Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@ojo tak to máme podobné, taky polosamota. Trénink zatím jen čtvrtek, úterky najede až od jara v přípravce, zatím je minipřípravka. Nějaké povinnosti mají - myčka, koš, pomáhat u toho co se dělá, jenže na tom trvám jen já tak to dře. Mám ještě rozmazlovacího bráchu, který je tu každý víkend a to mně mají totálně na háku. Ale v týdnu jsem najeli na trávení času bez tabletu a TV a najednou stíhají i pomáhat 🙂
@ojo
@aronek Holky, já si také nemůžu stěžovat. Mám to asi jako @ojo. Jsou to samostatné jednotky. Učí se samy i úkoly si dělají samy, ale jsou dny, kdy něčemu nerozumí, tak je potřeba jim to vysvětlit. Jinak to jsou sikulove. A prvnackovi se prostě musím věnovat maximálně, to jinak nejde. Na fotbal kluky vozim každé pondělí a čtvrtek. Nehrajou za naše město. Jinak uklízim, vařím, svačiny dělám ( ale Adélka mi už s mazanim pomáhá), takže taky zlatá střední cesta. Rozhodně nejsem otrok. To by mě trefilo😁😁😁. Doma co se týká úklidu taky musí fungovat normálně. Holky kolik vám je let, jestli to není tajný?? Mě je 32.
Nějaké miminko by to už chtělo 🙂
Ty holky nas napinaj...
@kamila215 mě bude na konci roku 34 a s tolika dětma snad ani nejde dělat otroka, to by se člověk asi zhroutil 😀 a jasný, prvňáčkovi se prostě musí člověk věnovat a vštěpit takový ty základy, aby pak od druhé třídy už byl víc samostatnější 🙂
@aronek jo tablet a TV jsou žrouti času, my tablet nemáme, pořád sice o něm mluví, ale zdárně odoláváme i hrám na PC 🙂 a Tv pouštíme minimálně, páč prvorozený by se dokázal válet u TV fakt celý den 😀
taky na rodící holky celý den myslím, hlavně na regeditku, už nepíše, tak snad už má miminko u sebe...
@dusovkam Ja zatim nic....a to sem mela hamiltna+tabletku
@darkwitch mám malé rozdíly, s prvním mě bylo 24, při druhém 25...pak že dáme ještě třetí, to se narodil den po mých 31 narozeninách, čtyřka byla teda fakt neplánovaná přišla hned po roce 😃 to mě bylo taky čerstvých 32 a teď tohle poslední stihnu ještě ve 33 letech 😃 Plánovala jsem si možná tak ty 3, ale se čtyřskou už jsme si řekli, že ještě dáme to páté 😃 páč jsem zjistila, že si tu mateřskou fakt užívám a lepší být doma s tolika dětma než chodit do práce 😀 😀 😀 mám sice svoji účetní firmu a sem tam něco ještě pracuju, ale jsem rozhodnutá se na plný úvazek vrátit do práce až bude nejmladšímu těch 6-7 let 🙂
Tak když to tak čtu,jsem na tom podobně..Jen místo na trénink jezdím denně do školy a školky-u nás máme jen školku..Těžší to mám,že kluci chodí jinam,než malá,ta chodí do soukromé školy..Takže vyhodit malou ve školce,kluky na bus a s malou do školy.Mám je v-6.třídě-snad horší než první-mají prvním rokem dějepis,zeměpis,fyziku,takže je třeba k němu sednout,dcera je ve 4.třídě-s tou sednout musím,protože má lehkou poruchu,takže občasný dozor je na místě a syn je ve druhé,tam je to sranda.Nejmenší prvním rokem ve školce..Zvířátka krom psa a koček nemáme,ačkoliv zahrada jak kráva-no nejsem na to,abych chovala ještě zvířata..Děti pomáhají,od myčky,po pračku až po vydávání prádla ze susicky.Pak takové to běžné-koš,pokoje..Zameta za nas robot,ale třeba utrit stul po jidle a tak.. Telefony a tablet mají ty starší,nejmenší má jen tablet a taky jim ho nedovoluju každý den,bud za odměnu,nebo když potřebuju aby byl chvilku klid,ale vždy jen chvilku,pul hodky třeba-jinak by u toho byly schopni sedet celý dny,az do noci..Jinak mi v letos bylo 31..
@natysnovec O jeee... 🤔 Se ti tam ještě prďola krášlí ne? 😁😂
@dusovkam ale zacinam mit bolesti ms ktery mi jsou do zad...do krize...ale nwvim jeatli jw to.k tomu
@natysnovec tak snad bude ještě dneska na světě 🙂
@darkwitch myslis??
@natysnovec Tak to netuším.. Ale tak tě snad hlídají... 🤔
@natysnovec prala bych ti to a jestli se to rozjíždí tak by to mohlo dopadnout 🙂
@dusovkam nn na monitoru jsem byla.naposledy v pul 11 a tot vse....
@natysnovec Přeju ať je to rychlý a miminko už máš dnes u sebe😊
@kamila215 dekuji za optani.. jako nejsem zadna fnukna.. ale jako nic moc ... v noci jsem toho moc nenaspala, cely den ms bolesti a semtam se tam maly hne a to pak dole faaaakt tlaci... moc nevim, co si pod tim predstavovat.. do nemocnice se mi nechce, neletim hned s kazdym pichnutim... ale jsem zvedava, co mi rekne zitra dr. Na kontrole... i kdyz ta tomu taky moc neda posledni dobou... mi tak prijde.. 🤷🏼♀️
Co ty? 🙂
@natysnovec Šmarja, to není možný.. 😲 To je teda přístup... Já se fakt modlim ať rodím normálně.. A bez nějakýho vyvolávání, když to tak čtu... 😑

@dusovkam no já doufám, že už konečně rodej😀!!!