icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

veselaopicka
6. kvě 2020

@zzuzzana1 vubec banan rohlik krupku ji sama zbytek patlaaa. Jsem z ni zoufalam jist nechce. 2 dny je uz zas na um presnidavkach a lipankach... nechce kousat od vcera 39 horecky ... co zacli zuby prestala uplne jist. Dnes 15 mes a ma joch 10 vcetne dvou stolicek ale ted se ji tlacej 4 najednou a tj peklo. Jak ji dam jidlo do ruky zacle to mackat mezi prstama a zkrmi psa. Piti to same. Tak krasne sama pila ted?? Se napije a zbytek procedi z pusy a je zlita.

veselaopicka
6. kvě 2020

Ale jinak ne to nase laska 🙂😁

martinasip
6. kvě 2020

Tak My sme meli 4 zuby hore2 dole2. Ted nam idu vsecky horni vcetne stolicek dole furt nic. Slinta jak baset chudatko. I base deti chodiju po spickach? Napominame ju aby chodil a normalne ale teda nekdy jak baletka a nekdy zas nozicky vlece. A beha milove kroky dava 😀

zzuzzana1
7. kvě 2020

@veselaopicka jo tak to máme teď úplně stejný včetně zubu až po krmeni psa sem z toho úplně na nervy a do toho vztekaci obdobi😵

zzuzzana1
7. kvě 2020

@martinasip ne ne to mi nedela chodí ve své podstatě hezky 😅když nedela kravinky😅

pe_tu_ss_ka
7. kvě 2020

@martinasip také napominam, a taky chodí jak baletak, ale přijde mi, že to dělá, jen když chce upoutat pozornost 🙂

@zzuzzana1
@veselaopicka to si prtata užívají teda se zoubky.. Já musím zaklepat, že malej zuby docela snáší.. Teď mu lezlo 8 zubů naráz (všechny 3 a 4).. A zatím jsou venku jen 3 stoličky.. Ale když ho berou, tak mu jen svítí úplně rudě tváře, a tehdy dostane nurofen, jinak krásně jí, o to by se snad nikdy nenechal připravit 🙈

krisatko
7. kvě 2020

Já vás nebudu označovat, však si to přečtěte.

Tak my uz.mame zuby snad všechny nebo co, špičáky byly dřív než stoličky a rostly ji taky všechny stoličky naráz....
Po špičkách chodila hlavně když se ještě přidržovala nábytku. Co chodí sama už pěkně. Momentálně je ve fázi že díky tomu, že už se nebojí, tak když nechce jít mým směrem, pustí se ruky a zdrha 😁
Nemůžu ji sundat z koně... "Moni pojď už dolů" "nenene" a obejme krk a chytí se fest hřívy 😂

Jinak jsem byla dokopana manželem do snažení o druhé, takže od příštího cyklu začínáme no .... Uvidíme... Chlapům se to rozmnožuje, když nejsou s dětmi celý den doma.
Navíc mám teď problémy s nohama, mám zborcenou klenbu která se mi ještě víc propadá a jak jsem celý den na nohou, tak mě bolí nárty, chodidla, záda.... No dnes jsem byla na rtg, v pondělí jdu na ortopedii a podologii... Tak uvidíme

priefi
7. kvě 2020

@krisatko jeeee, tak držím pěsti! Teď se ve snazilkach nepotkáme, tak jako to bylo minule, tak doufám, že tady pak dáš echo, až se zadaří. My teď do 3.jeste nepůjdeme, prvně musíme vyřešit pár věcí a až pak budeme moci přemýšlet, zda můžeme nebo nemůžeme jít do 3.mimca. každopádně užijte si to 👍 mno.. jinak jo... Chlapům se to množí, zejména když pak nemusí být těhotní a nemusí rodit 🙈

zavodnice
7. kvě 2020

Tak my už se snažili, nejdřív biochemko a teď jsem v 22.týdnu. A můžu říct, že tohle těhotenství je definitivně poslední. Od začátku samé komplikace, je mi tak zle a všechno mě bolí, že nevím, jak to ty 4 měsíce ještě doklepu.
Jinak to u nás celkem jde, malá chodí, běhá, zubů venku 8, stoličky občas zlobí třeba dva týdny, pak je zase pokoj. Má velkou chuť k jídlu, pořád by se cpala 🙃.

