icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

simens
29. led 2019

Holky,kolik Vám je? Občas si říkám,jestli už nejsem stará 🙂) první dceru jsem porodila,když mi bylo necelých 25let a teď druhé mimi porodím v 36letech.
@ann_87 gratuluji!
@mmonika87 bude dobře, neboj, držím palce!

ann_87
Autor odpověď smazal
simens
29. led 2019

@ann_87 já také u dcery nic,ale teď usínám za chůze 🙂

hawah
29. led 2019

@simens prvního jsem rodila ve 32 a teď je mi čerstvě 35 🙂

marketa1218
29. led 2019

mně je 30, první dítě budu rodit v 31 letech, chtěla jsem miminko už tak před dvěma lety, ale bohužel se nedařilo, takže jsem ráda, že se nám to povedlo teď 🙂. Jsem v pohodě, ale tu únavu už docela také pociťuji chce se mi kolikrát spát v práci 😀 v pátek začínám 9tt, tak už se to asi trošku projevuje. 🙂

kac9
29. led 2019

@simens Já tu asi budu nejmladší :D v dubnu mi bude 20, Ondráška jsem měla v 18... otěhotněla jsem ve třeťáku na střední (přes antinu), vdala se, v září ve čtvrťáku se nám Ony narodil... školu jsem dodělala v termínu s ostatními a jsem šťastná 🙂 a zvládli jsme to s manželem sami, 300km od rodiny a šlo to, malýho jsem si brala s sebou do školy a na zkoušky manžel hlidal nebo přijela pohlídat moje mamka 🙂 ale přiznám se, že jsem to chtěla několikrát vzdát, ale nedovolila jsem si to... a teď si moc přejeme pro Onyska sourozence, tak snad to konečně po těch dvou potratech vyjde ❤

janulejean
29. led 2019

Tak mě je 28 a myslela jsem si že děti budu mít mnohem dříve :D. Ale neměla jsem toho pravého a když jsem ho našla tak jsme si napřed postavili domeček vlastními silami. Pak následovala svatba, první pokus se nám nepovedl. Tak teď už bude vše snad v pořádku 🙂. Moc si přejeme rodinu a aji se těším až vypadnu z práce..už mě to tu fakt nebavíííí.

pololo1
29. led 2019

@simens mne je 36 😎. Takže rodit budu ve 37. Už je ten věk znát ale zase jsem si teda za mlada dost uzila a už jsem dost vylitana. S ditetem tohle moc neznám....

luciex2
29. led 2019

@ann_87 Tak mě vychází termín až koncem září ,takže do školky půjde :-/

simens
29. led 2019

Tak to jsme tu taková pěkná rozmanitá skupinka 😉
Já u dcery byla od 2M na nemocenské,spíš kvůli rizikovému pracovišti,teď pracuji ve škole a doufám,že do 30.června výdržím 😉 musím.

barumat
autor
29. led 2019

Mně bylo u první necelých 34 a teď budu rodit v čerstvých 37. Dřív jsem dítě nechtěla vůbec, pak nepřišla touha, ale spíš rozum - když ne teď, tak už nikdy, co vztah bez dítěte atd atd. Takže byla dcera a druhé bude taky z rozumu, jakože jedno je málo, tři podle mě už moc, a když ne teď, tak už vůbec. Byla jsem odhodlaná zkusit to ještě tak do léta a pak se na to vybodnout.

barumat
autor
29. led 2019

@ann_87 Já mám rodit 9.9., a vůbec neuvažuju, že by holka do školky nešla 😃 Počítám, že září říjen ještě nic nečapne a se uvidí. Každopádně do sokolky hezky pomaže 😁

marticcelli
29. led 2019

Ja mela kluky ve 33, ted mam 36, stara si s detmi nepripadam teda vubec, spise naopak :D Deti jsme chteli hned po svatbe v 21, ale Pan Buh to chtel jinak

tanakin
29. led 2019

@simens mi bude 32. dceru jsem měla v necelých 30. a připadám si tak na 60, úplně vyfluslá a strašně stará :D

mmonika87
29. led 2019

Tak ja chtela dodelat,pak alespon 3 roky praxe a pak rodinum vyslo by to presne,kdybych nepotratila.No ale nakonec nic hroznyho,dcera se narodila o rok pozdeji v mych 27 letech. Ted se mi deti narodi v cerstvych 32 letech. Nekdy si prijdu mlada,ale kdyz pak nekomu vypravim,co uz jsem si prozila,tak si prijdu najednou strasne stara ...

