icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

veselaopicka
26. led 2020

@halasovci007 tak kocarek je doma.. a parada. Krasne lehky a nemusim se mordovat tak jak s tim tfk.

halasovci007
26. led 2020

@veselaopicka ju teda vypadá dobře. Tak ať se v něm malé parádně jezdí a spinká a tobě ať se dobře ridí. A koukám, že u vás máte i sníh. U nás kvetou kočičky 👀

krisatko
27. led 2020

@pe_tu_ss_ka ty pultikove sedačky mi hlava. Nebere to zas vymyslel nějakej koumák.

My máme holky sedačku obojetnou, teď ji máme protisměru ale je v manželovo autě a mě dělá problém tam malou posadit a zapasat. Se mnou jezdí malá ještě ve vajíčku ale musela jsem ho vypodložit a posunout aby se jí nekrcily nohy.

krisatko
27. led 2020

Vůbec sem teď nestíhám chodit ... Jak jsou na tom vaši prcci se "samojezenim" ? Naše zvládne Jakš taks hustou kaši a rýži s mačkou

pe_tu_ss_ka
27. led 2020

@krisatko no nožičky nevadí, když přesahují z vajca ven, hlavička nesmí 🙂 no někde jsem četla, že to bylo vymyšlené pro Čínu, že tam ten prodej jede ve velkém... 😞

Jee ta krásně baští.. K tomu jsem se ještě neodvážila 🙈 musím to taky zkusit..

krisatko
27. led 2020

@pe_tu_ss_ka já ji zkusila nechat pribinacka domácího to ji šlo suprově. Ale třeba maso s bramborem jí dávám já stejně jako polívku... Prostě jen to husté co jí neuteče že lžičky

pe_tu_ss_ka
27. led 2020

@krisatko jako ručičkami mu to jde dobře, ale ještě se musím odhodlat a nebát se bordelu 😂

priefi
27. led 2020

@krisatko nás mrnous rád dává něco do pusy sám, ale je z toho patlanice pak, takže spíš krmíme.

Tak 21.1. první 2 metry prvních krůčku. Od té doby se stále lepší a chodí častěji a častěji! Brzy přijde den, když přestane lozit a bude už jen chodit.

pe_tu_ss_ka
27. led 2020

@priefi ten náš už trénuje běh 🙈 vymete pak kdejaký roh 🙄 ale dělá jakoby nic, sebere se a běží dál 🙈

veselaopicka
27. led 2020

@halasovci007 to je takovej zachvev snehu ... ale je fakt ze orlicky hory lyzujou a i tu u nas zasnezovali a od zitra uz jede sjezdovka. Ale u nas ve meste uz to roztalo. No jedny boby s malou jsme stihly.

krisatko
28. led 2020

@pe_tu_ss_ka
@priefi tak to u nás nic, stopka. s chodítkem jo ale nepustí se a nepustí...

martinasip
28. led 2020

Tak sme konecne oslavili 1. Rok hecla sem sa a udelala dort 🙈

martinasip
28. led 2020

Máte i vy nespave deti? Naša ešte nikdy neprespala celu noc 🤦🏼‍♀️🙈 už su z teho mirne na prasky

pe_tu_ss_ka
28. led 2020

@martinasip co se nastěhoval ke mě do postele, protože v postýlce se přece nespí, tak spí o dost lépe.. Dudlíka ve tmě nahmata sám, a párkrát se vzbudí, když se zavrtává ke mě, a kojí se až kolem 6 ráno.. Takže teď už máme docela pohodu, než když jsem vstávala pokaždé od 10 do půlnoci, než se stejně ke pak nastěhoval.. 🙄😆 Takže doufám, že se za chvíli naučí spát sám ve velké bez mé asistence.. 🙊

priefi
28. led 2020

@martinasip krásný dort!

priefi
28. led 2020

@martinasip přes den spí jen po obědě cca půl hoďky a v noci co chvíli budíček 🙈

priefi
28. led 2020

@pe_tu_ss_ka my to máme taky tak 😂 kolem půlnoci stěhováka ke mě, jinak by nikdo nespal 😂🙈

pe_tu_ss_ka
28. led 2020

@priefi já už rezignovala, druhý den jsem vždy byla jak zombie.. 🙊 Tak jak kolem 8 uspime, tak spí až do rána v posteli semnou.. "nikdy nebudu učit prcka spát semnou" 😂 😂

