icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
24. říj 2020

@priefi hlavně ať ti je dobře, a nemáš ty velké nevolnosti 🤞🍀

priefi
24. říj 2020

@pe_tu_ss_ka děkuji 😘 nejhorší je, že pořád bydlíme v tom stejném bytě a dům v nedohlednu 😔

pe_tu_ss_ka
25. říj 2020

@priefi snad brzy nějaký domek najdete 🍀 my jsme také v bytě, ale naštěstí 4kk.. alendomek bych teď brala bsema deseti.. ale ty ceny u nás v okolí 🙊🙈

priefi
25. říj 2020

@pe_tu_ss_ka my 2+1 a tchán tlačenkuje, mám z toho total hrůzu

pe_tu_ss_ka
25. říj 2020

@priefi já tenhle smrad nesnáším, pamatuju, když babička taky dělala.. ale ta to dělávala tak 2x do roka.. snad najdete brzy 🙂

priefi
25. říj 2020

@pe_tu_ss_ka tak tady se to dělá 1x až 2x do měsíce. Trošku mi nahrává Covid situace, která to může omezit 🙈

pe_tu_ss_ka
25. říj 2020

@priefi ty jo, to jedí tak často? Ať by mi cokoli tak chutnalo, tak mít to tak často, tak to nemůžu ani vidět 😄

veselaopicka
27. říj 2020

@priefi no dali jsme tomu posledni sanci. Tatinek se zacal snazit. Rano s ni o vikendu vstane abych mohla spat aspon o hodinku dele. Pomaha sama od sebe vytahne mycku nebo posklada pradlo mezitim co ja delam veceri. Uspava malou cte pohadky chodi s ni na prochazky... ona se na nej i tesi kfyz prijede z prace jen rozsviti na chotbe uz vola tati tati... to je vse krasny ale u me se zatim nic nemeni a jsem snim jen kvuli male. Abych si pak nerekla ze sem to vzdala a nedala tomu sanci... beru ho jako kamarada. Nerikam ze ho nemam rada ale nemiluju . Uvidime co bude dal.

veselaopicka
27. říj 2020

@krisatko 😁😁 my mame velikost 80 😁 ted teda uz pomalu 86ka neco.

veselaopicka
27. říj 2020

@zavodnice gratuluji👍👍

veselaopicka
27. říj 2020

Holky jak to mate s nocnikama? Nase mala / 6.2.19/ proste totalni ignor.. kazdej do me husti ze by uz mela chodit atd.. ze uz je velka na plinu. Jak to je u vas.

pe_tu_ss_ka
27. říj 2020

@veselaopicka my se teď na to zaměřili s malým (8.12.18, ale byl o 7 týdnů dřív). Ale jemu to nedělá problém, my to ho zkoušeli posazovat od te doby, co si wam sedl, aby si na něj zvykl. Jen teda víc upřednostňuje záchod, musíme mu pořídit redukci se schůdky, zatím má bez schůdků, ale tam nevyleze ani se schudkem z ikei, takže koupíme jinou. Dneska jedeme 3 den, tak snad na konci listopadu to už bude všechno zvládat 🙂

priefi
27. říj 2020

@pe_tu_ss_ka dělá to ve velkém známým 🙈 jsem to tu psala během těhu, když nebylo výjimkou, že jsem zvracela i 8x denně 😏 jsem si teď uvědomila, že ses přidala až po porodu malého

priefi
27. říj 2020

@veselaopicka achio, tak je fajn že mu to docvaklo a že se snaží. To o tom, že ho nemiluješ, je něco, co to způsobilo, anebo zevšedněl vztah? Když jsme měli staršího, cca ve stejném období jsme měli total krizi. Je fakt, že za ni z obří části mohli tcháni. Ta total krize se táhla skoro půl roku a vypadalo to fakt bledě, pak se to změnilo. Je fakt, že za to opět mohlo to, že manžel konečně mě pochopil a tchánům konečně udělal hranice. Důležité je,aby se přišlo, kde se stala chyba, kdo nebo co v tom je a teprve pak lze něco spravit. Popřemýšlej, co způsobilo, že už k němu nic necítíš, třeba to ještě půjde napravit.

