Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
@simens já prášky na alergii brala i u prvního, tak. myslim, že jsou ok. Ale taky se musim objednat.
@deniskha nápodobně. a spala bych i ve stoje
Holky a není vám po vitamínech špatně? Mně je teda špatně skoro permanentně, ale když si lupnu nějaký multivitamín nebo listovku tak je mi ještě hůř :(
jinak mi bude 33 až budu mít druhé miminko. Prvního jsem měla ve 30, narodil se 14 dní před mýma narozeninama.
@barbora_rozek A co bereš za vitamíny? 🙂
@barbora_rozek me bylo blbe,kdyz jsem brala Mamavit,po Femibionu mi nic neni
@kac9 🙂 🙂
Tak jsem dneska byla na UTZ.Hematom se od pondeli zmensil z delky 35 mm a sirky 2 mm na 18,7 mm a 1,6 mm. Dneska jsem poprve rano nezaspinila. Dnes jsem 7+5 a deti odpovidaji A 7+3 (12,2 mm) a B (13,3 mm). Nicmene v nemocnici zustavam nejmene do utery,kdy konci inkubacni doba nestovic. Jsem tu v "izolaci". Mam dvojluzak sama pro sebe 🙂 Uzivam si to ticho,ktere doma nemam,protoze dcera porad mele 🙂
Jinak mi prijde,ze pupik nejak neroste. Byla jsem takova furt nafoukla,ale to uz ted neni. Nebo mi to mozna jen prijde,protoze se nervu do kalhot 🙂
@barbora_rozek jak pisou holky, mamavit jsem musela v prvnim těhotenství přestat brat, bylo mi po nem hrozne zle. Presla jsem na Femibion a ten beru i ted, je super
Já teď beru Pregnafolin 1 z Dr.Maxe a minule jsem brala Mamavit a to byl děs 😉 Jinak je mi 29, dceru jsem měla ve 27 a momentálně se cítím neskutečně stará, protože ta diabetická dieta ze mě vysává život 🤤
Teda to je hustý, co do toho mamavitu dávají, proboha 😃
Ahoj vsem, chtela bych se k vam pridat. Jsem 6+6, prvni kontrolu, kde bylo videt srdicko, mam za sebou. Je to pro nas velke prekvapeni, o to mame vetsi radost🙂 Mame doma syna (2 roky). Ja uz castecne pracuju, syn chodi do jeslicek. Asi nebudu stihat pravidelne prispivat, ale rada si vas budu cist, abych vedela, ze v tom nejsem sama🙂
A jinak do statistik: syn se narodil v mych 33 letech, druhe snad v mych necelych 36.
Maminky a je tu některá prvorodička, jako jsem já? Nebo jsem sama? 😁
@marketa1218 Nejsi sama, taky čekám naše první děťátko 😀
@janulejean tak paráda, kolik ti je a ve kterém jsi týdnu? ☺
@kac9 já mám nějaký mama VIP
@barbora_rozek Ahaa, tak ty neznám 😁
@marketa1218 Je mi 28 a rodit budu ve 29 a podle UZ jsem v 9 týdnu. Koukám že jsme na tom skoro podobně 🙂
@janulejean ano, to jsme na tom podobně. Rodim v 31 letech a jsem nyní začátek 9 tt. Ale další kontrolu mám až 20.2, kde už budeme dělat první scereening, takže mám trošku strach, aby bylo vše v pořádku.
Moc dekuju holky
@pololo1 mam tu bozsky klid.Ale znas to,kazdy chceme to,co nemame.Ted bych byla s dcerkou rada a nemuzu.Zase ji to prospeje,protoze si uzije tatinka.Jen se mi teda chce brecet,kdyz mi paetner rekne,ze Adelka natahovala,ze chce maminku,aby ji mohla obejmout a dat pusinku.
@westie vitej mezi nami
Holky tak jsem dneska byla na kontrole. Těhotná jsem ,ale zatím šel vidět jen gestační váček. Doktorka říkala že je to úplně v pohodě na tom v jakém jsem týdnů cca 4-5tt příští týden jdu zas tak doufam že tam bude i tečka 🙂

Já kluka rodila ve 30,5 a teď mi bude 34. Někdy si stará připadám, hlavně mam hodně mladé kolegyně, tak je to občas znát 😂 Ale jsou fajn.