Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@regeditka Posilam hodne sil. Doktori vedi, co delaji. Ver jim...
@sju2929 Už druhá🤔😁 zbytek mám ještě v šuplíku 🤗😁 Mlíčko-kdyby náhodou. U dcerky jsem to taky tak měla. Kojila jsem 3 měsíce, pak malá furt sala, pak zas měla hlad-zas jsem nakojila ale neměla už silu sat tak usla a za chvíli se zas vzbudila. Kojit chci, ale ne za každou cenu. Já hotová a nespokojene mimino. Tak jsem dala UM a byl klid. Od 4 měsíce už jsou prikrmy, tak to vyšlo akorat🙂
@regeditka berou to teda opravdu rozumně, mne se nikdo neptal nalili do mne vše možné i nemožné a po jedné tabletě prostinu prdli vodu a šup, já se u tlačení akorát potrhala protože jsem neměla připravené porodní cesty. Malá přišla na svět s apgarem 8-9-9 a i když byla 38+2 byla hodně nanicovata, spavá což přinášelo další potíže... Držím pěsti ať ta 3 tabletka je už finální a prcek je pak na pár zatlačení venku a v dobré kondici!!!
@regeditka Ty me desis...ja budu rodit take cca 10-14 dnu predem, opet vyvolany (ale prvni byl po terminu). Tak mam pocit, ze to bude jeste vetsi masakr, nez jsem si myslela. Ja jsem byla pri vyvolani vyrizena uz po 2 hod kontrakci. Nechapu, jak to zvládáš, ale drzim palce, at je porod co nejrychlejsi 👍 a posilam spoustu energie!
@laja64 tomu rozumim, taky obchody zrovna nemusim... 🙂 spoleham na to, ze kdyz neco chybne (ubrousky, plinky a tak), tak ze manzel skoci 🙂 nastesti nema problem s obchodem... 🙂
Holky, taky jste dneska tak unavene? Ja jsem dneska uplne hotova!
A co teprv nase @regeditka ... doufam, ze uz to ma vse zdarne za sebou a uziva si male..!
Tak já jsem vysála, vytřela, navařila kotel guláše, pověnovala se manželovi😀,ale zatím to asi nestačí,asi máme prostě ještě dost času😀...
Ani napad kocky, kontrakce ustaly. Treti tableta nic, cekam na Dr a budeme resit ledvinu, nemuzu se vycurat. Na pokoji mam denni miminko, place, nespim. Nervy, stresy jsem na dne. Ctu vse, co pisete, moc dekuji za podporu, v tuhle chvili jsem tak nalomena, ze nevim, jak to zvladnu. Vim, ze nakonec nejak ano, jen si to uz neumim představit.
@laja64 a co davaji? Chtela jsem manzela taky “vyvest”, ale nic me v cinestaru nezaujalo.. 🤷🏼♀️
Kam chodite na burger? 🙂
Ja mam kontrolu ve st., tak jsem zvedava.. pokud si dobre panatuju mas TP podobne jako ja, ze? 🙂 jsem ted 36+2
@regeditka bobino! Ti te teda pekne trapi :(((( a o cs neuvazuji? Kdyz toto evidentne nefunguje? :(
@darkwitch noooo :( asi blby tlak nebo co... 🤷🏼♀️
4.tableta, neni duvod s preindukci koncit, miminko je v poradku a nejaka ma hydronefróza mu nevadi. Dokud se neotevru a nezkusi se 3x klasická indukce, bude se pokračovat v zavádění tablety. Jsem na dne, nespala jsem, jist nejde. Ledviny nikdo nehlida.
@regeditka a kde rodis kocko...🍀🍀
Taky jsme s kamarádkou byly rychle v kině na Mamma Mia2 a na “po čem muži touží” a docela se nasmály. Jen z toho sezení už mě bolely záda🙈
@regeditka to je masakr. Vůbec se Ti nedivím, že už nemůžeš. Zánět ledvin jsem měla jen jednou a bylo to strašný. No a do toho kontrakce, to si ani nedokážu představit. ✊✊✊ tak snad už To to malá brzy vynahradí🤗💋
Boooze holcicky moje...dnes uz je nedele a zitra nastupuju...Jak ja se bojim😢😓
Jak mi to ale srotuje v hlave co a jak bude.Zda to pujde rychle nebo pomalu.Uz jsem druhorodicka tak snad to pujde dobre.Ale obavy jsou furt.😭😢😢
@natysnovec Tak neplaš a koukej spát a odpočívat 😉 Mas ještě k dobru jeden den.. 😉 To zvládneš 😘
@dusovkam ani spat mi nejde. ...nic😢😓

@regeditka ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻😘