icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
1. říj 2018

Jsem přijatá v porodnici a uvidíme co bude dál, chvilema se to tváří že se to rozjede a pak zas ne... jestli ono to dite nebude váha...

aronek
1. říj 2018

@petronelas taky ještě nemáme jméno ☹ Doma už mám Jana, Jiřího a Johanku, takže to má být od J. Jako kluk je jasný Jakub, u holky j to průšvih. Chci ještě aby měla svátek trochu od narozenin a to prostě nic není. Chtěla jsem Jasmínu, ale babičky se tváří, jako bubáci. Prý Janička či Jiřinka, ale to je prostě divné, když se tak jmenují kluci ☹

@ojo takže jsi spokojená? Právě, že s tím budu jezdit spíš já 🙂

niki1107
1. říj 2018

@darkwitch Juu, to je super !!! Držím pěsti ❤🙏

laja64
1. říj 2018

@darkwitch Tak se drž ženo, hodně sil🍀🍀

aronek
1. říj 2018

@darkwitch tak držím palce aby se to rozjelo 🙂

ojo
1. říj 2018

@aronek já určitě, zaparkuju dobře i podélně mezi auta, má přední i zadní senzory, ty jsem chtěla 😀

codal
1. říj 2018

@aronek Jasmína je krásné jméno, taky bylo na seznamu, nenech si do toho kecat.. naše jméno taky nikoho moc nebere, přemlouvali,ale my máme jasno!!!

veraakubik
1. říj 2018

@aronek Taky mám takové velké auto-dvě,seat Alhambra a Ford Galaxy,pak ještě máme Audinu,ale s tou jezdí chlap do práce..Vždycky jsem říkala,že takový velký auta nejsou pro mě,že jsou to lodě a krávy velký..A jestli mám být upřímná,raději jedu s ,,lodí,, než chlapovo Audinou,cítím se tak nějak líp,bezpečněji,hlavně pohodlněji..Taky jsem spokojená,jasně-na začátku to byl trochu nezvyk,ale věř,že si dá zvyknout velice rychle.. 😉

dusovkam
1. říj 2018

@darkwitch To zvládneš, jsi přece od šermu! ⚔ držím pěsti a myslím na tebe 🙂💛

martina250703
Autor odpověď smazal
martina250703
1. říj 2018

@sju2929 Jj, jen jsem myslela primo tady v diskuzi.

petronelas
1. říj 2018

@sju2929 mas pravdu,ale ja uz jsem z toho uplne vycerpana,nemuzeme se za 9 mesicu domluvit.To snad neni v zadne rodine.😫

laja64
1. říj 2018

@petronelas @aronek jmeno co jsme vybrali pro dcerku se taky extra většině nelíbí ale nam se líbí, a to je hlavní, ostatní jsou nám fuk. Však oni si zvyknou🤘👌

aronek
1. říj 2018

@veraakubik já mám právě jen octavii, tam se tři děti a my vejdeme, ale čtyři děti vezu jen bez tatínka 🙂
@codal taky mi přijde Jasmínka super, ani žádnou neznám, tak jich tu nebude jak Honzíků a Jiříků 🙂

petronelas
1. říj 2018

@laja64 ja docela bojuju s tim,ze syn 9 let chce Vojtecha.Manzel chce Mikulase a me uz je to popravde jedno.Rodina s tim taky moc nesouhlasi,ale nic jineho jim nezustane jenom to,ze si zvyknou.Spis ten syn by chtel Vojtu,ale manzel proste chce Mikulase a to me trapi kvuli tomu synovi.Aby potom mimco nejak vzal kdyz nebude mit jeho vysnene jmeno.

aronek
1. říj 2018

@laja64 u nás už nemohli rozdýchat Johanku, o Jasmíně tvrdí, že je to cikánské jméno. Nevím já znám cikánky spíš Mercedes, nebo podle seriálu co zrovna šel - Esmeralda, Angelika .... a pak obyč. Anna, Markéta.... Kupodivu Jasmínu ani jednu 🙂

petronelas
1. říj 2018

@aronek jasmina i johanka je krasne jmeno.Vubec to neni cikanske jmeno.Neznam ani jednu a to jich bylo u nas v obci dost. 🙄

laja64
1. říj 2018

@aronek Jasmína a cikánské jméno? Tak to by mě nenapadlo teda👌 A just bych tu Jasmínku dala 😊😊

laja64
1. říj 2018

@petronelas a neuvazovali jste o nějakém jiném jménu - co by se líbilo Tobě, manželovi i synovi?

kamila215
1. říj 2018

@aronek my chceme buď Justýnku a nebo Lucinku. Justýnka má svátek teď 7.10. 😉. Také nejsme ještě rozhodnutý...

aronek
1. říj 2018

@petronelas @laja64 já pracuji 12 let v ženské věznici, kde je 90 % cikánek a fakt jsem Jasmínu ani Johanku nepotkala ☹
@kamila215 Justýnku jsem zvažovala, ale kvůli tomu svátku padla ☹

kamila215
1. říj 2018

@laja64 jaké jméno jste vybrali, jestli se můžu zeptat?😊

kamila215
1. říj 2018

@aronek Aha, tak nic. Myslela jsem, že pomůžu. U nás je take tradice to J , ale možná to porusime.

aronek
1. říj 2018

@kamila215 já právě vím, jak brácha má v lednu narozky i svátek, těsně před tím vánoce a celý rok nic, tak bych chtěla aby to měli rozložené 🙂

kamila215
1. říj 2018

@aronek jasný, to chápu. Moje mamka to ma taky tak.24.12. vánoce a svátek a 26.12. narozeniny😁

tasmyska
1. říj 2018

To je sranda. Kdyby jsme neměli Eliáška, tak jsme měli vyplněnou Jasmínku v porodnici. Je to nádherný jméno.🌸

laja64
1. říj 2018

@kamila215 malá bude LEA. Že se to někomu nelíbí, to je normalni, nemůže se všem líbit stejne jmeno přece 😊 Prvorozená dcerka je Nella.

kamila215
1. říj 2018

@laja64 mě se Lea líbí, je to pěkné a neobvyklé jméno. Přesně každému se líbí něco jiného😉

petronelas
1. říj 2018

@laja64 kdyz mi se na zadnem jmene neschodnem.To co chtel manzel tak se nelibi me a obracene.Proste tragedie vybrat jmeno 🙄

laja64
1. říj 2018

@petronelas ahaa 🙊 tak to jedine losovat nebo nevím 🤔

Strana