icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

tanakin
12. únor 2019

@janulejean asi ne, mám tu koupenou čokoládu, ale asi ji sním sama, poslední dny mě chlap šíleně vytáčí a dítě to samé :D

@barumat taky jsem z toho nervozní... a jdu až příští týden v úterý na screening, poslední dny se strašně nervuju s dcerkou, tak si říkám, jestli si to to mimino nerozmyslí:(

sonnenaufgang
12. únor 2019

Ahoj všem🙂 jsem tu poprvé, termín mám 26.9.2019. Po delším snažení se zadařilo, tak uvidíme, na ko už jsem byla v 6. týdnu, něco málo tam bylo🙂 dalsi ko mě čeká 22.2. tak jsem napjatá🙂 příznaky moc nemám, spíš jen nechutenství. Všechny zdravím🙂

zrzulec
12. únor 2019

@tanakin já mám dceru v pubertě takže jsne stále na nože :D určitě kvůli rozcilovani se nic nestane neboj
@sonnepaufgand vítám tě to máš supr že jdeš tak brzo na kontrolu já cekam měsíc

marcelina14
Autor odpověď smazal
tanakin
12. únor 2019

@zrzulec u nás vrcholí období vzdoru :-/ a k tomu nějaké večerní bloky, či co. nechce chodit večer spát, včera se uráčila o půl 12, ale od půl 3 do 6 jsme byly zase vzhůru :( fakt nevím

marketa1218
12. únor 2019

@zrzulec Přesně, já jsem taky byla z kraje 8tt na srdíčku a také další kontrola za měsíc, teď už to teda bude příští středu a je to nekonečný! ještě, že chodím do práce, ale stejně na to pořád musím myslet, je to nekonečný...

mmonika87
12. únor 2019

@barumat @marketa1218 @zrzulec @janulejean me taky vubec nic neni prsa me teda uz delsi dobu neboli jidlo jim normalne,ba naopak mozna mene,protoze nemam hlad. Kdyby mi nerostlo bricho,tak nevim,ze jsem tehotna. Vcera jsme i s tatinkem poslouchali srdicka 🙂
A jake mate briska vybriska vy?

janulejean
12. únor 2019

@mmonika87 Vau ty už máš takové krásné bříško 🙂. Já nemám vůbec žádné, u mě žádná změna. Další důvod co mi přidává ne nervozitě :(

hawah
12. únor 2019

@mmonika87 pupík už takovej 😊. Ale to bude asi tím, že to neni první těhu a už je to vytahaný 😂 Jinak blbě je mi furt, celodenně, občas i v noci. Prsa nebolí, nerostou 🙄, ale to ani u prvního. A su 8+3 🙂

tanakin
12. únor 2019

min týden

zrzulec
12. únor 2019

No holky já nemám žádné břicho tak o to víc jsem vystrašená já právě nevím ani srdíčko byla jsem v 6 týdnu necelým a jdu v 10 týdnu takže já nic nevím

marketa1218
12. únor 2019

Já už jsem si dneska koupila ty těhotenský kalhoty, protože mě pupík tlačí od knoflíku, takže proč se mačkat, teda je to s tou gumou nezvyk to musím říct, až pomalu pod prsa 😀 Ale zvyknu si, bříška máte krásná, později taky hodím fotku. Ale já jsem ještě takový napůl vyžraná 😀 mi přijde, ale už se taky rýsuju..

marketa1218
12. únor 2019

Holky mohu trošku intimní dotaz? Dnes jsem poprvé za těhotenství našla takový čirý vodnatý výtok, nezappacha, žádná krev, ale lekla jsem se. Znáte to také? Jak vypadá taková plodovka? Ta snad nebude v 10tydnu! Moc díky 😘

barumat
autor
12. únor 2019

Tak u nás pupek takto... Večer si fakt připadám jak ve čtvrtým měsíci. O to víc mě fascinuje váha - teď mám cca o půl kila víc, než před otěhotněním. A to mám tak o dvě čísla větší prsa 😲

barumat
autor
12. únor 2019

@marketa1218 Plodovka to nebude, spíš bych tipla nějakou reakci na něco, nebo možná začínající zánět. Normální by měl být hustý bílý hlen, ale z toho, co píšeš, bych nepanikařila. Uvidíš za den, dva, když tak se objednej k doktorovi, že máš nějaký výtok a radši bys vyloučila nějaký zánět.

