icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
24. zář 2018

@zabicka156 zavist❤❤❤

kamila215
24. zář 2018

@zabicka156 veliká gratulace!!!!😊

natysnovec
24. zář 2018

@aronek dekuju za nadeji...ze si ji nenatrhnu😁😁😁😁

dusovkam
24. zář 2018

@laja64 Se máš, já jdu na kontrolu až 3.10. 😐 Už mě to doma neba.... Jakože chceš rodit ještě před kontrolou v nemocnici? 😁

laja64
24. zář 2018

@dusovkam taky jdu 3.10. to budu 37+6 , pak už bych rodila klidně v ten tyden😁 pak ještě 9.10. kontrola na gyndě no🙊 Jen doufám, že ji nebudu nosit do termínu😝😁

zabicka156
24. zář 2018

@natysnovec proc zavist, dyk tu vasi prdelku budete mit taky brzo u sebe....mi sme meli jeste 11 dni cas...meli jsme termin 5.10

natysnovec
24. zář 2018

@zabicka156 uz aby byla u me😢chybi mi...😊😊

niki1107
24. zář 2018

@zabicka156 Velká gratulace ! ❤

Jinak holky, co jste v nemocnici, moc na vás myslím !!! Nechci tu spamovat, tak nepíšu, ale posílám hromadu síly v myšlenkách !!🙏👶

Jinak já dneska poslední kontrola u dr, streptokok negativní, tak mám radost a příští pondělí už kontrola v porodnici (to už budu 39tt), tak se těším a na druhou stranu jsem lehce nervózní, že už je to fakt tady a jde do tuhýho 😂. Ale těším se moc ❤

darkwitch
24. zář 2018

Dnešní kontrola v porodnici dopadla dobre tlak moc monitor v poradku, vnitrni kontrola nebyla, dalsi kontrola za týden pokud neporodim akorát to uz bude termin porodu tak uz budou urcite vymyslet kdy nastoupím, ale stejně doufam ze další kontrola uz neproběhne... a byla jsem za exota že jezdím do porodnice vlakem :D

aronek
24. zář 2018

@natysnovec neboj, i kdyby trochu jo, tak to zašijí 🙂 Známá se potrhala u tříkilové a díky tomu řekla, že klidně dva roky těhotná, ale už nikdy rodit. Malé je sedm a trvá na tom, takže bude jedináček. Takže velikost je jen číslo, pokud je vše připravené jde i větší dítko v klidu.

agneska7
24. zář 2018

@darkwitch jo ja taky budu muset jet autobusem ve ct. Teda spis doufam ze do te doby porodim ,ale kdyz ne budu muset tim busem a jak to davas ? Boli te neco nebo tak?. Ja teda nejsem zadna knuralka ,ale prestavam to davat :( spodek me boli jako kdyby me nekdo drsne nakopal kazde otoceni v postely je maskr. Poslici treba celou noc, bolestivy,po cca 3-5 min. Treba i 8 hod. V kuse a uz od 36tt otevrena na 4cm mimi hodne naleha a ja asi umru :D :(

natysnovec
24. zář 2018

@aronek snad jo...ale uz by mi mohly dat alespon tabletu...zajimalo by me jak jsou na tom holky co uz tablety dostaly.Dneska snad zadna nepsala jeste....

katherinka33
24. zář 2018

@agneska7 Ahoj, snad nevadi, ze se socknu... ja mam termin za 3 dny a citim se uplne stejne. Spodek je uplne vyrizenej, jako by me nekdo nakopal. Jsem silene zatuhla a nepohybliva. Otaceni v posteli masakr...spani nespani. Vubec si tohle u prvniho ocekavani nepamatuju. Snad se i s timhle da rodit.

regeditka
24. zář 2018

gratuluji @zabicka156 k miminku a @natysnovec koci vydrz, neboj se! co tu mam viceromaminky, tak jim to slo jako po masle. Viktorka vs tableta 6:0, rano mi mechanicky prdli plodovku a ceka se co dal. Kontrakce ustavaji, tak zoufalstvim lezu po zdi. Maminky co prisly po mne uz jdou domu. ALE - otevrena na 2 prsty, vsechno mekoucky, hlavicka napasovana. Cipek se posouva dopredu, takze asi dobry, jen nikdo nevi, jak dlouho to muze trvat.

