Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
S malou vstavam na kojeji trikrat az ctyrikrat za noc pricemz minimalne jedno vstavani je na dve az tri hodiny, ale uz jsem si docela zvykla a nejsem uplne vyrizena, akorat kdyz vedu starsi do skolky tak horko tezko lezu z postele protoze od sesti do sedmi jsem nejvic ospala...
Ahoj holky, teda poslední noci jsem měla úplně skvělý, uvolněný a dneska teda děs...pálila mě furt žáha, docela mě chytali silné bolesti do zad a do břicha, i když jsem to zasplala, tak mě třeba za 2 hodiny probudila velká bolest...no jsem dneska nějaká zmordovaná a co jsou mimina vzhůru od půl sedmý, tak jsem měla slabý bolesti, teď poslední hodinu mě přišlo, že snad i pravidelně po 20min, ale co koukám na hodiny, tak od poslední uběhlo už 30min a nic 😃 tak asi nic 😃 no asi zase bylo mimčo nějak blbě natočený přes tu noc, páč k ránu se zase dost bolestivě hýblo a od té doby jakoby zase úleva do zad 🙂
@veraakubik paráda, gratuluji 🙂
@veraakubik moc gratuluju💗💗
Dobre rano holky, tak u mě asi nic. Včera ten hamilton+vana+sex a stejně nic 😑😄 I když včera ta doktorka říkala, že ty 2cm-ze to je připravené hezký,že i ta hlavička naléhá atd. No uz se pomalu smiruju i s vyvolanim koncem příštího týdne, ale co už. Nějak to miminko ven musí 😄
@veraakubik super, gratuluji ❤️
Ahoj holky, já včera večer měla docela silné bolesti krize a podbřišku. Bylo to celkem pravidelně. Tak už jsem si myslela, že by to bylo ono... Jenže pak jsem dala sprchu a bylo po bolesti... ☺️ V noci naprostý klid. Až jsem měla strach jestli tam malý vůbec je.
Mě přijde, že teď je nejhorší to čekání a každou bolest bereme... Už??? 😂 A ono zase nic... ☺️
Taky mi opuchla noha, ale zvláštní, že jen jedna... Stalo se vám to?
Ahoj, tak včera opět monitor v nemocnici a pak poradna u dr. Prcek spinkal, takže monitor skoro dvě hodiny, papír se motal po zemi ☹ Nakonec všechno ok, prostě jen pořád spí. U dr, taky vše v poho, na to, že mně strašil od začátku, že nedonosím, tak žádný problém. Jen mi říkal, že dvě co měly rodit po mně už mají odrozeno kvůli komplikacím. Maminky o mnoho mladší, o mnoho hubenější, max druhý CS. Tak nevím. Jsem stará, tlustá a čeká mně 4 CS a držím jako blázen 🙂
@laja64 tak nic jo? já si právě říkala, jak jsi na tom...ale mě po hamiltonu bolela děloha, tak jsem se cítila divně a v noci se ty kontrakce taky rozjeli....
já si šla kolem déváté lehnout a spala až do teď 😀 manžel přijel, aby se postaral o děti...tak jsem do dospala a asi to fakt bylo blbě natočeným mimčem, který asi tlačilo v noci na nějaký nervy v zádech, páč teď už to je zase v pohodě a super jsem si odpočnula 🙂 mimčo má škytakvku a já jdu dělat lívance 🙂
Tak holky, já už mám po své poslední poradne. V úterý mám termin. Jak neporodim do úterý, tak už mám volat do porodnice a domluvit se, co se mnou bude dál. Jinak dole je vše připravené( už tři týdny) tak uvidíme😀
@jitiss To slyším poprvé.. Já mléko pila denně před těhu, tak jsem zvyklá a i třeba jsem chodila do čajovny na spešl čaj se skořicí a mlékem 😊😊 spíš mi jde jen čistě o to vecpat tu skořici kam se dá. 😁
@kamila215 No mě je to vcelku jedno viď.. Už jsem zvyklá od malý, ale pro chlapa to bude premiéra. Tak jsem zvědavá jak to případný ječidlo zvládne on 😂

Kamaradka říká ze každé dítě je půlka mozku pryč :D