Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
mně je 30, první dítě budu rodit v 31 letech, chtěla jsem miminko už tak před dvěma lety, ale bohužel se nedařilo, takže jsem ráda, že se nám to povedlo teď 🙂. Jsem v pohodě, ale tu únavu už docela také pociťuji chce se mi kolikrát spát v práci 😀 v pátek začínám 9tt, tak už se to asi trošku projevuje. 🙂
@simens Já tu asi budu nejmladší :D v dubnu mi bude 20, Ondráška jsem měla v 18... otěhotněla jsem ve třeťáku na střední (přes antinu), vdala se, v září ve čtvrťáku se nám Ony narodil... školu jsem dodělala v termínu s ostatními a jsem šťastná 🙂 a zvládli jsme to s manželem sami, 300km od rodiny a šlo to, malýho jsem si brala s sebou do školy a na zkoušky manžel hlidal nebo přijela pohlídat moje mamka 🙂 ale přiznám se, že jsem to chtěla několikrát vzdát, ale nedovolila jsem si to... a teď si moc přejeme pro Onyska sourozence, tak snad to konečně po těch dvou potratech vyjde ❤
Tak mě je 28 a myslela jsem si že děti budu mít mnohem dříve :D. Ale neměla jsem toho pravého a když jsem ho našla tak jsme si napřed postavili domeček vlastními silami. Pak následovala svatba, první pokus se nám nepovedl. Tak teď už bude vše snad v pořádku 🙂. Moc si přejeme rodinu a aji se těším až vypadnu z práce..už mě to tu fakt nebavíííí.
Tak to jsme tu taková pěkná rozmanitá skupinka 😉
Já u dcery byla od 2M na nemocenské,spíš kvůli rizikovému pracovišti,teď pracuji ve škole a doufám,že do 30.června výdržím 😉 musím.
Mně bylo u první necelých 34 a teď budu rodit v čerstvých 37. Dřív jsem dítě nechtěla vůbec, pak nepřišla touha, ale spíš rozum - když ne teď, tak už nikdy, co vztah bez dítěte atd atd. Takže byla dcera a druhé bude taky z rozumu, jakože jedno je málo, tři podle mě už moc, a když ne teď, tak už vůbec. Byla jsem odhodlaná zkusit to ještě tak do léta a pak se na to vybodnout.
Ja mela kluky ve 33, ted mam 36, stara si s detmi nepripadam teda vubec, spise naopak :D Deti jsme chteli hned po svatbe v 21, ale Pan Buh to chtel jinak
Tak ja chtela dodelat,pak alespon 3 roky praxe a pak rodinum vyslo by to presne,kdybych nepotratila.No ale nakonec nic hroznyho,dcera se narodila o rok pozdeji v mych 27 letech. Ted se mi deti narodi v cerstvych 32 letech. Nekdy si prijdu mlada,ale kdyz pak nekomu vypravim,co uz jsem si prozila,tak si prijdu najednou strasne stara ...
Tak druhá kontrolu u Dr v pořádku. Mimi už měří 2,5cm. Akorát mi našla v děloze myom, trochu mě to děsí ale co jsem vyčetla tak je to běžné a těhotenství proběhne v pořádku.
Já mám v létě 30,malá se mi narodila v dubnu a bylo mi 26 ale dva roky jsme na ni čekali jinak bych měla ve 24 🙂
Ahoj holky, mne bude na zacatku února 31. Prvni.kontrola 11.2. Mela bych byt dnrs 5+6 tt. Stale bez priznaku, jen.unava, zmeny nalad, podrazdenost. Jinak nic, doufam, ze je vse v poradku..
Tak mne je 32, prvni jsem rodila ve 30 a prijdu si akorat 😀. Ja myslim, ze kdyz telo povoli poceti miminka, tak asi vi, ze na to stare jeste neni. Vi, co dela 🙂 Mam kamaradku, co rodila jako ja, ale je o 11 let starsi nez ja. Tedy ve 41 a zvlada vse levou zadni. Ale teda ji uz zase uzasne pomahaji deti, kdyz se vrati ze skoly, tak nadsene prebiraji peci o sestricku. To tezce zavidim 😀
A jak to máte s vitamíny, berete nějaké?

Holky,kolik Vám je? Občas si říkám,jestli už nejsem stará 🙂) první dceru jsem porodila,když mi bylo necelých 25let a teď druhé mimi porodím v 36letech.
@ann_87 gratuluji!
@mmonika87 bude dobře, neboj, držím palce!