Vsem kockam gratuluji ke krasnym kontrolam a zpravam a preji hodne sil a trpelivosti. Muze to prijit kazdym dnem, tesim se na dalsi fotky miminek a posilam vsem pusu :-*

sticker
niki1107
24. zář 2018

@regeditka Ty jsi zlatíčko ! Od pátku (pokud se nepletu) v nemocnici a - přestože věřím, že s energií je to jak na horské dráze, protože tady člověk sám nic neuspíší, i když by si to moc přál - z tebe jde cítit pozitivní přístup !🍀❤ A to je dobře, protože i když to jde pomalinku, tak to JDE a to je důležité !!! Drž se a už se moc těším na fotky malé ! To bude zlatý dítě po tomhle trápení :-*

tasmyska
24. zář 2018

@regeditka moc na Tebe myslím, já tableta číslo 2 a kolegyně právě odjela na sál. Eliáškovi je u mě asi dobře 😉 tak čekám.....

aronek
24. zář 2018

@natysnovec pokud jim tam rodí moc maminek najednou, tak jí nedají, aby měli na všechny čas. Takže neakutní mají smůlu, ale zase pak na to bude klid a čas.

regeditka
24. zář 2018

@niki1107 Niki jsi zlata, ale nebudu predstirat, ze jsem buhvi jak silna. Ty prvni bezesne noci s miminkem a kontrakcema, ktere nevedly k otvirani me hodne dobily. Vedela jsem, ze je musim vyrpet a ve finale zaslouzene miminko nebude. Kazdy den jsem jen slysela, ze "nalez je spatny, nedosahnu, moc vzadu a dalsi tableta, injekce - budte trpeliva". Vcera v noci se to zlomilo a vedela jsem, ze to neuspisim a trapim se zbytecne a placu. Musim byt silna a verit, tak se snazim. Co nepochopim je michani tehulek cekatelek s maminkama, je to hodne depresivni a ubijejici.

@tasmyska prvni je pripravna, zmekcilo se to aspon?

dusovkam
24. zář 2018

@regeditka Teda dávají ti pěkně zabrat... Ale holky mají pravdu- z tebe ta síla čiší i přes písmenka, i když se to nezdá ☺ Zkus malou ukecat.. 😃

codal
24. zář 2018

@zabicka156 gratulace ke krásné holčičce a trocha závisti, že už to máš za sebou.At je malá hlavně zdravá a dělá vám jen samou radost❤️

agneska7
24. zář 2018

@katherinka33 samozdrejme nevadi 🙂 ja tohle v 1. Tehu taky vubec neznam. Musim se prvni nalozit do vany abych ,,odtuhla,, :D a potom muzu jit neco malo udelat. Jedine co me trosku uklidnuje je ze to brzo skonci az se mimco narodi 🙂

regeditka
24. zář 2018

@dusovkam kdyz uz nezabira ani vyhruzka, ze se bude jmenovat Nadezda, jestli hned nevyleze...tak uz nevim co 😀

katherinka33
24. zář 2018

@agneska7 Ja se do vany nalozit nemuzu. Nevylezla bych 🙂)) Ja doufam, ze to uz je bliz, nez se citim...to bych jeste videla tak na 14 dni a muze to byt mozny. ☹

natysnovec
24. zář 2018

@regeditka Mala nase ty si pekne protrpis...je mi te lito...Skoda,ze ti nemuzem pomoct.😢Drz se kocko😘

darkwitch
24. zář 2018

@agneska7 zatim to jde, poslici jsou vzdycky akorat chvilku vecer a chvilku rano, i kdyz v sobotu uz jsem myslela ze pojedem, to byli intenzivnejsi. Chodit ještě obcas můžu ale obcas mam presne pocit jak kdyz me někdo nakopal do spodku a udelat krok je skoro neresitelny problem... jinak ta cesta celkem sla, jsem se hlavne bála abych stihla navozujici spoj a pak to nemelo moc velke zpoždění a stihla jsem poradnu :D cesta domu je horsi, hodinove bloumani po obchodnim centru mi dalo zabrat :D
@regeditka drz se holka, si to tu budu chodit cist az budu na dně, tvuj pristup je povzbuzujici... treba se ji jmeno Nadezda libi, zkus to s Emilem :D
@tasmyska at se to pekne rozjede, ne ze nas budete napinat jako mala od regeditky

agneska7
24. zář 2018

@katherinka33 a jaky ma prcek odhad? A kdy jdes na kontrolu?

regeditka
24. zář 2018

@natysnovec ted byla vizita a zitra pry 100% rodim, ze uz si me pohlidaji, ceka me oxytocin
@darkwitch tak ted jsi mi zvedla naladu a rozesmala, dekuji. Jdu zkusit Emila!!! 😀 😀 😀

Holky moje, to je tak krasny cist, tolik podpory...tak me napada, az budou nase deticky vetsi, nesejdeme se nekde, rada bych vas vsechny objala :-*

sticker
tasmyska
24. zář 2018

Tak když vy Naděždu, tak já Zlobr. Taky mě ty miminka kolem povzbuzovala, teď spíš mučí. A až si kolegynka přiveze malou ze sálu a já zase nic, tak mi to bude teprve líto, protože se na prcka strašně těším🤗🍀🙏🤦‍♀️

ojo
24. zář 2018

Ahoj holky, tady už se rozjíždí porody a já nemám ještě nic nachystanýho, jen vyprané a vyžehlené oblečky, alenechané v koši na prádlo 😀 nemám kočár, postýlku, ani tašku do porodnici....nic...chtěla jsem začít chystat až po manželovo narozeninach za 14dní. No asi si tu tašku do porodnice nachystám ale dřív 😀

darkwitch
24. zář 2018

@tasmyska za chvíli bude u tebe 🙂

Strana