Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@niki1107 Ahoj Niky, zrovna jsem dnes od rána na tebe myslela, že ses ještě neozvala...Myslela jsem si, že už rodis😊. Ten spánek ti závidím, já starším od půl páté a už teď cítím, že bych to nejraději zalomila😁😁. Jinak jsem dnes také celý den uklizela a dodělala všechny resty💪😁.
@kamila215 No keeez by ! Ale bohuzel mi jak na lusknuti prstu zmizeli poslicci, ted me akorat boli krize, ale to je tema oknama, takze stále nic nehrozi 😐. Co se tyce toho spaní, tak ja právě jeste donedavna strasila uz o pul 4 rano, ale je fakt, ze mam rezim podle prace mojeho - kazdopadne dnes to byl velkej luxus 😊😪. Ale vidis, jake jsme zeny sikovne...tolik prace a ty nase detatka na to uplne kaslou ?!😕
Holky, tak mam dneska male lasky asi zive 🤷🏽♀️ Strasne jsem krvacela, tak jsem v nemocnici a ceka se...pry to muze byt, ze zacli poslicci 🤷🏽♀️ Jako bricho me boli jak pri MS a jsem otevrena na prst...co myslite?
Holky kdo kouká na výměnu manželek? Mě se u toho bordelu brutálně navaluje.... 🤢😲
Tak jsem si dnes říkala,že dnes by to šlo...No,šlo,ale ta malá cacorka neříká nic.Vycistila jsem všechny okna-a že jich máme,vydrhla horní koupelnu,vysala celý barák-ackoliv mam robota,vysavala jsem po 4 abych to měla složitější,vytrela a co?! Nic... Teď sleduju Malé lásky,snědla jsem Tatranku teď se cpu přesnídávkou..Malá má v břiše asi diskotéku,občas cítím takové zvláštní píchnutí tam dole,že mám strach,že se pocuram..
@veraakubik pichnuti občas cítím taky, ale toť vše 😑 No musíme čekat 🙊😄
@laja64 Já to vůbec neznám takové píchání..Budu rodit po 5té a v tomhle případě si připadám jako bych měla první..Pořád běhám na záchod,3 kapky a zase jdu.. Ach,jak mě to nebaví..
@veraakubik jo to curani je děsné, to máš pravdu 🙊 Už bude konec, za chvíli máme mimina u sebe😊😊
Tak holky nevím,to bodani je neúnosné..Kontrakce ani poslicky nemám,ale rodim po 5,všechny porody poměrně rychlý,bolesti nikdy netrvaly dlouho,navic mám toho streptotoka a teď tedy nevim-manžel v Německu..Zda ,,pláštit,, a volat ať raději jede domů,nebo jít spát a doufat,že to přejde..Chlap to ma hodinu a pul cesty a do porodnice to máme cca 25minut..
@veraakubik zkusila bych to zapsat... A nebo sprchu. ☺️ Mě dnes celý den bolí spodek a mám i pocit, že jsem dole otekla. Taky mám tlaky a trochu bolest do zad. Tak asi poslové nevím.
Tak my uz jsme s malou take jasne.
Vcera kontrola ve 37+2, od UT pocit otviracich bolesti a furt poslove. Zaver - cipek 1 cm, otevřená na skoro 3 cm, takze to vypadá dobre. Honem jeste prutoky a prvni KTG.
A jelikož mam cele tehu zvysene a rostouci protilatky (dle posledního odberu opět porostly) a po 38tt se spatne sleduji, tak v PA 12.10 (jinak TP 27.10) nás čeká indukovany porod.
Prvni jsem tak take mela, ale az po TP. No pry by to melo jit kvuli pripravenosti cest dobre, ale take se to v PA nemusi povest...
No takze doufam, ze jeste v NE nebudu rodit 🙄🙏😓 Takze o patku vi jen manzel a 1 kamarádka, at mam klid a zbytecne me nestresuje rodina.
Jak se to se snidani pred vyvolanim? Max.tak presnidavku ze? Uz jsem to zapomnela.
@jitiss tak jsem nakonec usnula,podařilo se..A teď ráno se cítím velmi dobře,jako by včerejší večer ani nebyl..
Už tu nemám čas očumovat, dneska je to týden co se naše žížalka vyklubala 🙂. Docela mi dala zabrat a na závěr udělala menší drámo, ale už jsme obě spolu doma a konečně prospíváme. Tak až se nám trochu prodlouží kojící intervaly, napíšu podrobnější report jak to proběhlo a vůbec o mojí zkušenosti s novozélandskou zdravotní péčí. Držím palce vám co to ještě máte před sebou!
@kusanagi87 Jeee závist s tím otevíráním.. Já 37+3 a furt jen na prst.. A nebaví mě to už.. 😂
@veraakubik Taky jsem to tak měla... Úterý bolesti jak kráva, že jsem jela k mý doktorce a druhý den ráno jako kdyby mi nic nebylo.. 🤔
Dobré ráno holky, po včerejším maratonu jsem si včera pripadala, jak vymackanej citron. Usnula jsem v půl desáté a vstávala až v půl sedmé!!!! Juchuuuu😊 Úplný luxus👌. Cítím se skvěle. Teď se jdu pripravit do poradny a pak už, jen nakoupim a mám hotovo. Podám pak info, jestli se něco změnilo😉😊.
@kusanagi87 Když se blbě zeptám- jak se poznají ty otevírací bolesti? Já jsem si to myslela v úterý a ono nic... 😁
@kusanagi87 Ty jo tak to je mazec... ☺️ Určitě to půjde dobře..
@veraakubik Já měla dnes také celkem klidnou noc. ☺️
@dusovkam Taky by mě to zajímalo... Ale ty jsi aspoň už otevřená... Já budu 39tt a jsem zamcena jak princezna ve vysoké vezi.
@kamila215 Přeji ať jsi brzo doma. Já vždy v poradně strávím půlku dne... ☺️ Naštěstí muž chodí se mnou takže se tam nenudím.

@cleer00 Ten ma boží polohu 😀😍.