Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
@marticcelli Hlásí mi to, že stránka neexistuje 😕
@marticcelli Odkaz nefunguje, zato mě to hodilo do veřejné skupiny. Do veřejné skupiny se může dostat kdekdo a číst cokoli...
Mě odkaz hází na soukromou skupinu uzamčenou😊
Mne to funguje
Mě to teda taky hází na soukromou skupinu, ale ještě nevím přesně termín, dle ms 26.9. ale podle posledního utz byla ovu později a tak by mi mohl vyjít termín i na 1.10. tak ještě počkám, ať kdyžtak netrhám partu 😁😁
Tem, co poslali zadost, jsem poslala pozvanku do skupiny, komu nedorazila, napiste
@marticcelli Už mi to jde, taky jsem požádala 👍
@marticcelli taky mám požádáno 🙂
Já jsem také požádala 🙂 Holky pomoc,já jsem kráva prostě. Jelikož jsem nebyla dlouho na gyndě a přepadají mě takové pocity úzkosti, koupila jsem si dneska těhotenský test, že si ho jenom tak udělám. Jenomže na začátku jsem dělala mamatesty, čárky krásně obě výrazné jako koleje. Dneska mamatest neměli, vzala jsem tedy gravitest. Ale ta čárka těhotenská je nějaká slabá :( A já jsem teď chytla nerva, že mi třeba klesá hcg. Nebo jestli je to jinou citlivostí, já nevím :( Jsem kráva no, na kontrolu jdu příští týden. Srdíčko jsem měla, první kontrola vše ok.
@marketa1218 Ta citlivost může dělat hodně, a i dva testy se stejnou citlivostí ale od různých výrobců se mi nevybarvily stejně. Taky bacha kdy testuješ, jak moc jsi byla napitá (a tím pádem bylo hcg zředěné). Jestli chceš mít jistotu, kup si test na který jsi zvyklá a testuj ráno anebo ne moc napitá. Určitě to bude dobrý, uvidíš.
@barumat Nedalo mi to, běžela jsem do jiné lékárny a tam vzala mamatest , na ten jsem zvyklá a čárka je snad v pořádku. Ještě zkusím jeden hned ráno. Do příští středy už vydržím.
@marketa1218 pokud jsi delala test v prubehu dne,tak bude carka slabsi. Stejne testem nic neulzjistis. Kdyby melo byt neco spatne,tak Ti to test neukaze,protoze hcg je krvi nejakou dobu... Nezbyva nez cekat na kontrolu u doktora. Vim,ze se bojis,ja jsem taky plasan,kazde pichnuti se mi zda podezrele. Pro me je ted alespon trosku uklidnujici ten angelsound
@marketa1218 Vidíš😊 Jiné testy jsou zrádné.
@mmonika87 přesně no, plašan to je trefný, já nad tím angelsoud také přemýšlím, ale zase se bojím, že to nebudu umět a to srdíčko prostě nenajdu, pak mě trefí..
@barumat no, už na to kašlu radši, to byl zase nápad. Musím vydržet do středy a tečka 🙂
@marketa1218 Prej nenajdu a pak mě trefí 😂 Tak s tím počkej až po kontrole, to budeš mít zase klid a už budeš těhotná dost a myslím že i výrobce angelsounds uvádí, že to funguje od třináctého týdne.
@barumat uz ses kamaradce "praskla"?
@marketa1218 ja to naprosto chapu,taky jsem vyplasena. A ten angelsound muze byt uklidnujici,ale je fakt,ze i dost stresujici. Ja treba hledam srdicka 2-3 minuty nez je chytnu. Preci je jsem teprve v 10.tt,coz je fakt brzo
@barumat Tak dej vědět jak jsi našla 🙂... mě snad přijde zítra poštou 🙂
Že bych se zrovna jáá nepochlubila...??? 🙈😂
Tak já snad do toho půjdu taky, teda počkám teď na kontrolu a po ní, když to bude všechno v pořádku. A jak často to používáte? Miminku to asi ublížit nemůže, že ne?
@marketa1218 V klidu, to by se to nesmělo prodávat.
Vy máte všechny tak krásný fotečky, jenom já flek 🤣 Doktor má hroznej shit ultrazvuk 😂😂😂

Zde je odkaz na nově zalozenou soukromou skupinu, prosim pouze maminky, ktere maji termin v zari: https://www.modrykonik.cz/group/8548/?post_id=9...