Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@codal nene....to jsem nezkousela....🙁
@dusovkam gratuluju❤❤❤❤❤❤
Holky moc díky.. 😊 Hlavně za tu podporu tady 😊 Už jste jen tři že? Ono to půjde 😊 Mimčo si fakt řekne kdy se mu chce ven. 😊 To se mi to teď kecá co, když jsem strávila hodinu a půl na sále. 😂 Bolelo to teda, neb jsem dostala na bolest jen čípek a ten než zabral... 😂
Juuuchuuu konečně se to tu zase rozjíždí a miminkoBranní pokračuje 👍🙈.
Jinak holky už mi ta karanténa šesti nedělí lezla na nervy, tak jsem šla včera s kamarádkami na večeři. A to naše miminko? LUXUS🤗😝 dokojila jsem v půl devátý, v devět už byla v restauraci o půl noci doma a Eliášek se vzbudil o půl jedny nakrmil se a spal do půl paty a pak do půl osmý. Podle nej bych si mohla řídit hodinky. V noci po 4 hodinách přes den po třech.
Je to úžasňák.👍👍👍🙏
No a manžel dneska s trileťákem v Rakousku na koupačce, tak já krb, čajik a romantické komedie 🙈😉🍀
@laja64
@dusovkam
Gratuluji holky ❤️😍
My jsme bohužel stále v nemocnici. Maly mi hodně hubnul a nechtěl přibývat, ale už je to lepší. A já mám bohužel málo hemoglobinu... A ještě o něco horší jaterní testy... Takže musíme tu ještě vydržet. Mám hrozně otekle nohy a bolí mě neskutečně prsa... ❤️ Ale ten poklad za to stojí...
@laja64 Ty jo, to sis tedy uzila. Tak snad uz ted bude jen lip. Mala ti to vynahradi ☺
@jitiss To tedy stoji, je krasny ☺ At se vse zlepsi a muzete domu.
@dusovkam gratuluji,maly je nadherny
@natysnovec ta moje prdelína se hrozně přejídá a to bříško ji trápí hodně a vždycky se jí hrozně uleví,když ji namasiruju bříško a vyrourkuju, to je vždycky tak slastný výraz😀...

@dusovkam No parada, gratuluju. Krasnej klucik