_tu_ss_ka
12. led 2020

@bemo určitě to brzy bude dobré.. My teď taky už nevěříme, že jsme vloni odpočítávaly hadičky, když o nějakou přišel.. Teď to na malém nikdo nepozná.. Třeba jsme říkali, že po tak velké operaci bříška, by dospělý na břiše nelezel hodně dlouho, a oni ho tam tak polohovali hned pár hodin po operaci, a on spokojeně spinkal.. Věřím, že teď už bude den ode dne lepší a jste brzy doma ♥️

bemo
12. led 2020

@pe_tu_ss_ka a kvůli čemu vlastně malého operovali, jestli se můžu zeptat.

pe_tu_ss_ka
12. led 2020

@bemo měl atrezii duodena (zúžení z dvanáctníku do tenkého střeva), kvůli tomu jsem měla vlastně i nadbytek plodové vody, protože to co zpolykal, tak vlastně v bříšku blinkal zpátky a vlastně i kvůli tomu se nám narodil o 7 týdnů dřív, protože děloha byla velikostí jakoby na konci těhotenství. Mám to sepsané na profilu 🙂 na operaci šel hned 12 hodin po porodu a měsíc si polezel v nemocnici a poslední týden já s ním. Jsem strašně ráda, že už je medicína na takové úrovni, dřív by mi umřel hlady.. 😟

priefi
12. led 2020

@bemo a kdy budete vedet, zda operace byla uspesna a hlavicka roste, tak jak ma?

halasovci007
12. led 2020

@bemo to je statečný chlapeček a už se i směje to je dobře. Taky ciham každý, den na zprávu jak se vám daří.

martinasip
13. led 2020

Ahojte v Novem roku hodne zdravicka vseckym! Po case su tady a konecne docetla. Za dva dny mame rok. Zuby delaju neplechu horecky, blinkani, hnacky uplne vsecko. Nechce papat. Ach jaj. Chodime kolem nabytku a je to sranda.

martinasip
13. led 2020
semmi
14. led 2020

@bemo Nádhernej statečnej chlapeček. ♥️ Posíláme mu s Eli moc pusinek na uzdravenou. 😘 Už bude vše jen dobré. Držela jsem moc palce. Přeji brzké zotavení. 🍀👍

fly80
14. led 2020

Krásný den holky. Boha jeho, já už tu nebyla tak dlouho. Nějak mám pocit, že nic nestíhám. Nějak to nae padá, nemám na sebe vůbec čas mi připadá. No, to bude depka že zimy a z počasí. Naše Rozárka už taky oslavila rok. Všechno zvládá s přehledem, chodí už nějaký ten měsíc, ale nemluví. Vůbec se jí nechce. Dokáže nám sice slušně vynadat, ale pravděpodobně Španělsky 😂😂😂 Trošku sem to tady pročetla.
@bemo jsi statečná a mrnous taky. Už bude jen dobře ❤️ teď sice vypadá jak kdyby se vracel z války, ale za chvilku už to ani nebude vidět 😉

pe_tu_ss_ka
14. led 2020

@fly80 také jsem měla tyhle pocity.. Před Silvestrem jsem se dohodla s přítelem, a 3 večery v týdnu hlídá a uspává on, 2 večery chodím cvičit a jedno odpoledne do večera chodím do práce.. A jsem strašně ráda, konečně si nepřijdu, že jsem jen doma, kde se uklízí, přebaluje, vaří.. 🙈

bemo
14. led 2020

@fly80 tys mě pobavila 😀 vracel z války.
@priefi na kontrolu jdeme za tři týdny, ale tam se bude spíš koukat na stehy. Jako hrozí i to že to sroste znovu, ale nevím kdy půjdeme na nějaký rtg. Určitě budeme chodit na pravidelné kontroly.
@halasovci007
@semmi
@pe_tu_ss_ka
holky všem vám moc děkuji. Tolik lidí na nás myslelo, až mě to v den operace nejednou rozbrečelo.

priefi
15. led 2020

@bemo urcite to bude v poradku 😊

priefi
15. led 2020

Nevim, zda si to pamatuji spravne, ale mam pocit, ze pred rokem byl dnesni den rodici, ze se narodilo vic lednatek. Kazdopadne +- par dni se s mimcama roztrh pytel, tak jeste jednou vse nejlepsi, hodne zdravicka, stesticka, uspechu a lasky vsem lednatkum.

Zejmena vsak preji vse nejlepsi Mikulaskovi, synovi zakladatelky teto diskuze 😊 @tsasenka Normalne bych si to asi nepamatovala, ale 15.1.je pro me vyznamny den uz nejaky ten rok, takze datum se zapamatovalo samo a navic Miky ma stejne jmeno, takze druhy duvod, diky cemu jsem si to zapamatovala. Sice sem uz moc nechodis, ale dnes mozna sem mrknes 😊

martinasip
15. led 2020

My mame dnes rok 😍

halasovci007
16. led 2020

@bemo prožíváme spolu všechno od začátku, to víš, že držíme pěsticky, aby se malému všechno hojilo a hlavně, aby už nemusel znovu na operaci brouček malý 😉

halasovci007
Autor odpověď smazal
priefi
17. led 2020

@halasovci007 jeste jednou Elisce vse nejlepsi!

priefi
17. led 2020

@martinasip vse nejlepsi 😊

Strana