icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
26. říj 2018

@tasmyska my mame za 2 dny mesic...rychle.to utika...😢😘😘

aronek
26. říj 2018

Já dnes taky výživný den. Od rána u zubaře, tam totální chaos. Recepční jim odvezli do nemocnice a byli mimo. Nikdo nebral telefony, neotvíral pacientům. Takže po 20 min. na chodníku někdo vycházel, tak jsme se tam vcucli. Prý máme čekat, nebo jít domů a volat večer, že nás zkusí objednat. Tak jsem jí vysvětlila že budu rodit a buď dnes, nebo až po, tak mi ten zub alespoň zabrousila, abych si nerozedřela jazyk. Pak předoperační, tam doktorka zmatená jak beruška. Tvrdila mi, že jdi na předoperační na hysterektomii, pak se ptala jak na to můžu jít, když jsem těhotná, pak, že jí to asi řekla blbě sestra. Pak mi říkala výsledky krve, jako hrůza vysoký cukr, půlka věcí překročená, já skoro mrtvá a víte co? Kouknu jí přes rameno a ona mi tam čte a píše výsledky nějakého chlapa. Tak dohledala moje a vše OK, jen míň železa. Jako, snad lepší tiše umřít, než se dostat našemu zdravotnictví do spárů 😅

ojo
26. říj 2018

Čau holky, tak žádné miminko? se nám to tu nějak vleče, co? já byla s manželem dopoledne nakoupit a vzali jsme si domů čínu od vietnamců, ať nemusím dneska vařit...břicho tvrdne, bolí, ale to je tak vše, dneska zase zkusíme vyhnat sexíkem a třeba si udělám i svařák, jen mě odrazuje to, že by mě po něm pálila žáha 😀

ojo
26. říj 2018

@aronek vím, že ti moc do smíchu dneska asi nebylo, ale mě to tvoje vyprávění slušně pobavilo 😀 ještěže je vše ok a máš zub zaboušený 🙂

aronek
26. říj 2018

@ojo jako, ještě, že jsem jí tam nenechala napsat to co všechno říkala, by asi koukali na tý hysterektomii co ze mně leze 🙂 O krvi nemluvím, tak jsem byla skoro mrtvý sedmdesátník 🙂 Teď je to sranda, ale ještě si to raději přečtu co tam opravu napsala 🙂 Abych se v nemocnici nedivila 🙂

ojo
26. říj 2018

@aronek mrtvý sedmdesátník 😂😂😂😂😂😂

dusovkam
26. říj 2018

@aronek Ty kráso, to mě by už asi mrsklo.. 😁 Ale mrtvý sedmdesátník mě rozsekal.. 😂
@ojo U nás taky nic, jen bolesti do kříže a bříško občas tvrdne, a odchází mi zátka po kouskách.🤔 A to jsem byla na nákupu, vařím, koupelnu jsem vydrbala, chystám se žehlit a i možná tulení.😂 A kámoška mi psala že se nemám divit že se prckovi ven nechce, má tam stálou teplotu, přísun jídla, nic ho nebolí, nikdo ho neprudí... 😂😂

laja64
26. říj 2018

Dnes 26.10.2018 v 11:10h jsme poprvé spatřili naši krásnou zdravou holčičku. Jmenuje se Lea, váží 3430g ,měří 49cm. Maminka Lenka i mala princezna jsou v pořádku.
Jinak jsem holky přišla o litr krve, byl to mazec. Ale už mi je lépe a odpočívám ❤

aronek
26. říj 2018

@laja64 krásná čerstvá princezna 🙂 velká gratulace a hodně zdraví oběma 🙂 krev je mazec, ale oni to ohlídají

natysnovec
26. říj 2018

@laja64 Vellka gratulace...krasna...tak si se dockala...❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀

aronek
26. říj 2018

@dusovkam
@ojo tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Jsem si přečetla tu zprávu. Jako vpisovala do té co mi dělali před dvěma lety, když jsem čekala malou. Takže chyby hned v prvním odstavci, kolik mám sekcí a pod. Další celý odstavec zkopírovaný z minula, nic z toho mi nedělala a minule mi bylo zle a byla jsem na základě toto hospitalizována dřív. Další odstavec je zkopírovaná ta krev, tam tedy nepoznám, jestli moje, nebo toho chlápka, jediné co sedí je konec, že mi chybí železo, jinak jsem operace schopná ☹

