icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

marticcelli
14. únor 2019

Zde je odkaz na nově zalozenou soukromou skupinu, prosim pouze maminky, ktere maji termin v zari: https://www.modrykonik.cz/group/8548/?post_id=9...

barumat
autor
14. únor 2019

@marticcelli Hlásí mi to, že stránka neexistuje 😕

ann_87
14. únor 2019

@marticcelli Odkaz nefunguje, zato mě to hodilo do veřejné skupiny. Do veřejné skupiny se může dostat kdekdo a číst cokoli...

amaliekvidova
14. únor 2019

Mě odkaz hází na soukromou skupinu uzamčenou😊

jajaneu
14. únor 2019

Mne to funguje

jajaneu
14. únor 2019

Uffonek 11+2

kac9
14. únor 2019

Mě to teda taky hází na soukromou skupinu, ale ještě nevím přesně termín, dle ms 26.9. ale podle posledního utz byla ovu později a tak by mi mohl vyjít termín i na 1.10. tak ještě počkám, ať kdyžtak netrhám partu 😁😁

marticcelli
14. únor 2019

Tem, co poslali zadost, jsem poslala pozvanku do skupiny, komu nedorazila, napiste

barumat
autor
14. únor 2019

@kac9 To neřeš, ty už přeci jasně patříš k nám 😁

barumat
autor
14. únor 2019

@marticcelli Už mi to jde, taky jsem požádala 👍

tanakin
14. únor 2019

@marticcelli taky mám požádáno 🙂

tanakin
14. únor 2019

@kac9 já mám zas termín 1.9., tak je možné, že to bude už v srpnu :D ale září se mi líbí víc

marketa1218
14. únor 2019

Já jsem také požádala 🙂 Holky pomoc,já jsem kráva prostě. Jelikož jsem nebyla dlouho na gyndě a přepadají mě takové pocity úzkosti, koupila jsem si dneska těhotenský test, že si ho jenom tak udělám. Jenomže na začátku jsem dělala mamatesty, čárky krásně obě výrazné jako koleje. Dneska mamatest neměli, vzala jsem tedy gravitest. Ale ta čárka těhotenská je nějaká slabá :( A já jsem teď chytla nerva, že mi třeba klesá hcg. Nebo jestli je to jinou citlivostí, já nevím :( Jsem kráva no, na kontrolu jdu příští týden. Srdíčko jsem měla, první kontrola vše ok.

barumat
autor
14. únor 2019

@marketa1218 Ta citlivost může dělat hodně, a i dva testy se stejnou citlivostí ale od různých výrobců se mi nevybarvily stejně. Taky bacha kdy testuješ, jak moc jsi byla napitá (a tím pádem bylo hcg zředěné). Jestli chceš mít jistotu, kup si test na který jsi zvyklá a testuj ráno anebo ne moc napitá. Určitě to bude dobrý, uvidíš.

marketa1218
14. únor 2019

@barumat Nedalo mi to, běžela jsem do jiné lékárny a tam vzala mamatest , na ten jsem zvyklá a čárka je snad v pořádku. Ještě zkusím jeden hned ráno. Do příští středy už vydržím.

mmonika87
14. únor 2019

@marketa1218 pokud jsi delala test v prubehu dne,tak bude carka slabsi. Stejne testem nic neulzjistis. Kdyby melo byt neco spatne,tak Ti to test neukaze,protoze hcg je krvi nejakou dobu... Nezbyva nez cekat na kontrolu u doktora. Vim,ze se bojis,ja jsem taky plasan,kazde pichnuti se mi zda podezrele. Pro me je ted alespon trosku uklidnujici ten angelsound

barumat
autor
14. únor 2019

@marketa1218 Vidíš😊 Jiné testy jsou zrádné.

marketa1218
14. únor 2019

@mmonika87 přesně no, plašan to je trefný, já nad tím angelsoud také přemýšlím, ale zase se bojím, že to nebudu umět a to srdíčko prostě nenajdu, pak mě trefí..

marketa1218
14. únor 2019

@barumat no, už na to kašlu radši, to byl zase nápad. Musím vydržet do středy a tečka 🙂

barumat
autor
14. únor 2019

@marketa1218 Prej nenajdu a pak mě trefí 😂 Tak s tím počkej až po kontrole, to budeš mít zase klid a už budeš těhotná dost a myslím že i výrobce angelsounds uvádí, že to funguje od třináctého týdne.

barumat
autor
14. únor 2019

@mmonika87 Já si ho jdu vyzvednout dneska 😍

mmonika87
14. únor 2019

@barumat uz ses kamaradce "praskla"?
@marketa1218 ja to naprosto chapu,taky jsem vyplasena. A ten angelsound muze byt uklidnujici,ale je fakt,ze i dost stresujici. Ja treba hledam srdicka 2-3 minuty nez je chytnu. Preci je jsem teprve v 10.tt,coz je fakt brzo

barumat
autor
14. únor 2019

@mmonika87 No jo, no 🙈

janulejean
14. únor 2019

@barumat Tak dej vědět jak jsi našla 🙂... mě snad přijde zítra poštou 🙂

barumat
autor
14. únor 2019

Že bych se zrovna jáá nepochlubila...??? 🙈😂

marketa1218
14. únor 2019

Tak já snad do toho půjdu taky, teda počkám teď na kontrolu a po ní, když to bude všechno v pořádku. A jak často to používáte? Miminku to asi ublížit nemůže, že ne?

barumat
autor
14. únor 2019

Naše UFO

barumat
autor
14. únor 2019

@marketa1218 V klidu, to by se to nesmělo prodávat.

hawah
14. únor 2019

Vy máte všechny tak krásný fotečky, jenom já flek 🤣 Doktor má hroznej shit ultrazvuk 😂😂😂

mmonika87
14. únor 2019

@hawah muj doktor ma taky starej UTZ a fotky jsou nic moc

Strana