priefi
7. kvě 2020

@zavodnice no krása! To zvládneš! Píšeš, že Ti je zle? Myslíš nevolnosti? A co čekáte?

zavodnice
7. kvě 2020

@priefi Díky, gratulace radši až po porodu 🙂. Nevolnosti jako takové už ani ne, ale šílené migrény téměř v kuse, už měsíc mě strašně bolí třísla, ty šlachy v rozkroku, stydká kost, sotva kvůli tomu chodím, ale podle utz prý je stydká spona v pořádku. Nejdřív jsem krvácela kvůli hematomu, ten postupně přestal zlobit, pak mi řekli, že je placenta dole v brance, takže nohy nahoru, žádná námaha...no ono s těma bolestma se toho stejně moc nedá. Ani pořádně procházku s kočárem nedám, to musí být rovinka. Připadám si jak lazar a hypochondr. Ale přes tohle všechno mě vždycky uklidňují, že dítě je podle utz v pořádku 🙂, tedy změnila jsem doktora/y od minule. Asi už jsem na tehotenstvi stará 😆.

veselaopicka
8. kvě 2020

@krisatko druhe?? Tak to ja si nedokazu ani predstavit.. jsem na malou vesmes sama a ten muj si pekne nasral do bot jak se rika protoze jak vecne neni doma tak k nemu ani nechce jit... takze musim i uspavat ja a mam toho nekdy fakt pokrk ze sem se zarekla ze za tydle situace druhy nechci.. mozna je to sobecke urcite nechci aby bala nemela sourozence ale momentalne mam plan jit po rodicaku do prace.

veselaopicka
8. kvě 2020

@zzuzzana1 ja jen doufam ze to vztekani prejde.. mam pocit ze na me lidi zejmena jedna kamoska kouka jak na mamu ktera nezvlada svoje dite protoze jeji mala kam ji posadi postavi tam je.. nijak nebreci nevzteka se takova zaprdnuta je..a moje tam dycky u nich vsude leze vsechni zkouma a ja na ni furt ne nesmis nedelej ti nech to nesahej na to neber ji to...

zzuzzana1
8. kvě 2020

@veselaopicka jo jo mám taky jednu takovou kamarádku a dost podobně ona si s malou uvaří , zacvici atd a já sem rada ze se vůbec najim nějak v klidu bez toho aby mi nevisela u nohy a jak dinosaura víš manžel je sice doma vcelku ale jede na směny takže se kolikrát až tak nepotkají takže stejně i když sme oba doma visí stejně na mě a tatinek ji zas až tak nezajímá je to fakt těžký takže já se taky do druhého nechystám . Vůbec si to snad zatím ani nedokážu představit

priefi
8. kvě 2020

@zavodnice však jasné, gratulace až po porodu 😉 ale to, že čekáš mimi je přeci krásné 👍
Abych řekla pravdu, mě to roztahování u druhého bolelo taky víc a blbě se mi chodilo. Navíc hodně brzo šel hlavou dolů a sestoupil, tak jsem chodila jak kačer pěkně dlouho 🙈 Migrény můžou být buď nedostatek hořčíku, anebo od krční páteře. Zkus krční páteř nahřívat a trošku protahovat, třeba to pomůže

veselaopicka
8. kvě 2020

@zzuzzana1 Vidíš to a druhá kamarádka mě říkala že to vypadá na ADHD tak jsem se tak smála a říkám si to by muselo být víc jak polovina dětí ADHD přítel je sice doma akorát jenom v době když večer ona už spí Taky mě to štve ale Před dvouma rokama začal podnikat a musel to zavřít takže teďka aby jsme se z toho vyhrabali tak je pořád v práci Ne že by jsme byli zadlužený to ne ale zůstal mu úvěr které Holt se musí platit abychom si v létě mohli něco dovolit tak hold maká Já budu mít od června taky brigádu sice na 5 hodin v týdnu ale to bude s malou on holt peníze natiskneme i když bychom rádi To není o tom že bych s malou ani neuvařila ale když má svůj blbej den tak neudělám nic ale samozřejmě jsou dny kdy si sama vyhraje celé dopoledne teď ještě k tomu měla tři dny vysoké horečky 40 a dneska ráno se totálně osypala takže si myslím že 6. Nemoc a já jsem si celou dobu myslela že to má od zubů které jí taky trápí někdy je to boj s těma dětma ale samozřejmě bych za nic na světě neměnila

