Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
@marketa1218 S dcerou šlo všechno jako po drátkách, všechny testy na jedničku a porod trval čtyři hodiny. Tak si trošku maluju, že bych to jako mohla zopakovat 🙈 akorát bez těch nervů a jobovek potom 🙄
tedy tady je nových miminek moc vám gratuluji a dávejte na sebe pozor já momentálně ležím v nemocnici s podezřením na mimoděložní těhu hcg 110 (v pondělí 135 předtím ve čtvrtek 108) tak vůbec nevím co a jak bude...
Teď jen ze zajímavosti koukám, na které stránce diskuze jsem měla první kontrolu, později si člověk rad zavzpomíná, a ona to strana 9 😂 Dítě má být 9.9.2019, ty devítky nad námi nějak visí 😁
@kaspinka86 @amaliekvidova @janasie @marketa1218 @simens @tanakin jo,tak me v 7.tydnu uz taky vykukuje spek. Pod normalnim trickem ho neskryju. A kalhoty uz me tlaci,bud musim mit rozepnuty knoflik nebo se tlacit.Uz uvazuju,,ze vytahnu tehu kalhoty.Unas to vi moji rodice,protoze s nima bydlime v jednom baraku. Za prve jsem to musela rict,protoze dcera nechodi do skolky kvuli nestovicim a oni do me huceli,ze by je mala mela chytit ted. Coz bych taky rada,ale kvuli mimcum je to blbe.a za druhe jsem zustala doma na neschopence.
Holky mě je furt tak blbě od žaludku a bolí mě hlava.... Vím že to znamená že je Mimi v pořádku, ale dnes už jsem si šla pro homeopatika
Tak kdyz mluvite o tom osudu tak dcera se narodila 6.10 a to mel narozeniny maminky zesnuly otec (muj deda ktereho jsem nepoznala) a rekli mi to az kdyz se mala narodila :D
Mám na vás holky otázku. Zítra jdu schodou okolností na odběry krve do laboratoře v rámci preventivky u obvoďáka. Tak přemýšlím, jestli si nemám jako samoplátce udělat i hodnoty HCG? U gynekoložky jsem byla už ve 4tt kvůli mykoze a tam potvrdila tečku v děloze. Objednala mě až v únoru. Tak přemýšlím, že si potvrdím, že Hcg odpovídá mému týdnu. Nebo vám to připadá zbytečné? Kontrola až za 14 dní a jsem po revizi, takže trochu stresuju. Mám strach, že to bude nízké a klepne mě 🤔
@amaliekvidova Tak se zeptej a uvidíš, co ti řeknou a jak se budou tvářit. Taky ale na testu už by to měla být fakt dálnice, před týdnem jsem měla čáru silnější než tu kontrolní. To čekání musí být po předchozích komplikacích fakt strašný 😕
@barumat Já dálnici mám, šlo jen o to, abych si zkontrolovala hodnoty, které mají odpovídat 7 tt. Těhotenský test řekne, že těhotná jsem, ale jestli hcg odpovídá 7tt to neřekne. Asi to kašlu, před revizi by mě ani nenapadlo to řešit, ale teď jsem ze všeho vyklepaná 😊
@amaliekvidova já bych nešla akorát se tim budete zbytečně stresovat určitě je vše v pořádku
@terkamamka my to máme zase tak,že můj otec zemřel 1.1.92 a v ten den i ve stejný rok, se narodila dcera mého manžela 😉
@amaliekvidova Mám za sebou revizi v 11.tt, kvůli zamklemu a spontánní potrat bez revize v 8.tt... Chápu tvůj strach, ale neboj, to bude v pořádku, také si to stále musím říkat 🙂
Já zjistila, že mi taky bejvá blbě, ne na zvracení přímo, ale prostě mi není dobře, ale jídlo nepomáhá, ale voda jo. Tak holt teď ujíždím na studený vodě, no 😀
Holky, možná trochu predcasne, ale kde byste rady rodily?
Holky,jak je to se saunou v těhu? Na solárko jsem přestala chodit,jen co jsem našla // čárky,v sobotu máme jít do sauny,jsme tam sami,mužů kdykoli ven,kdykoli dovnitř,dle své potřeby
@simens Na saune je blbe, ze zvysuje teplotu. Vlastne ti udela horecku, coz pro prcka moc dobre neni. V prvnim tehotenstvi jsem nesla, byla jsem poprdena ze vseho 🙂. Ted mam v planu jit, ale do mirnejsi (70stupnu), jen na chvilku se prohreju, ale zadne velke poceni, osprchuju se teplou vodou, aby nemel zadne zbytecne soky 🙂
Tak holky, dneska mám přesně týden zpoždění... dr, vzhledem k předešlým potratům, mě chce vidět hned zítra... co tam může vidět, když budu cca 5+1?

@barumat To je dobře, já jsem na tom termínově celkem podobně, kontrola v pátek, takže už taky nemůžu dospat 🙂 Gratuluji, určitě to půjde všechno hladce.