icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

pololo1
29. led 2019

@simens beru jen listovku a jodid. Někdo mi říkal, ze se to s vitaminy nemá v tehu přehánět, aby to dítě nebylo moc velké a naspeedovane. Ale možná je to blbost....

apollena
29. led 2019

@sisoidka jee, stejny termin 😊 uz jsi byla na kontrole?

apollena
29. led 2019

@simens ja chodim se synem po obedepul spat. Rano se budim uz unavena... břicho mam szaler plochy, uz se tesim, až vykoukne 😉

apollena
29. led 2019

@simens brala jsem Femibion 2, ted jsem presla na 1.

ajkada
29. led 2019

@pololo1 Taky me pri prvnim tehotenstvi timto strasili. Brala jsem tehotenske vitaminy cele tehotenstvi, protoze jsem dost pracovala a mela jsem pocit, ze mi to pomuze vse zvladnout bez nachlazeni apod.. Myslim si, ze pomohlo. Mala se narodila 49 cm a 3040g, celkem drobek na to,ze my jsme s manzelem oba pres 180cm 🙂

ajkada
29. led 2019

@simens Ja beru nejaky komplex s listovkou pro tehotne. Gynekolog mi rekl, ze neco s kys. listovou mam brat, ale ze je celkem jedno co 🙂

mmonika87
30. led 2019

Pred otehotnenim jsem brala obycejnou listovku,ted beru Femibion 1,protoze tam je ta listovka nastepena.

marketa1218
30. led 2019

@pololo1 také beru listovku a jodid, podle meho doktora bohatě stačí, ale teda ještě musim letrox, mám hypofunkci štítné žlázy. Ráno si připadám jako feťak 😁

mmonika87
30. led 2019

@marketa1218 ja to mam porad. Standartne beru rano 2 prasky na tlak + femibion. No a ted mam jeste 3x denne 2 ascorutiny a 2x denne utrogestan

marketa1218
30. led 2019

@mmonika87 Teda, no ale hlavně, že to pomáhá 🙂

barumat
autor
30. led 2019

Taky Femibion 1, od prvního počůraného testu. Plus beru dlouhodobě brusinky od Swissu, mám sklon k zánětům močových cest, tak jako prevenci. A tak nějak od půlky druhého trimestru, nebo prostě jak bude břicho víc růst, přidám colafit (čistý kolagen).

simens
30. led 2019

Taky beru Femibion 1, lékárnice, co je také těhu, říkala, že ho taky bere a je nej, tak ji budu věřit 😉 u dcery jsem brala taky vitamíny,to je 11let a měla 49cm,3.49kg a teď je nejmenší ve třídě,asi bude po mě prcek 😉

janulejean
30. led 2019

Taky beru Femibion 1 a to přes půl roku od ZT, takže jsem překyselinovaná :D. K tomu vitamíc C abych nebyla nemocná 🙂. Můj Gyndař říká taky že Femibion 1 je top.

marketa1218
30. led 2019

Tak já jsem si nahlásila v práci čtvrtek, pátek dovolenou a doma lehnu. Cítím, že na mě někdo něco prsknul, tak bych chtěla předejít nějaké chřipce. Zatím mám rýmu, teče mi z očí, bolí mě hlava, ale nerada bych aby se mi něco rozjelo :( Holky mi toho moc v těhu nemůžeme, co? Dopuju se hlavně hodně ovocem, ale kdyby můžu třeba vůbec paralen? Děkuju 🙂

mmonika87
30. led 2019

@marketa1218 jo jo,ja jsem brala Paralen 500,kdyz me treba bolela hlava. to je snad to jediny volne dostupny,co muzeme. tak at je brzy lepe!

marketa1218
30. led 2019

@mmonika87 Fajn, děkuju takže můžu i v prvním trimestru? Já jenom kdyby byla horečka.

sisoidka
30. led 2019

@apollena Nee, kontrola až 13.2. Kdy se chystáš ty?

tanakin
30. led 2019

@simens mám koupený pregnafolin, je to levnější varianta chytrého miminka :D a beru ho, protože ledasco nejím a k tomu kojím, tak at má mimi nějaké vitaminy

tanakin
30. led 2019

@marketa1218 paralen je to jediné, co se v těhotenství může

mmonika87
30. led 2019

@marketa1218 ano,ten muzes

tanakin
30. led 2019

máme po druhé kontrole + odběry, všechno je v pořádku, miminko odpovídá 9+3, tak jsem si moc oddychla, už jsem i objednaná na screening 19.2. ptala jsem se i na to kojení a prý, když to malé pořád chutná , tak nenaděláme nic, kdysi taky pořád ženy kojily a byly těhotné. tak aspon něco

luca_lucky
30. led 2019

Holky, taky jsem jak feťák 😂 obyč listovku před těhu, teď aktiv pro těhotné a ještě si příští týden koupim u gynekologa asi ten Femibion nebo co mi to doporučil. Maji to levnější. Pak beru céčko, euthyrox na štítnou, cezeru na alergii..

luca_lucky
30. led 2019

U prvního jsem brala hlavně listovku, pak femibion chvilku. A ke konci ještě magnézko.

pololo1
30. led 2019

@marketa1218 taky beru letrox 😂

morcica
30. led 2019

Taky Femibion 1, pak mám koupeno Superfolin 2, ten jsem brala i v minulém těhotenství. A při kojení jsem pak brala Gravital. Myslím, že to i mně docela pomohlo držet si nějakou imunitu, skoro celou dobu jsem vlastně nebyla nemocná.

simens
30. led 2019

Já mám taky prášky na alergii,ale nevím, zda můžu brát. Musím na alergologii. Ted jsem raději vysadila.

sirka1
30. led 2019

Holky, zítra jdu konečně na prohlídku. Doufám, že je všechno v pořádku, od pondělí mám virózu, teploty, kašel. Nic moc.

monib66
30. led 2019

@sirka1 Budu držet moc palce 🙂 Já mám před sebou ještě 4 dny do kontroly

apollena
30. led 2019

@sisoidka az 11.2. pujdu poprve. Pripada mi to nekonecne daleko...

simens
30. led 2019

@sirka1 určitě bude vše OK! Držím palce.
Já až 5.2. odpo, pěkně se to táhne. Zítra frčíme do neděle na hory,tak budu alespoň myšlenkama jinde a rychleji to uteče 😉

Strana