barumat
autor
12. únor 2019

Ještě dodám, že mám dojem, že mi nic není a že ani břicho neroste, ale teď když ty fotky porovnávám, tak to asi pravda nebude. Bílý triko je VEČER 4.2. a zelený triko dnešní RÁNO. Mi přijde, že se zase o kousek vykulilo víc. Navíc mi začíná tak jako pevnět a tvrdnout, už to není ten tukovej pás, fakt to začíná bejt ten pevnej těhotenskej kopačák. No, tak snad jen kolektivně blbneme a zítra bude u mě všechno v pořádku (a později u vás ostatních taky).

barumat
autor
12. únor 2019

DĚVČATA, TOHLE BYLO PŮVODNĚ ZAMÝŠLENO JAKO DISKUSE PRO HOLKY, CO MAJÍ TERMÍN V ZÁŘÍ, ALE JE TO ODE MĚ HLOUPĚ NAZVANÉ A HLÁSÍ SE POŘÁD DALŠÍ HOLČINY. TO MI AŽ TAK NEVA, ALE ČASEM BYCH BYLA RADŠI, KDYBYCHOM TU ŘEŠILY STEJNÉ PROBLÉMY K NAŠEMU OBDOBÍ TĚHOTENSTVÍ A MATEŘSTVÍ A NEŘEDILY NÁM TO DALŠÍ ČERSTVÉ TĚHULKY... CO ŘÍKÁTE, KDYBYCH DISKUZI ZAMKLA? NECHÁVÁM TO NA ZVÁŽENÍ.

marketa1218
12. únor 2019

@barumat Děkuju a s tím zamknutim skupiny souhlasím

marketa1218
12. únor 2019

U mě pupik takhle, je v těhu kalhotech, ještě špek mám ale pomalu také tvrdne

marcelina14
Autor odpověď smazal
kac9
12. únor 2019

Ahojda 🙂 tak holky, tohle je foto z včerejšího poledne, ještě před obědem... ráno je samozřejmě bříško menší... tohle jsem měla s prvním tak v 5. měsíci 😶 dle ms bych měla být 7+5 ale podle posledního utz 7+1.... tímhle tempem budu do září balón² 😁

tanakin
12. únor 2019

@barumat klidně zamkni, mi to nevadí, pokud to nejde přejmenovat, ale já tam ten termín září 2019 vidím

deniska2
12. únor 2019

@kac9 7tt tak velky briško 🤔🤔🤔 ja sem 7tt a brisko nemam zadny

barumat
autor
12. únor 2019

@marcelina14 Nic se neděje, fakt to je matoucí.

kac9
12. únor 2019

@deniska2 No já do včerejška tvrdila, že nic není vidět... a pak jsem se nevešla do svých riflí 😂 (ale jsem těhotná po 4. Máme s manželem syna a 2x nám to nedopadlo dobře...)

mmonika87
12. únor 2019

@janulejean to vis,jsou tam dve,mela jsem diastazu a hlavne je to 5.tehotenstvi.
@hawah @tanakin @barumat jsem rada,ze uz taky mate pekne pupiky 🙂
@marketa1218 ja mam takovyhle vytok taky a mela jsem ho v kazdem tehotenstvi. Bez intimky ani ranu. kazdopadne si budu kupovat boraxove globule

mmonika87
12. únor 2019

@barumat souhlasim se zamcenim skupinky

mmonika87
12. únor 2019

@kac9 @marketa1218 taky pekne pupiky,holk

zrzulec
12. únor 2019

Krásné pupky já Teda nic ale zle mi je pořád tak snad o. K

zrzulec
12. únor 2019

@mmonika87 kdy ses dozvěděla že čekáš dva miminka?

Strana