Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Já dnes taky výživný den. Od rána u zubaře, tam totální chaos. Recepční jim odvezli do nemocnice a byli mimo. Nikdo nebral telefony, neotvíral pacientům. Takže po 20 min. na chodníku někdo vycházel, tak jsme se tam vcucli. Prý máme čekat, nebo jít domů a volat večer, že nás zkusí objednat. Tak jsem jí vysvětlila že budu rodit a buď dnes, nebo až po, tak mi ten zub alespoň zabrousila, abych si nerozedřela jazyk. Pak předoperační, tam doktorka zmatená jak beruška. Tvrdila mi, že jdi na předoperační na hysterektomii, pak se ptala jak na to můžu jít, když jsem těhotná, pak, že jí to asi řekla blbě sestra. Pak mi říkala výsledky krve, jako hrůza vysoký cukr, půlka věcí překročená, já skoro mrtvá a víte co? Kouknu jí přes rameno a ona mi tam čte a píše výsledky nějakého chlapa. Tak dohledala moje a vše OK, jen míň železa. Jako, snad lepší tiše umřít, než se dostat našemu zdravotnictví do spárů 😅
Čau holky, tak žádné miminko? se nám to tu nějak vleče, co? já byla s manželem dopoledne nakoupit a vzali jsme si domů čínu od vietnamců, ať nemusím dneska vařit...břicho tvrdne, bolí, ale to je tak vše, dneska zase zkusíme vyhnat sexíkem a třeba si udělám i svařák, jen mě odrazuje to, že by mě po něm pálila žáha 😀
@ojo jako, ještě, že jsem jí tam nenechala napsat to co všechno říkala, by asi koukali na tý hysterektomii co ze mně leze 🙂 O krvi nemluvím, tak jsem byla skoro mrtvý sedmdesátník 🙂 Teď je to sranda, ale ještě si to raději přečtu co tam opravu napsala 🙂 Abych se v nemocnici nedivila 🙂
@aronek Ty kráso, to mě by už asi mrsklo.. 😁 Ale mrtvý sedmdesátník mě rozsekal.. 😂
@ojo U nás taky nic, jen bolesti do kříže a bříško občas tvrdne, a odchází mi zátka po kouskách.🤔 A to jsem byla na nákupu, vařím, koupelnu jsem vydrbala, chystám se žehlit a i možná tulení.😂 A kámoška mi psala že se nemám divit že se prckovi ven nechce, má tam stálou teplotu, přísun jídla, nic ho nebolí, nikdo ho neprudí... 😂😂
@laja64 Vellka gratulace...krasna...tak si se dockala...❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀
@dusovkam
@ojo tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Jsem si přečetla tu zprávu. Jako vpisovala do té co mi dělali před dvěma lety, když jsem čekala malou. Takže chyby hned v prvním odstavci, kolik mám sekcí a pod. Další celý odstavec zkopírovaný z minula, nic z toho mi nedělala a minule mi bylo zle a byla jsem na základě toto hospitalizována dřív. Další odstavec je zkopírovaná ta krev, tam tedy nepoznám, jestli moje, nebo toho chlápka, jediné co sedí je konec, že mi chybí železo, jinak jsem operace schopná ☹
Holky tak já jsem ze všeho už asi magor.🤔 Chytaly mě zas bolesti, nepravidelně ale stejný jak ve středu po hmatu. Jdu do horký sprchy na cca 15 minut, na chvíli to přestalo a mám to zpět a furt stejně silný, i když sedím, ležím nebo stojím . Tak jako já nevím už.. 😐
Všem moc děkuji za přání 💗💗💗💗
@ojo Naštěstí jen pět minut.. Ale do toho ještě 10 než chlap dojde pro auto, protože v našem městě nemáš šanci na parkovací kartu když tu nemáš trvalý pobyt a parkování u nás u baráku stojí 20,- na hodinu a bohužel se platí i v sobotu.. 😐 No je to takový zvláštní.. chvilku klid a pak to musím prodýchávat 😂 Mě fakt už hrabe
@dusovkam no my to máme přes půl hodiny 😀 dneska se teda poprvé přes den cítím bolavá, taky mě vše bolí, hned tvrdne břicho...no zkusíme to ještě pohohnat večer tím sexíkem 🙂 zítra má u nás pršet, tak asi žádný výlet na zamykání hradu nehrozí :-/ místo toho přijde ráno zedník udělat omítku v plánované koupelně v podkroví...

@tasmyska my mame za 2 dny mesic...rychle.to utika...😢😘😘