icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

sju2929
22. zář 2018

@regeditka ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻😘

sju2929
22. zář 2018

@laja64 😳 husta zasilka 🙂
Jinak proc to mlicko? 🙂 nechces kojit? (Neodsuzuju, jen se ptam 🙂 )

katherinka33
22. zář 2018

@regeditka Posilam hodne sil. Doktori vedi, co delaji. Ver jim...

laja64
22. zář 2018

@sju2929 Už druhá🤔😁 zbytek mám ještě v šuplíku 🤗😁 Mlíčko-kdyby náhodou. U dcerky jsem to taky tak měla. Kojila jsem 3 měsíce, pak malá furt sala, pak zas měla hlad-zas jsem nakojila ale neměla už silu sat tak usla a za chvíli se zas vzbudila. Kojit chci, ale ne za každou cenu. Já hotová a nespokojene mimino. Tak jsem dala UM a byl klid. Od 4 měsíce už jsou prikrmy, tak to vyšlo akorat🙂

sju2929
22. zář 2018

@laja64 tak si myslim, ze se se svyma zasobama jdu zahrabat 😂 dobre ty ale 🙂) alespon budes mit klid 🙂
Jo taaaaak 🙂 jako ja nejsem rypal, kazdy at si dela co chce.. jen me zajimalo, jestli uz hned planujes nekojit nebo jak 🙂

laja64
22. zář 2018

@sju2929 Kojit chci určitě, ale kdo ví co bude no🤗🤔 Já vždy objednavala u dcerky na 2-3 měsíce dopředu z netu, dovezli to domů a bylo. Teď to bude tak samo, nesnaším obchody 😑

petbul
22. zář 2018

@regeditka berou to teda opravdu rozumně, mne se nikdo neptal nalili do mne vše možné i nemožné a po jedné tabletě prostinu prdli vodu a šup, já se u tlačení akorát potrhala protože jsem neměla připravené porodní cesty. Malá přišla na svět s apgarem 8-9-9 a i když byla 38+2 byla hodně nanicovata, spavá což přinášelo další potíže... Držím pěsti ať ta 3 tabletka je už finální a prcek je pak na pár zatlačení venku a v dobré kondici!!!

kusanagi87
22. zář 2018

@regeditka Ty me desis...ja budu rodit take cca 10-14 dnu predem, opet vyvolany (ale prvni byl po terminu). Tak mam pocit, ze to bude jeste vetsi masakr, nez jsem si myslela. Ja jsem byla pri vyvolani vyrizena uz po 2 hod kontrakci. Nechapu, jak to zvládáš, ale drzim palce, at je porod co nejrychlejsi 👍 a posilam spoustu energie!

sju2929
22. zář 2018

@laja64 tomu rozumim, taky obchody zrovna nemusim... 🙂 spoleham na to, ze kdyz neco chybne (ubrousky, plinky a tak), tak ze manzel skoci 🙂 nastesti nema problem s obchodem... 🙂

Holky, taky jste dneska tak unavene? Ja jsem dneska uplne hotova!

A co teprv nase @regeditka ... doufam, ze uz to ma vse zdarne za sebou a uziva si male..!

laja64
22. zář 2018

@sju2929 Taky doufám, že už má malinkou u sebe🍀 My ficime dnes na nějaký dobrý burger a do kina, příští týden ještě na uzavirani sezony na Pstruží farmu-to se zas těším na cestvou rybicku a pak už bych rodila 👌 V pondělí kontrola tak uvidím, co řekne doktor 🍀

codal
22. zář 2018

Tak já jsem vysála, vytřela, navařila kotel guláše, pověnovala se manželovi😀,ale zatím to asi nestačí,asi máme prostě ještě dost času😀...

regeditka
22. zář 2018

Ani napad kocky, kontrakce ustaly. Treti tableta nic, cekam na Dr a budeme resit ledvinu, nemuzu se vycurat. Na pokoji mam denni miminko, place, nespim. Nervy, stresy jsem na dne. Ctu vse, co pisete, moc dekuji za podporu, v tuhle chvili jsem tak nalomena, ze nevim, jak to zvladnu. Vim, ze nakonec nejak ano, jen si to uz neumim představit.

agneska7
22. zář 2018

@regeditka ojeje :( a otviras se ?

