icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

kamila215
27. zář 2018

@natysnovec drž se!!!

darkwitch
27. zář 2018

@natysnovec ty si to taky uzivas, at uz se mala rozhodne opustit bezpecny pristav mamincina briska a vpluje do sveta

dusovkam
27. zář 2018

@natysnovec No to už bych na ně asi nebyla příjemná. 😐😊 To si neuvědomujou že tebe a tvoje tělo jen zbytečně zatěžují

kamila215
27. zář 2018

@dusovkam Souhlasím s tebou. Je to děs.

natysnovec
27. zář 2018

@dusovkam taky uz sem neprijemna...a davam jim to znacne najevo...Uz si o me musi myslet ze sem krava...Ale zase pravdou je ze ja si to myslim i o nich😂😂

kamila215
27. zář 2018

@natysnovec to je dobře😂😂😂👍

natysnovec
27. zář 2018

Uz sem na dvva...takze furt nic moc...

dusovkam
27. zář 2018

@natysnovec Jen do nich! 😂 Teď jsem se bavila s kamarádkou z dětství a ta měla prý jednu tabletu ale čekala dvanáct hodin než ji to zabralo... Jestli někdo ve FN přede mnou řekne slovo tableta tak je pošlu... víme kam 😂

natysnovec
27. zář 2018

@dusovkam uvidime...

laja64
27. zář 2018

@dusovkam Tak já dneska a mojí chobotnicí celkem klid, taky me sem tam píchne dole, spala jsem od cca 22:30 až skoro do teď . No snad se vyspím i dnes 😄 Už se ty naše děti asi pomalu chystají. Mi se dnes zdálo, že už trajdám s miminkem v kocarku😄😄

dusovkam
27. zář 2018

@laja64 Tak to ti závidím, já už nevím jak si lehnout.... No hele mě se zdálo o porodu. 😂 Teď jsem byla ve sprše tak snad se to uklidní.. Já jsem z toho fakt na prášky... Mi minulý týden dr. skoro nic neřekla, jen že to píchání určitě poslíčci nejsou (hm tak asi jsem si to vymyslela) a že se neotvírám... Asi už magořim, ale tohle jsem s dcerou neměla... 🤔

laja64
27. zář 2018

@dusovkam Já u dcery taky nic takového neznám no😐 Jen mi narostlo břicho a bylo. Zadní poslíčci, žádné pichani v břichu,nic. Ale možná i tím, že jsem chodila do 8.měsíce do práce jsem to tak nevnimala. Každopádně na 6.10.sobotu mám naplánovanou tu horkou vanu,vinko a sex😊😂😂

dusovkam
27. zář 2018

@laja64 No jo.. tobě se to vlastně už blíží 😁 Já dneska asi zhebnu... A dr. volat moc nechci abych se ani ne po týdnu znovu neztrapnila

laja64
27. zář 2018

@dusovkam ale at si chuchne ta Dr, jde o tebe a miminko. I kdybys tam volala co dva dny tak je to fuk👌 no ty ještě týden a pak si taky můžeš dát vínko a sex ne😃

dusovkam
27. zář 2018

@laja64 Dneska dopo je tam jiná, mě se tam střídají tři .😂

laja64
27. zář 2018

@dusovkam Aha ty jo to je dobry teda🤔😁 Kdyby se to něco nezdálo, jeď na pohotovost, oni ti nic nereknou 😊

darkwitch
27. zář 2018

Na jednu stranu si říkám, že si tohle období musím užít, odvedu dítko do školky, cestou si dám dortík a kafe, pak se doma vyvalim k telce, užiju si trochu autoerotiky, když muže do sexu nechci nutit, tak mám pocit, že proto aspon něco dělám a pak se naložím do horké vany, což v šestinedělí a s malým miminkem tak krásně nepůjde. Pak něco málo udělám v domácnosti... prostě pohoda, ale stejně pořád fnukám (sama před sebou) že už chci mít to mimčo u sebe... bojím se komukoliv telefonovat a kamkoliv jít, abych nemusela odpovídat na věčný dotaz "UŽ"

Jsem si trochu vylila srdíčko :D

dusovkam
27. zář 2018

@laja64 Teď je kupodivu klid .. Takže ležím a cpu se - mám poslední dny hroznou žravou.😂 Ono třeba plašim, kor když jsem osm let po první a prd si pamatuju. 😂 Jen doufám že mě něco nechytne u tchýně- to nevím kam bych jela. 😂 Buď k nám do Hradce nebo do Jičína no.. U nich pohotovost už dávno zrušili.... 🤔

dusovkam
27. zář 2018

@darkwitch Jen do toho, ono i přes písmenka to pomáhá.😊 Já si dneska uvařila konvičku maliníku a lemtám jak blázen.. 😁 A horkou vanu si dám u tchýně.. My máme jen sprcháč....

darkwitch
27. zář 2018

@dusovkam vidíš maliník bych si taky měla uvařit :D a na odpoledne plánuju úklid chodby, je děsná :D zítra asi ze zoufalství umyju okna :D

dusovkam
27. zář 2018

@darkwitch Tak já gruntovala včera, dneska veget- dcera prázdniny tak je u tatínka... 😂 No jo, uklízet můžeš a okna mýt taky, jenže dokud se prckovi nechce ven, tak máš smolíka 😂

darkwitch
27. zář 2018

@dusovkam ty dokážeš člověka povzbudit 😂

hannasweet
27. zář 2018

Ja dnes 40+6 a pořád nic 😁😁

darkwitch
27. zář 2018

@hannasweet a jak to zvládáš?

hannasweet
27. zář 2018

@darkwitch fyzicky dobře, psychicky blbě. Nejsem otevřená ani na špičku prstu, v sobotu kontrola a mám si vzít rovnou věci. Jestli nebude změna začnou s vyvolavanim. A já z toho mám fakt hrůzu. Čípek 1,5cm a zavřená na klíč 😩 piju víno fenykl, dneska dám svarak se skořicí a doufám, že se malej umoudri a přijde na svět tak jak má

darkwitch
27. zář 2018

@hannasweet držím palce at se umoudří 🙂

dusovkam
27. zář 2018

@darkwitch Jsem od šermu přece, tak co tě překvapuje? 😂😂😂

darkwitch
27. zář 2018

@dusovkam vlastně nic :D

tasmyska
27. zář 2018

@natysnovec drz se. Moc na Tebe myslím 🍀🍀🍀

natysnovec
27. zář 2018

@tasmyska dekuju.. odpoledne mi daji 5 tabletu...uz se fakt nemuzu dockat....

Strana