icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
1. črc 2021

@veselaopicka no jako popravdě, kdybych na to šla takto, tak by byl asi jedinacek 😂 ale já sama mám 3 sestry, takže mi jendo přišlo málo a 2 budou myslím akorát 😄 věřím, že to dám, protože teď zpětně obdivuji naše, že nás 4 dali ve zdraví a ani jednu z nás nezabili, protože jsme byly hajzlíci (asi jak naši chtěli kluka, tak jsme jim vydali za celej sbor 😂).

krisatko
2. črc 2021

Holky tak nám malou do školky vzali ale taky se hlásilo moc děti do tří let takže je budou brát postupně jak dovrší ty tři roky. Tudíž naše jde až od prosince ale strašně se těší. Naštěstí naše školka chodí i k nám za barák na hřiště takže se tam k nim občas přifaříme a malá si s nima pohraje i tak než ji vezmou.

priefi
2. črc 2021

Náš prcek taky už je přijatý do školky a bude asi chodit od září s tím, že jen do svačinky, bude mít takto adaptační období. Později začne chodit do oběda a až se bude blížit období, kdy se budu vracet do pracovního procesu, začne tam být celodenně, to samé jeho starší bráška, prozatím chodí jen dopoledne, ale jsem s ním domluvená, že až začnu chodit do práce, bude tam celý den. Starší v pohodě, ale mladší je takový ještě malý prcek, už teď mi krvácí srdce při představě, že jde do školky a já do práce 😔

martinasip
2. črc 2021

@pe_tu_ss_ka no snad mu to vydrzi

martinasip
2. črc 2021

@veselaopicka ze aj nasa ma rada kolektiv decka a Moja tchyna Ucitelka v MS uz v duchodu cerstve ze proc ju tam davam 🤦🏼‍♀️ Asi si kompenzuje ze uz v ma nepracuje

veselaopicka
13. črc 2021

Holky trosku mimo nemate nekdo zkusenosti s bouranim domu ? Konkretne po vyhoreni je potreba dum zbourat musim mit papir od statika? I kdyz sama vidim ze se to musi zbourat.

krisatko
13. črc 2021

@veselaopicka a neporadí přímo likvidátor z pojišťovny?

veselaopicka
29. črc 2021

@krisatko jojo uz to mam vse obehane zjistene.

veselaopicka
29. črc 2021

Holky dotaz .. mala ma 2.5r a asi 2 mes je bez plin i na noc
.. posledni 14 dni se zacala pocuravat mnohem vic nez kdyz jsme zacali bez plin. Ted snas kazdou noc 5x za sebou v noci a pres den venku si prestala rikat tamze se musim co pul h ptat a doma spolu mluvime a ona u toho pocura.. nechapu to. Uz krasne chodila. Zadny trauma nemela. Prece ji nebudu na noc vracet plinu.

veselaopicka
9. lis 2021

Vy už sem snad nikdo nechodite nebo co ? :D
Co je u Vás nového ?

pe_tu_ss_ka
9. lis 2021

@veselaopicka občas nakouknu, ale není moc čas. Zítra je to měsíc, co nás je o jednu víc 😄

halasovci007
10. lis 2021

@pe_tu_ss_ka gratuluji

halasovci007
10. lis 2021

Není moc času a hlavně nikdo sem nepíše 😅😉 holky jak zvládly vaše děti nástup do školky? Nás to čeká v únoru a uplne se toho děsím. Malá je zlata, sikovna, ale strašný zavislacek. Nikde nechce spinkat beze mě. Parkrat jsem “utekla” na kafe s kamarádkami jinak jsme porad spolu. Mate to taky nektera tak?

pe_tu_ss_ka
10. lis 2021

@halasovci007 nám šel malý už v září do školky. Ten den jsme byla víc na měkko než on.. jemu se tam moc líbí. 3 týdny po porodu byl doma, a bylo to peklo, jak se nudil.. teď byl celý minulý týden ve školce a od pondělí je zase doma, i přesto že šel do školky zcela zdravej, tak už ve čtvrtek začal pšíkat a od víkendu kašle a teče mu rýma.. 🙈 dneska už je zase jak neřízená střela, jak se nudí 🤯

halasovci007
10. lis 2021

@pe_tu_ss_ka mám se na co těšit koukám. Ale slyším to pravda ze všech stran, ze děti jsou porad marodny. Dáváme sirup na imunitu a stejně jsme se měsíc zbavovali nudle jak tram. Naštěstí čirá. No tak nevím jestli ji tam vůbec dávat nebo počkat na září. Než se stihne rozkoukat a bude do toho nemocná budou prázdniny a bude mít chudák v hlavičce zmatek 😬🙈

pe_tu_ss_ka
10. lis 2021

@halasovci007 my dáváme kolostrum, déčko, probiotika a rybí olej, a má teď nějaké marťanky multivutaminy od našich.. ale když tam pak vidíš, jak tam vodí evidentně nemocné děti (nudle, opuchle skleněné oči a chchlák), tak se tomu asi i přes vitamíny prostě nevyhneš 🙈 malej právě šel, protože mu chyběli děti a jiné hraní než s námi..

