icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

martina250703
27. říj 2018

@dusovkam No parada, gratuluju. Krasnej klucik

kamila215
27. říj 2018

@dusovkam Juuuu, gratuluji moc!!! Kubík je krásný😍. Tiše závidím😁. Přeji oběma hlavně hodně zdraví!!!!💗😘

kamila215
27. říj 2018

@laja64 Jejda, tak to si uzivas. Hlavně ať jste v pořádku!!!!💗

natysnovec
27. říj 2018

@codal nene....to jsem nezkousela....🙁

natysnovec
27. říj 2018

@dusovkam gratuluju❤❤❤❤❤❤

ojo
27. říj 2018

Dobré ránko, to jsou hned krásné zprávy...

@dusovkam moc gratuluji, ať jste zdraví 🙂
mě včera ten sexík to břicho naprosto uvolnil a přestalo mě vše bolet 😀 😀 i noc byla parádní, hezky jsem se vyspala...

aronek
27. říj 2018

Kdopak vlastně ještě čeká? Nejsme poslední @ojo ???

kamila215
27. říj 2018

@aronek Ještě já😁 Dneska mám čtvrtý den po termínu😰

aronek
27. říj 2018

@kamila215 tak jsme tři. Kdy se chystáš k dr?

ojo
27. říj 2018

@aronek ty aspoň víš, že v pondělí už se dočkáš 😀 😀 já jdu akorát tak na kontrolu...ale ještě zkusíme sexík dneska i zítra a uvidíme 🙂 teda pokud chlapa přemluvim 😀

sju2929
27. říj 2018

@dusovkam gratulujiii ❤️

laja64
27. říj 2018

@kamila215 Jo no, teď mě převezli na šestinedělí ale malou si vezmu až zítra počítám. Musím nabrat sily, ale už je to lepší 😊

kamila215
27. říj 2018

@aronek V pondělí jdu na kontrolu a, když se nic nebude dít, tak bych šla v pátek na vyvolávání😕

kamila215
27. říj 2018

@laja64 To je moc dobře. Přeji brzké uzdravení😊

dusovkam
27. říj 2018

Holky moc díky.. 😊 Hlavně za tu podporu tady 😊 Už jste jen tři že? Ono to půjde 😊 Mimčo si fakt řekne kdy se mu chce ven. 😊 To se mi to teď kecá co, když jsem strávila hodinu a půl na sále. 😂 Bolelo to teda, neb jsem dostala na bolest jen čípek a ten než zabral... 😂

tasmyska
27. říj 2018

@dusovkam moc gratuluji holka. Kubík je teda chlapák👍💪🍀. Přeji vám do života jen to nejlepší. 💕🍀☺️

tasmyska
27. říj 2018

Juuuchuuu konečně se to tu zase rozjíždí a miminkoBranní pokračuje 👍🙈.

Jinak holky už mi ta karanténa šesti nedělí lezla na nervy, tak jsem šla včera s kamarádkami na večeři. A to naše miminko? LUXUS🤗😝 dokojila jsem v půl devátý, v devět už byla v restauraci o půl noci doma a Eliášek se vzbudil o půl jedny nakrmil se a spal do půl paty a pak do půl osmý. Podle nej bych si mohla řídit hodinky. V noci po 4 hodinách přes den po třech.

Je to úžasňák.👍👍👍🙏

No a manžel dneska s trileťákem v Rakousku na koupačce, tak já krb, čajik a romantické komedie 🙈😉🍀

jitiss
27. říj 2018

@laja64
@dusovkam
Gratuluji holky ❤️😍
My jsme bohužel stále v nemocnici. Maly mi hodně hubnul a nechtěl přibývat, ale už je to lepší. A já mám bohužel málo hemoglobinu... A ještě o něco horší jaterní testy... Takže musíme tu ještě vydržet. Mám hrozně otekle nohy a bolí mě neskutečně prsa... ❤️ Ale ten poklad za to stojí...

kamila215
27. říj 2018

@jitiss Malý je krásný. Přeji brzké uzdravení😊

laja64
27. říj 2018

@dusovkam No ja na porodnim taky jen chvíli. V 8 zavedli tabletu, v 9 praskla ve sprše voda a 11:10 malá na světě, na bolest jsem nic nechtela. Ale ta hrůza po tom no. Ale už to bude dobry😊 Jo taky myslím že už tady zbývají jen tři cekatelky 😍

kamila215
27. říj 2018

@tasmyska Malý je krásný😍

martina250703
27. říj 2018

@laja64 Ty jo, to sis tedy uzila. Tak snad uz ted bude jen lip. Mala ti to vynahradi ☺

martina250703
27. říj 2018

@jitiss To tedy stoji, je krasny ☺ At se vse zlepsi a muzete domu.

aronek
27. říj 2018

@ojo v pondělí jen nástupu, operují až druhý den a to mně právě štve ☹ den o ničem jen nuda v nemocnici ☹

aronek
27. říj 2018

@kamila215 tak to tě nechávají dlouho, má šanci ještě zkusit to samo, když se mu bude chtít 🙂

ojo
27. říj 2018

@aronek jo, to je naprd ten pronuděný den :-/

dneska se jen válím, dopoledne jsem měla nějaký bolesti, které jsem úspěšně odpo zaspala na půl hoďky a od té doby zase klídek 🙂 no tak dneska už to asi nevypadá, tak zítra zajdem na dobrý oběd vedle ve vsi, tam vaří výborně... se těším 🙂

petronelas
27. říj 2018

@dusovkam gratuluji,maly je nadherny

kamila215
27. říj 2018

@aronek Má šanci, ale zatím to moc nevypadá😕

kamish
27. říj 2018

@dusovkam
@laja64
Gratuluji.. Přeji moooc zdravíčka.. 😘❤️🍀

codal
27. říj 2018

@natysnovec ta moje prdelína se hrozně přejídá a to bříško ji trápí hodně a vždycky se jí hrozně uleví,když ji namasiruju bříško a vyrourkuju, to je vždycky tak slastný výraz😀...

Strana