jajaneu
29. led 2019

Tak druhá kontrolu u Dr v pořádku. Mimi už měří 2,5cm. Akorát mi našla v děloze myom, trochu mě to děsí ale co jsem vyčetla tak je to běžné a těhotenství proběhne v pořádku.

pololo1
29. led 2019

@barumat tak to mám úplně stejně. Dcerka ve 34, teď druhé ve 37. No ale pro mě už je to hraniční. Navíc nemame vůbec žádné hlídání, takže jsem s dcerkou neustále ja nebo přítel a je to fakt náročný.

simens
29. led 2019

@barumat jj,já budu mít také čerstvých 37let. TP mám na narozeniny. Přesně, říkala jsem si do konce roku a pak si když tak pořídíme druhého psa 😀 ale povedlo se hned druhy měsíc. Mám manžela o dost staršího,tak už má dceru 27let,spolu máme dceru 10let a teď uvidíme.

luciex2
29. led 2019

Já mám v létě 30,malá se mi narodila v dubnu a bylo mi 26 ale dva roky jsme na ni čekali jinak bych měla ve 24 🙂

mmonika87
29. led 2019

@jajaneu ty jo,to uz je obrik,gratuluji. To asi budes s tim myomem vice kontrolovana,ne? A mela jsi ho uz pred otehotnenim?

jajaneu
29. led 2019

@simens mě bude 36.... Furt jsme ještě mladé kočky 😂

jajaneu
29. led 2019

@mmonika87 právě nevím. Dr je velmi pečlivá a před 14dni nic neříkala tak jsem z toho zmatená. Další ko mám 11.2 tak uvidíme co tam bude. Buď se mýlím vstřebá nebo může vlivem hormonů růst. Ale nějak markantně by vadit neměl. Krome možné sekce kdyby byl špatně umístěn

apollena
29. led 2019

Ahoj holky, mne bude na zacatku února 31. Prvni.kontrola 11.2. Mela bych byt dnrs 5+6 tt. Stale bez priznaku, jen.unava, zmeny nalad, podrazdenost. Jinak nic, doufam, ze je vse v poradku..

ajkada
29. led 2019

@pololo1 Nam taky nikdo jeste nehlidal malou (16.mesicu). Vtipne je, ze moji rodice by hlidali radi, bydli 20km od nas, jenze mala na sebe nenecha sahnout od nikoho, mimo maminky a tatinka a to od jejich 4 mesicu 😑.

ajkada
29. led 2019

Tak mne je 32, prvni jsem rodila ve 30 a prijdu si akorat 😀. Ja myslim, ze kdyz telo povoli poceti miminka, tak asi vi, ze na to stare jeste neni. Vi, co dela 🙂 Mam kamaradku, co rodila jako ja, ale je o 11 let starsi nez ja. Tedy ve 41 a zvlada vse levou zadni. Ale teda ji uz zase uzasne pomahaji deti, kdyz se vrati ze skoly, tak nadsene prebiraji peci o sestricku. To tezce zavidim 😀

deniskha
29. led 2019

Ahojky holky tak se k vám asi přidávám na kontrolu jdu v pátek tenhle test je dělaný s 9 denním meskanim MS . Jinak mi je 25 a do mám rok a půl starou holčičku

sisoidka
29. led 2019

@apollena Dnes jsem 5+5 tt a také jsem na tom dost podobně. Příznaky zatím kromě rostoucí ho bříška a ospalosti nemám. Jak jste na tom s tehotenskymi příznaky vy ostatni? 🙂

deniskha
29. led 2019

@sisoidka já mám šílené příznaky jsem asi 5+6 TT ajde to že mě horem dolem sem tam mě píchne v břichu bolí mě v krizích a prsa mám tak na vybití zubů 😂 sem tam ospalost a migréna 😂 asi jsem dostala snad všechno co jde 😂😂

simens
29. led 2019

@apollena mám to stejně,taky veliká únava. A pak jeste větší pneumatika 😀

simens
29. led 2019

A jak to máte s vitamíny, berete nějaké?

Strana