veselaopicka
10. lis 2021

@halasovci007 u nas zase pravý opak. Malou do školky nevzali. Máme si volat v unoru, uvidime podle poctu deti, Doma mi knoura že chce do školky za dětma. Chtěla jsem ji dat uz od zari na dopoledne ale bohužel u nas berou az od tří let. Jinak každý měsíc jeden vikend jezdi k babicce nebo k druhé nebo si ji bere prababička. Jezdila jsem na brigady každou sobotu v sezone tak je zvykla. Bylo období mama ale jinak jak prijede babicka s dedeckem tak maminku nezná. Take bylo období kdy jsem nenapadně zdrhala ale ted me řekne mami čau bez a dovez mnamku. Ale na skolku se tesime obě :D :D

veselaopicka
10. lis 2021

@pe_tu_ss_ka tak gratuluji 🙂 my se teprve snažíme o druhe 🙂) no začali jsme ted v rijnu 🙂

veselaopicka
10. lis 2021
pe_tu_ss_ka
11. lis 2021

@veselaopicka držím palce, až to brzy vyjde 😊 u nás je zase závislej na tátovi, ale ve školce nebo když přijedou prarodiče, tety nebo kamarádky, tak my přestaneme existovat 😂

krisatko
11. lis 2021

@veselaopicka není moc čas :D
@pe_tu_ss_ka gratulkaaaa
@halasovci007 My jsme v podstatě taky pořád spolu, ale do školky se malá strašně těší, nastupuje v půlce prosince

Jinak tedy u nás nic zvláštního, jen prostě není na nic čas s těma dvěma cácorama. Mladší má teď 8 měsíců, od cc 4-5 měsíce lozí, teď si začla stoupat, tak máme o zábavu postaráno. Adoptovali jsme dva koně z nadace centaurus z polska (zachraňují koně od handlířů a před jatky) a poměrně se nám rozjela střelnice takže teď furt jen řeším rezervace, faktury, úhrady, permanentky :D :D prostě mooooc toho mám.

halasovci007
11. lis 2021

@pe_tu_ss_ka pravé my si to asi nosíme z kroužku. Taky chodí děti se zelenou nudli 😖🤯
@veselaopicka tak to mate super ze chce takhle sem tam někam jet. Jednou malá řekla, ze bude spát u tchyne. Měla jsem šok. Měl ten vecer tam spát i bratranec její a tak jsme v klidu sbalily kufrik, dala si tam hračky, pyzamko, kartáček. Jeli jsme tam a hrála si tam-ji se tam vždy někdo věnuje, má tam tři tety a strejdu takže vždycky si s ni něco hrají a no ze teda jedem domu. Manžel ji dal pusu a pohoda, já dala pusu a řev jak blázen a nechtěla mě pustit z dohledu takže z toho nic nebylo. A nedávno jsme jeli k našim a ze tam bude spinkat, sice neměla sbaleno, ale Mamka tam má i hadry tak by si poradila a taky jak došlo na lámání chleba tak chtela domu.
@krisatko teda se dvěma prcky ještě tolik práce to je mazec. To ani nebudeš muset nikam do zaměstnání ne?

halasovci007
11. lis 2021

@veselaopicka to ani není možný ze tolik vyrostli. Kdy to tak uteklo?

pe_tu_ss_ka
11. lis 2021

@krisatko ty jo, takové práce, já jsem ráda, že s nimi zvládnu uklidit 😂

Ty jo, my ještě malého nikam spát nedali.. on by to zvládl levou zadní, ale nějak ještě nejsem připravená já 🤭 pak asi i z důvodu, že všechny máme přes 100km, a jet někam obratem, když by brečel, by byl mazec..

veselaopicka
11. lis 2021

@halasovci007 utika to jako blazen 🙂 Donedávna jsem si myslela ze ani mít sourozence nebude tak strasne se mi do toho nechtelo ale ted ted prisel bracha že čekaji a nejak jsem se rozhoupala tak uvidime, u prvního to šlo hned první měsíc. Sice si to nedokazu predstavit jak budeme fungovat, ale to se snad nejak poddá.

jako my s tim hlidanim super. Za todle jsem ráda, mohla jsem si dovolit s holkama i welnes obcas se dostaneme do kina.. ne ze bych strkala malou často takhle ale kdyz potrebuju na urad tak toho vyuziju a ne ze bych odpocivala kdyz neni doma ale pred mesicem jsme se prestehovali do vetsiho bytu a stale tu je dost dodělávek takže vždy litam jak hadr na holy abych toho stihla co nejvic kdyz neni doma 🙂 A ona se tam ma krasne hodne aktivit. Sama si kolikrat rekne ze chce jet k babicce...

krisatko
11. lis 2021

@halasovci007 no budu, ale asi jen na částečný úvazek. Ona ta střelnice zabere hodně času ale penez z ní moc není. Jak se ted všechno zvedá a navíc nás asi čeká další zavření skrz poblbaný covid.... Bojím se co přijde s novou vládou protože jestli nás zavřou bez kompenzací, tak asi zavřeme taky, ale na dobro....

halasovci007
11. lis 2021

@veselaopicka roli je fakt super. U nás to je komplikované. Manžel mě někam doveze a hlídá a já zařizuje a obehavam co je potřeba. Hlídání by všechno zjednodušilo. Jednou za čas by to bylo fajn. V kině jsme nebyli od dob před dítětem 😂🙈
@krisatko s tím Covidem je to mazec. Snad bude jen a jen lip i kdyz to zatím nevypadá 😢

priefi
12. lis 2021

@pe_tu_ss_ka gratuluji 🎉❤️

priefi
12. lis 2021

Já od října pracuji, od poloviny září "chodí" i mladší do MŠ. Za celou dobu byly děti ve školce jen 11x 😱

veselaopicka
15. lis 2021

@priefi tak to koukam ze se mame na co tesit.. dneska zrovna jsme to resili s kamoskou. Mala nastoupila v zari do skolky. Byla tam jeden den veeer uz zacala pokaslavat. Kamoska ten den nastoupila poprve do prace.. takze hlidacenka a od te doby byla mala ve skolce když to sectou dní... opet je doma a kamosce vypadá to že neprodlouzej smlouvu protoze je furt doma.

Strana