icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
17. únor 2020

@priefi myslíš botami? 🙂 tady na té stránce mají i přepočet velikosti botičky - https://www.eobuv.cz/polobotky-froddo-g1130005-...
Máme 22 a 23 v záloze. 🙂 a jsou krásný a měkkoučký.

halasovci007
18. únor 2020

@veselaopicka ježíš tak to je mazec, hlavně, že to dobře dopadlo 😔😲
@veselaopicka máte nádherný bedýnky odkud jsou 😍😍😍😍🥰🥰🥰🤩🤩

krisatko
20. únor 2020

Tak jsme nakonec koupili capáčky na doma dd step a i kompromisky od dd step. Jako jediný model ji šly obout na ten její sloní nárt. Tak je dneska rovnou prubla u koní a snad ji to rozhýbe.

pe_tu_ss_ka
20. únor 2020

My dnes máme za sebou kontrolu v rizikové pořádně.. Tak ten nedonošenec vylezl ze všech tabulek nedonošených a v tabulkách donosenych je přesně na 50 nebo lehce nad 50%, tak jako klasické donosene dítě 🙈

krisatko
20. únor 2020

@pe_tu_ss_ka my tam mame jet až bude chodit no... Nějak ji to trvá... Ale teď už je to lepší, pár dní už udělá i sama od sebe třeba krok nebo dva mezi nábytkem nebo mezi náma, tak třeba ji rozhýbou slepíce a kočky a psi 😄

krisatko
21. únor 2020

@pe_tu_ss_ka jinak zkoušely jsme i typ těch botek co jsi tu dávala a vůbec, ten nárt tam nenacpala

pe_tu_ss_ka
21. únor 2020

@krisatko ty brdo, a ty mi přišly široké 🙂 na dd step jsem také koukala na capáčky. Myslela jsem, že bych mu vzala na ven ty s tou gumovou podrážkou. Ale nakonec se mi víc líbily ty froddo 🙂

veselaopicka
21. únor 2020

@halasovci007 tj pepco 🙂🙂

halasovci007
21. únor 2020

@veselaopicka nj u nás jsrm zas nic takového neviděla 😔😢🤯

veselaopicka
24. únor 2020

Holky potrebuju poradit. Mala mi chodi kolem nabidku pousti v prostoru dneska jsem ji lakala aby sla ke me tak uz je takova odvaznejsi. Napadlo me jestli jeste porad by mela mit bosou nohu a nebo uz bych ji mohla dat backurky. Me prijde ze by mela jistejsi krok.. chodi mi obcas po spickach kolem nabytku ... jestli to je volovina tak mi to nekdo napiste. Koupila bych nejaky capacky ale vubec nevim jaky aby mi je pak mohla doma nosit i kdyz bude uz chodit sama. Mame plovoucku.

veselaopicka
24. únor 2020

Nabytku samozrejme 🙂😀😀 nejsem negramot nechapu kde se to tam vzalo to slovo

pe_tu_ss_ka
24. únor 2020

@veselaopicka hele malému jsem koupila jen ty celokožené capáčky, taky máme plovoucku, tak aby mu to neklouzalo a nezábly nohy. Ale první boty s gumovou podrážkou (barefoot zn. froddo celoroční batolecí) jsem koupila až teď, ale na ven. Doma lítá, jak střela a pořád má jen ty capáčky. Nebudu pořizovat tvrdé bačkory. Fyzio říkala, že boso chůze je nejlepší, ale to by mu asi zmrzly nohy u nás doma, takže ty měkké capáčky jsou nejlepší kompromis 🙂 i mi ukazovala, když se zašněrují ty nohy do tvrdých bačkor nebo bot, jaký je rozdíl - v těch ta chůze připomíná chůzi robota, nemůžou ohýbat přirozeně celou nožičku a neposiluji správně ty svaly. Kdezdo boso chůze, nebo v těch capáčkách, je přirozená přes patu po špičku.

priefi
24. únor 2020

@veselaopicka my taky máme jen capáčky, nebo protiskluzové teplé ponožky (takové s těmi gumovými pásky, kolečky, nebo jinými tvary protiskluzu). Botky budeme kupovat na venek. momentálně má na venek zimní capiky po braskovi.