priefi
28. led 2020

@pe_tu_ss_ka nikdy neříkej nikdy 😂😂😉 tak já ho dám po uspání do postýlky a jdu dělat večeři, pak ji jíme a na něco koukáme. Pak rev, kojení a zpět šup do postýlky (občas bez tohoto bodu, jako že spí déle), pak když jdeme spát, tak se často budí a to ho přehazují ještě, ale jak mě už probudí, tak ho vemu a spíme spolu. To se jinak nedá 😂

pe_tu_ss_ka
28. led 2020

@priefi no ten náš má snad nějaký radar.. Jakmile je v postýlce nebo spíš se h ptám snažím dát, tak hned řev.. Přitom jako asi do 8 měsíce se nakojil a ani nevěděl, že jsem ho dala do postýlky.. A teď 🙈 jinak dokud leží a spí sám od těch asi 8, tak se nlani nehne, spí jak špalek.. Ale jak si tam věděl něj na tu druhou půlku lehnu, tak začne cestovat, a nedej bože, že se k němu otočím zády, to je hned vzhůru, a prostě docestuje ke mě.. 🙊😂 Tak si pohrávám s tím, že bych ho zabarikadovala a nechala spát na té velké posteli a šla spát vedle do ložnice.. Třeba bychom se úplně vyspaly oba 👏😂 neb okdyby se zase naučil spát ve své, abych neměla strach, že sleze z postele..

halasovci007
28. led 2020

@veselaopicka mám milnikovou kartičku můj první sníh a fakt nevím kdy ji vyfotím 😅 u nás bylo dneska 6 stupňů. Kvetou mi kočičky. 😲
@martinasip krásný dortik.
@priefi malá spí taky se mnou když jdu spát většinou se probere(snad má asi radar či co 😅) a beru ji k sobě nebo ji nechám spát když se jednou za čas neprobere a beru ji až když chce kojit.

martinasip
29. led 2020

@priefi dekuju povedl se i chutnal paradne

martinasip
29. led 2020

@pe_tu_ss_ka kdyby byla se mnu v posteli tak ju mam nonstop na prsu

martinasip
29. led 2020

@halasovci007 dekuju

martinasip
29. led 2020

ja uz spekuluju, ze ji nastehuju do jejiho pokojicka. Kdyz je s nama je nonstop na prsu. Jednu sem ji nechala na posteli taky zabarikadovala... ale prelezla a spadla z postele...takze postylka to jisti. Ale budi se celkem casto. Pokazde ji prso nedam kdyz tak vodicku alebo enom pochovam nez usne. Ale tak rada bych spala celu noc aspon jednu.

pe_tu_ss_ka
29. led 2020

@martinasip mě se ten můj prsomil téměř odstavil.. Přes den už má snídani, obě svačiny a oběd vše má porci tak 200-250g, a k večeři jsme přešli na lahvičku mléka od kendamil, a díky tomu "spí" celou noc.. Dřív byl taky hodně na prsa, přes noc se kojil co 2 hodiny.. Ale jak najel na 4 normální jídla, tak už to bylo jen 2x za noc, a když jsme zkusili to lahvičku před spaním, tak se budí na kojení jen 1 nad ránem. Jako občas má den, kdy si přijde přes den cucnout, ale to musí chtít sám, jak jsem sama nabízela, tak mě schválně kousal.. Takhle jak má láhev před spaním, tak se v uspávání s partnerem střídáme, já můžu chodit 2x týdně cvičit a 1 týdně do práce. 👏

martinasip
30. led 2020

@pe_tu_ss_ka taky jime normalne pres den vecer uz treti skusame kendamil ale prd odmita. Potahla jednu dva krat a hotovo. Nevim jak ju na to naucit. Skusala sem ruzne flase ale nic i jeji poharek na vodu Co netece ani to nefungovalo

pe_tu_ss_ka
30. led 2020

@martinasip malej byl od miminka zvyklý no.. Musel být dokrmovaný mým mlékem, když neměl sílu se kojit, takže to zvládal nejdřív přes prst a stříkačku a pak aby mohl pomoct i partner, tak měl lahvičky od medely. A pak teda jen prso.. Pak byl boj, když nechtěl jiný než medelu, a pak si nějak zvykl na lahvičku od adventu. Teď už teda budu muset objednat dudlík velikosti 3.. Ale dlouho chtěl jen obyč dudlík nedělá a to byl ten nejmenší průtok.. Zkusili jsme i nějakou prý podobnou prsu teď nevím značku, ale to nechtěl vůbec.. V tomhle je to jen pokus omyl 🙊

martinasip
30. led 2020

@pe_tu_ss_ka no skusala sem taky avent, mam a co ja vím co este a nic ach jaj budu skusat nevzdam to

veselaopicka
30. led 2020

Holky neni mezi Vama nekdo ucetni??

Strana