krisatko
8. kvě 2020

@veselaopicka taky jsem chtěla a v podstatě jsem taky pořád v jednom kole. Ale už jsem mu začla dávat malou víc a on se občas zatváři, jakože a jak to mám teď udělat... Na tento ksicht odpovídam slovy "moc nehled, já to dělám jak asi celý dny?!" ... A je klid.. ale uspávám taky já, teď do toho ty koně a nově mám i záhonky.... No jsem na to zvědavá ☹

veselaopicka
8. kvě 2020

@krisatko ja jdu zitra na nehty tak bude taky hlidat tatka. Jen zrovna bude spat..

halasovci007
9. kvě 2020

@pe_tu_ss_ka pardon rude tváře znaci rust zoubků? To je pro me novinka. Ja myslela, ze to mame ze sluníčka 🙊😱
@zavodnice gratulace k tehotenstvi 🍀🍀🍀ja si s tim nasim sidlem ubehanym neumim predstavit mit ted druhatko. Az casem.
@veselaopicka taky mame vzteklounku, hazi hrackama i jidlem kdyz se ji neco nelibi. 😱🙊 Je to boj teda, ale snad z toho vyrostou. Snazim se vysvetlovat proc neco nesmi, ale je to marne zatim mno 😢
@krisatko taky uspavam jen ja, manzel jedine pohoupa v kocarku kdyz ji neco vzbudí. Ale on zase maka venku, horsi je presne jak tady pisete, ze kdyz ma mala spatnej den nejsem schopna ani uvarit s ni. Kramuje mi veci z policek a z kuchyne. Obcas i neco skleneneho tak ji to beru, aby si to nehodila na nohu nebo kdyby to rozbila aby se neporezala, to je rev jak kdyz ji trham hlavu. Jindy v dobrej den ji dam na učící vez a varime jakoze spolu. Zalezi na jejim rozpoložení. Nekdy musim fakt uvarit az kolem 11 az jde spat. Ale taky bych nemenila. Je to zivel. Utaha vsechny a sama moc nespi, beha prvni ligu, vymejsli bejkarny, ale miluju ji nade vsechno. Asi se mi vraci moje aktivita v tehotentvi, ze je taková akční 😅☝️ musim rict, ze nam korona dovolená bodla. Manzel byl doma a spolecne jsme ty krasne dny stravili na zahrade. Mala vehementne asistovala, to byla sranda. Hodne se toho udelalo a i kdyz je hodne pred nami, za dob korona se udelalo prace jako vloni za celou sezonu. Ted mi ten andilek spi. No to bude vecer to pujde chrnet v pulnoci. Nj jsme od deseti venku, tak ji ten vzduch a pisek znavil 😅🤣💪

halasovci007
9. kvě 2020

@veselaopicka moc me mrzi, ze vam to polozilo podnikani. Je fakt, ze ted jsou na tom zaměstnanci lip v tehle situaci.

pe_tu_ss_ka
9. kvě 2020

@halasovci007 juju, náš má vždy úplně rudé tvářičky, a občas se u toho chytá za hlavu a od bradou.. Vypadá jak Marfuša 🤭

veselaopicka
10. kvě 2020

Kdyz uz se tu probiraji ty zuby mate nekdo zkusenost s cipkama viburcol? Mam uplnou hruzu az ji to budu davat. Rve i u teplomeru😣