veselaopicka
24. únor 2020

@pe_tu_ss_ka a mas fotku nebo odkud jsou ty capacky? Predpokladam ze ji na chvili vydrzi. Take mame studenou podlahu. Asi je lepsi s ni zajit do obchodu a zkusit nez objednavat na netu ze?

veselaopicka
24. únor 2020

@priefi ponozky protiskluz mame dala sem za ne 140 kc - no rychlej kup a jsou k prdu. Sundava si je a pak mi kouse do te gumy ze spodu

priefi
24. únor 2020

@veselaopicka to už je jiná písnička 😂🤦 náš je taky expert na sundávání ponožek, ale capáčky si naštěstí nechává. Ale u nás ponožky byly klasiky z Lidlu, nebo jako dárek od někoho, nějak dražší nebyly (naštěstí)

pe_tu_ss_ka
24. únor 2020

@veselaopicka máme tady odtud https://www.capacky.com/kozene-capacky-pro-kluky/
Maji i pro holčičky. Popravdě tyhle jsem nezkoušela a rovnou objednala. První měl nike s hrochy a druhé tmavě modré s krokodylem. Sedí pěkně a malý je nesundava 🙂

veselaopicka
24. únor 2020

@priefi no ja mam prave klasiky backurky a davala ji je mama kdyz byla u nich pac oni maji fakt studenou dlazbu vsude tak aby tam nebyla na boso ale prave jinak doma a tak chodi v ponozkach.. no mrknu co mi tady posle a koupim ty capiny .. to bude lepsi.

pe_tu_ss_ka
24. únor 2020

Capáčky a ty světle modré jsou ty na ven 🙂

priefi
25. únor 2020

@veselaopicka my máme z Lidlu a spokojenost. Vypadají podobně jako poslala @pe_tu_ss_ka
Máme je po starším, ale v Lidlu mají pořád nějaké capáčky. Tuším, že to je v sekci do 2 let, ale není to pod botami, ale asi bude stačit napsat do vyhledávače capáčky

pe_tu_ss_ka
25. únor 2020

@priefi jojo, tak jsem na ně v lidlu koukala, ale líbily se mi jiné obrázky 😄

veselaopicka
25. únor 2020

@pe_tu_ss_ka tak.jsem nakonec koupila za 360kc v detske obuvi tyto. Prvnich 20 min se snazila je dostat dolu ale uz si asi zvykla.

pe_tu_ss_ka
25. únor 2020

@veselaopicka jojo malý taky zkoušel sundávat, když měl úplně poprvé.. Po nějaké chvíli mu to už nepřišlo, kdežto fusekle se snaží dostat z nohou ještě teď, když nedostane capky 🙂

priefi
25. únor 2020

@pe_tu_ss_ka já mám starší typ, takže podobné jako tamty z těch stránek. Jsou modré a na nich je medvidek

priefi
25. únor 2020

Holky, jak jste na tom s mmr vakcínou, kdy jdete, nebo máte v plánu jít? Nám dali termín v 15m, ale asi to přesunu na 18m. Z jedné strany hexa byla nápor na imunitu, tak chci větší rozestup a nebudu kecat, trápí mě i myšlenky na koronavirus a nechci, aby tělo bojovalo s mmr a to svinstvo sem dorazilo, protože ta kombinace mě děsí

pe_tu_ss_ka
26. únor 2020

@priefi malému to chtěla doktorka dát také teď v březnu (15 měsíc), ale jak jsme byly v rizikové, tak tam doporučila odložit na květen nebo červen, ale tam bude dostávat prevenar. Já přemýšlím, jestli to neodlozit na září až po létě.

krisatko
26. únor 2020

@priefi máme jít v březnu, někdy koncem, takže vlastně taky 15... No uvidíme, jsme pořád nachlazený tak snad...

zavodnice
26. únor 2020

Já mám volat v květnu a domluvit si termín MMR, dala bych to asi konec června, protože v srpnu má mít poslední hexu.

martinasip
26. únor 2020

@veselaopicka My mame capacky Babice velka spokojenost. Tematicke se sovu nasa nespava je to sova 😀

pe_tu_ss_ka
26. únor 2020

@martinasip dneska jsem zrovna taky objednala capáčky babice, protože nevím jak, ale podařilo se mu udělat na těch předešlých díru na porážce 🙄🙈

Strana