dusovkam
26. říj 2018

@laja64 To je kulíšek. ❤❤❤ Já jsem si říkala jestli už nerodíš a ono jo. 🙂 Velká gratulace a ať jste obě zdravé a v pohodě. 🌸
@aronek Já bych si na ni stěžovala, kdoví co by to pak udělalo za neplechu. 😑😟

kamila215
26. říj 2018

@laja64 Jeee Leni, tak už jí máš u sebe. Princeznu malou 😊. Je krásná😍👌. Moc gratuluji a přeji oběma hlavně hodně zdraví!!!!💗😘

kamila215
26. říj 2018

@niki1107
@sju2929 Krásný dětičky máte, holky😘💗👌

sju2929
26. říj 2018

@laja64 obrovska gratulace ❤️ Mala je krasna! Jste sikulky 😘 hlavne zdravicko! 🍀
Co to ma mala na rucicce? (Maly to mel taky, ale byla jsem mimo, nevim co rikali)...

sju2929
26. říj 2018

@kamila215 dekujiii 😘

dusovkam
26. říj 2018

Holky tak já jsem ze všeho už asi magor.🤔 Chytaly mě zas bolesti, nepravidelně ale stejný jak ve středu po hmatu. Jdu do horký sprchy na cca 15 minut, na chvíli to přestalo a mám to zpět a furt stejně silný, i když sedím, ležím nebo stojím . Tak jako já nevím už.. 😐

laja64
26. říj 2018

@sju2929 moc děkuju, to měří puls miminka😊

laja64
26. říj 2018

Všem moc děkuji za přání 💗💗💗💗

darkwitch
26. říj 2018

@laja64 gratuluji k princezně, pekne se nacancala 🙂

ojo
26. říj 2018

@laja64 velká gratulace, ať jste obě zdavé 🙂

ojo
26. říj 2018

@dusovkam no asi jen čekat, jestli budou sílit a zpravidelňovat se....jak dlouho to máte do porodky?

dusovkam
26. říj 2018

@ojo Naštěstí jen pět minut.. Ale do toho ještě 10 než chlap dojde pro auto, protože v našem městě nemáš šanci na parkovací kartu když tu nemáš trvalý pobyt a parkování u nás u baráku stojí 20,- na hodinu a bohužel se platí i v sobotu.. 😐 No je to takový zvláštní.. chvilku klid a pak to musím prodýchávat 😂 Mě fakt už hrabe

codal
26. říj 2018

@laja64 překrásná, gratuluju, užívejte se holky a odpocivejte!

kamila215
26. říj 2018

@dusovkam Chudinko, já už tě lituji s těma poslickama. Naštěstí to máš kousek, tak bych také čekala, jestli to nebude pravidelnejsi😉😊

kamila215
26. říj 2018

@laja64 a nakonec to byl docela fofr, vid?😊

dusovkam
26. říj 2018

@kamila215 Teď už jen ležím a je relativní klid.. 😁 Jsem z toho akorát unavená, ale to už je úděl nás maminek 🙂 Díky za podporu 😊

laja64
26. říj 2018

@kamila215 to byl teda. Jako nebýt te velké ztráty krve, bylo by to parádní. Ještě jsem na porodnim pokoji, co půl hodiny mě chodí kontrolovat. Malou mi dovezli na kojení, krasne se ,,napapala" . Je strašně hodná prý 🍀

laja64
26. říj 2018

@dusovkam nehrabe ti😊😘 Chystá se to, myslím na tebe 💗

ojo
26. říj 2018

@dusovkam no my to máme přes půl hodiny 😀 dneska se teda poprvé přes den cítím bolavá, taky mě vše bolí, hned tvrdne břicho...no zkusíme to ještě pohohnat večer tím sexíkem 🙂 zítra má u nás pršet, tak asi žádný výlet na zamykání hradu nehrozí :-/ místo toho přijde ráno zedník udělat omítku v plánované koupelně v podkroví...

Strana