priefi
27. říj 2020

@veselaopicka nás si na nočník sedne oblečený a důležité huláka aa, ale když ho svlíknu, tak rev a nesedne si na něj

pe_tu_ss_ka
27. říj 2020

@priefi ty brdo.. tak to vám moc přeji, abyste našli ten váš domek 🍀 já úplně nesnáším ten smrad, když jsem chodila někde kolem řeznictví, kde se tohle připravuje.. ale mít to doma, uff.. když to čtu, taknjsem ráda, za to jací jsou tchánovci.. ti když zjistili, že čekáme malého, tak dělali první poslední, abych se cítila dobře, když jsme k nim jezdili.

veselaopicka
27. říj 2020

@priefi vim presne co to zpusobilo... nevsimal si nas nebyl vecne doma.. a ja sem poznala nekoho jinyho/ reapekt naseho spolecneho znameho/ ktery je ovsem zenaty. Coz je kamen urazu bohuzel jak k nemu zacla mit nejake city a kdyz doslo na lamani chleba tak jsem se dozvedela ze sem byla pouze spestreni dne kdyz na nej manzelka sere...ale bohuzel je to tak jak to je. Nevim jestli to pujde spravit... Uvidime jak to dopadne. Pro me je nejdulezitejsi mala.

veselaopicka
27. říj 2020

@priefi no ja ssm dneaka cetla o indianskym odplenkovani.. sebrat plinu a dat max na spani. Tj pak druha etapa. Nedavat ani kdyz se jde ven na prochazku ani do auta - tam dat pod ni plinu nepropustnou. Nevim jedtli je to dobry napad na zimu. Furt sd musi tahat nahradni obleceni.

priefi
27. říj 2020

@veselaopicka a s tím druhým to skončilo? A přítel o té nevěře ví? To je těžké, když v tom je 3.osoba a ty k ní něco cítíš 😏

priefi
27. říj 2020

@veselaopicka jo to jsem četla taky u staršího, u něj to neprošlo 🥴 držel to tak dlouho, než dostal plinu a jak ji dostal, tak jak byl vystresovaný, dlouho mu trvalo, než se zvládnul vyčůrat. Už jsem ho pak "nemučila"

veselaopicka
27. říj 2020

@priefi skoncilo protoze pritel mu vyhrozoval ze to rekne manzelce takze se lekl naprasil mu uplne vsechno navzajem si rekli promin a bylo to. Vratili jsme se z dovolene a vecer se mi podival do telefonu - dalsi prasarna na co sem alergicka.

priefi
27. říj 2020

@veselaopicka takže on ví, že jsi spala s jiným a i přesto s Tebou chce zůstat, chápu správně? Teď otázka, zda to lepíte oba jen kvůli dceři, anebo Tě vážně hrozně moc miluje. Protože, s rukou na srdce, málokdo zvládne přejít nevěru, jakoby nic. A divím se, že kámošovi nerozbil hubu, místo toho se usmířili 🙈 to je celé nějaké divné. Myslíš, že se Ti k němu opět obnoví cit? Je nějaká naděje? Protože jestli ne, tak tohle dlouho bohužel fungovat nebude. Dříve nebo později se ve hře objeví někdo třetí.

veselaopicka
29. říj 2020

@priefi ja sem s tim dotycnym nic nemela. On je semnou z lasky protoze me pry porad miluje ale ja s nim kuli male. Momentalne to takhle je.

priefi
29. říj 2020

@veselaopicka aha, takže to bylo jen platonické? Já myslela, že když jsi psala, že jsi byla jen na pobavení, když na něj manželka kašlala, že tam bylo něco víc. A on ví, že jsi s ním aktuálně jen kvůli malé?

zavodnice
29. říj 2020

@priefi Gratuluju ke dvěma čárkám! Tak ať to vyjde a přeju hladký průběh těhotenství 👍.

Jinak u nás nočník nefrčí, chce na záchod, říká si sama. Necháváme to volné, má plínu a když chce, dáme jí na záchod a někdy se vyčůrá nebo vykadí. Když ví, co chce, věřím, že se časem plen zbavíme. Včera se vykadila do vany, občas se i taková nehoda stane 😄.

priefi
29. říj 2020

@zavodnice děkuji 😊

priefi
29. říj 2020

@zavodnice to jste mohli koupat znovu, ne? 😅

zavodnice
29. říj 2020

@priefi Mám na to ustřihnutou petflašku, do toho se to dobře chytá 😄. Vanu jsem musela vypustit a prdel osprchovat...a bylo 😆.

veselaopicka
29. říj 2020

@priefi to tas az tak ne.. ale nespali jsme spolu...

halasovci007
29. říj 2020

@priefi potichonku gratuluji

Strana