darkwitch
22. zář 2018

@sju2929 taky jsem dnes unavená...
a na @regeditka myslím taky a moc, koukám, že než jsem to dopsala tak se ozvala, zlatíčko drž se, moc na tebe myslím a doufám že to budeš mít brzo za sebou, určitě to zvládneš i když to vypadá bledě, snad už ti doktoři nějak pomůžou

laja64
22. zář 2018

@regeditka 🙊jak dlouho Tě takhle chtějí nechat?? Nejsem doktor, ale není to asi moc dobre když jsi se tak dlouho trápila s kontrakcema a teď ustaly. Pak Ti dají oxytocin nebo další tabletu nebo co? Zvládnout to zvládneš ale musíš být šíleně vyšťavená😑

codal
22. zář 2018

@regeditka ten tvůj cvrček tě teda napíná:(.. ale až ho budeš držet v náručí, tak na sebe budeš právem hrdá, ze jsi to pro něj všechno vydržela!!!

sju2929
22. zář 2018

@laja64 a co davaji? Chtela jsem manzela taky “vyvest”, ale nic me v cinestaru nezaujalo.. 🤷🏼‍♀️
Kam chodite na burger? 🙂
Ja mam kontrolu ve st., tak jsem zvedava.. pokud si dobre panatuju mas TP podobne jako ja, ze? 🙂 jsem ted 36+2

@regeditka bobino! Ti te teda pekne trapi :(((( a o cs neuvazuji? Kdyz toto evidentne nefunguje? :(

@darkwitch noooo :( asi blby tlak nebo co... 🤷🏼‍♀️

laja64
22. zář 2018

@sju2929 Jo jsem dnes taky 36+2😊 Burgery-Mama's, Arrows. Většinou tam. Jdeme na ,,Po čem muži touží" . Nic od toho nečekáme, ale alespoň se posmejeme 😄

regeditka
22. zář 2018

4.tableta, neni duvod s preindukci koncit, miminko je v poradku a nejaka ma hydronefróza mu nevadi. Dokud se neotevru a nezkusi se 3x klasická indukce, bude se pokračovat v zavádění tablety. Jsem na dne, nespala jsem, jist nejde. Ledviny nikdo nehlida.

darkwitch
22. zář 2018

@regeditka posílám sílu, kdyby to šlo udělala bych pro tebe víc :( snad ti alespon naše podpora na dálku trochu pomůže

jitiss
22. zář 2018

@regeditka Tak to je hrozný přístup. Vždyť taky záleží na mamince jak je na tom. Ach jo. Drž se a přeji hodně síly. A ať už tě netrápí 😔😔😔.

sju2929
22. zář 2018

@laja64 pche! Dobre si to pamatuju!
nejsou to ti, co byli i v tom Ano, Sefe!? 🙂
No tak to potom jooo 😁

@regeditka marja! :/ :( trpim s tebou, brouku 😔 😘

natysnovec
22. zář 2018

@regeditka a kde rodis kocko...🍀🍀

laja64
22. zář 2018

@sju2929 jojo to jsou oni, byli tam loni ale vysilalo se to až teďka.

sju2929
22. zář 2018

@laja64 jasne no, to nam doslo..🙂 ale super reklama.. vubec jsme o nich nevedeli, tam se taky chystame 🙂 tak hezky vecer 🙂

tasmyska
22. zář 2018

Taky jsme s kamarádkou byly rychle v kině na Mamma Mia2 a na “po čem muži touží” a docela se nasmály. Jen z toho sezení už mě bolely záda🙈

@regeditka to je masakr. Vůbec se Ti nedivím, že už nemůžeš. Zánět ledvin jsem měla jen jednou a bylo to strašný. No a do toho kontrakce, to si ani nedokážu představit. ✊✊✊ tak snad už To to malá brzy vynahradí🤗💋

petbul
22. zář 2018

@regeditka to si ani neumím představit.... Myslím na Tebe, držím moc pěsti ať už to vyjde!!! Posílám hlavně hodně sil, budou ještě potřeba

natysnovec
22. zář 2018

Boooze holcicky moje...dnes uz je nedele a zitra nastupuju...Jak ja se bojim😢😓
Jak mi to ale srotuje v hlave co a jak bude.Zda to pujde rychle nebo pomalu.Uz jsem druhorodicka tak snad to pujde dobre.Ale obavy jsou furt.😭😢😢

dusovkam
23. zář 2018

@natysnovec Tak neplaš a koukej spát a odpočívat 😉 Mas ještě k dobru jeden den.. 😉 To zvládneš 😘

natysnovec
23. zář 2018

@dusovkam ani spat mi nejde. ...nic😢😓

Strana