halasovci007
11. kvě 2020

@veselaopicka slysela jsem chvalu, ale vyzkoušeno nemam

zzuzzana1
18. kvě 2020

Nemáte holky nějaký tipy na dobrý letní boticky sandalky image, k vodě atd

veselaopicka
19. kvě 2020

Ja se z ty nasi holky zblaznim. Mam pocit ze od te doby co chodi tak je porad v poklusu. Ona se nezastavi a ja taky ne. Ma to jednu vyhodu. Uz mam dole dalsi dve kila 😁😁 ale tyo ja si nevypiju nikde ani kafe. Kamosce syn ktery ted zacal chodit tak krasne sedi v kocarku a ta nase cacora vubec. Dneska me kamoska rekla ze si myslim ze bude mit ADHD ... kamoska ktery mala kam ji posadi tam.ji najde. Tak me tak nahlodala ze sem googlila coz je blbost ja vim. V kazdym pripade takovy deti neudrzi pozornost. Ona u knizky u pohadky vydrzi i 20 minut... bez problemu. Mate taky tak zivy deti?? Snazim se v sni chodit kazdy den ven kde lita jak blazen. Neda se tam zastavit. Doma je takova klidnejsi.

priefi
19. kvě 2020

@veselaopicka asi takhle, staršího jsem dala na deku venku, tak si spokojeně hrál a na trávu nešel, bál se jí. Mladší na dece vydrží vteřinu a už běhá do pryč a určo adhd nemá.

pe_tu_ss_ka
19. kvě 2020

@veselaopicka v klidu, ten náš je taky tryskomyš.. Otočím se a je jinde, pořád někam leze, nejlépe do výšek, někde raboší, nebo s oblibou večer asi ještě dovyběhává zbytek energie kolečka po obýváku sem a tam 😂 navíc si zrušil odpolední spaní a už spí jen jednou těsně před obědem.. A já už jsem kolikrát na prášky.. Naštěstí venku v kočárku vydrží, snad dlouho ještě dlouho 🙏ale na zahradě u prarodičů, to jsou v poklusu všichni, tam se nejradši ráchá ve vodě, donedávna hrabal písek z pod bazénu, teď už má pískoviště, tak je aspoň 45 minut v klidu (teda písek litá všemi směry), ale je chvíli na místě 😂 takže neboj, přijde mi tohle lepší, bez mít pucka, kterého najdeš tam, kde ho posadíš.. Aspoň se nenudíme 😂

veselaopicka
19. kvě 2020

@pe_tu_ss_ka prave je od kamosky mala ta sedi na pisku beda jak ji to spadne nekde na obleceni a nase mala ta hazi pisek si do vlasu za krk ..vsude.. no naposled sem.si u ni pripadala ze mam nevychovany dite vsechno zkoumala lezla do foliaku. Sileny. Jit sni nekam nekde na akci?? Byly sme na hristi
Deti si hrali na dekach s maminkama a nase? Se vsema detma kamosila chodila k cizim na deku a hrala si snima a ja jen litala za ni a tahala z tech dek pryc 😁😁 u bas rozestup 2 m nehrozi.

pe_tu_ss_ka
19. kvě 2020

@veselaopicka mě to právě přijde úplně normální, a naopak strašně hezký, že se nebojí.. Ten náš je to samý, ten by na dece neposeděl 😂 posledně dostal kyblík s vodou a lopatickou, aby nelezl do huntu na užitkovou, seděl na trávě a cakal, babi mu donesla deku pod zadek, a jen zašla, hned si přeběhl tak, aby na dece neseděl 😂

veselaopicka
19. kvě 2020

@pe_tu_ss_ka no Naše je taky vodomil. Koupila jsem dneska v Pepku bazének tak už se těším až jí ho napustím to bude jak šílená. No u nás se vstává kolem půl osmé ráno a pak jde spát cca 10:30 a spí asi tak hodinu a půl – když hlídal tatínek tak mu spala i tři hodiny to mě se nestane. A pak stávala kolem 3:30 cca hodinku ale poslední dobou buď neusne nebo jí musím vyloženě udrzat v kočáře ale večer chodí spát mezi 7:00 a 8:00 už spala celou noc ale ted se budi kolem pulnoci vypije 240 ml mlika a pak spi do rana. Před 14 dněma měla šestou nemoc Do té doby spala celou noc ale od té doby se zase jednou budí do před včera jsem měla postýlku přirozenou k posteli teď dva dny je u zdi Bála jsem se že bude problém s usínáním ale v pohodě Jdu si tam s ní lehnout a ležím na posteli a ona během 10 minut spí. Člověk by řekl že když nebude odpoledne spát tak bude unavenější ale není to tak je to lumpice

Strana