icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

marketa1218
14. únor 2019

Krásný!! Já už chci taky ultrazvuk, holky jsem dojatá.. ty hormony 😀

barumat
autor
14. únor 2019

@hawah Můj předchozí gynekolog měl radost, jakou mi udělal super fotku. No, vypadalo to jako medvěd ve vánici 😂 Tenhle má vybavení super, může dělat i screeningy, tak si to užívám 😊

mmonika87
14. únor 2019

@barumat to uz je regulerni mimco.

Ja mam zatim nejhezci fotku tuhle

zrzulec
14. únor 2019

Holky paráda krásné ufounky prosím kde najdu ten odkaz trošku nestíhám číst je mi dost blbě jak koukám do mobilu Mimin asi nemá rád mobily :D

mmonika87
14. únor 2019

@zrzulec je to hned prvni prispevek na predchozi strance

kac9
14. únor 2019

@barumat
@tanakin Tak děkuji holky 😁 půjdu teda za váma 😁❤
Dneska mě šíleně bolí hlava :( doma nemám ani paralen, tak jsem si musela vzít ibuprofen (protože fakt nemůžu fungovat a ani poobidkový spánek nepomohl), tak doufám, že to fazolce jednou neublíží 😔

pololo1
14. únor 2019

@sonnenaufgang taky si myslím ze bude mladší. Byla jsem před 2 týdny a doktorka ještě nic neviděla. Takže jdu až prostí týden. Co ty?

jajaneu
14. únor 2019

@marticcelli mne pozvánka nepřišla

sofieadam
14. únor 2019

@marticcelli mně taky ne😔

kac9
14. únor 2019

@jajaneu
@sofieadam holky a poslali ještě žádost o pridani? 🙂

sofieadam
14. únor 2019

@kac9 jj, ja jsem posilala, treba jeste nebyl cas, urcite netravi vsechen cas u pc😉

nita1984
14. únor 2019

Naše 11mm velká 7+3tt stará skvrna v deloze 😍 jak to dnes na kontrole nazval dr 💞💞💞 termín porodu 30.9. 😍

marticcelli
14. únor 2019

Uz byste vsechny mely mit pozvanku v poste, cleny doplnuji postupne 🙂

sonnenaufgang
14. únor 2019

@pololo1 já byla v 6+1 a něco málo tam bylo, na kontrolu jdu pristi pátek🙂

barumat
autor
14. únor 2019

@janulejean Hele, nenašla 😃 Ale nebyl klid, bylo to narychlo. Zkusím zítra, až bude malá spát a chlap bude na pivě 😉

janulejean
14. únor 2019

@barumat ojoj, tak zítra pěkně v klídečku určitě bude❤❤❤

terkamamka
15. únor 2019

Tyjo holky sem uz 11+5 a obcas se mi stava ze nachvilku zapomenu ze jsem tehotná, a pak jen si řeknu nojo já jsem vlastně těhotná :D máte to taky některá?

barumat
autor
15. únor 2019

@janulejean Ještě jsem to zkusila pak jednou večer a možná v jednu chvíli něco málo jsem zaslechla, ale ruku do ohně bych za to teda nedala 😃 Ale jednak v návodu píšou, že je to vhodné až od 12tt (v originál aj verzi dokonce 16tt), a pak mě taky napadlo, že Monča jak čeká dvojky, tak může být děloha objemnější a tím pádem i výš nad stydkou kostí a močovým měchýřem a tak, prostě víc dosažitelná. Mně třeba teď gyndař dělal ten vnější UTZ a fakt s tím rejdil uuuuuplně dole, fakt hned nad stydkou kostí a docela tlačil, aby viděl pořádně to co potřeboval. Takže bych hlavně neplašila, ony se časem ozvou 😉

barumat
autor
15. únor 2019

@terkamamka No, s dcerou se mi to stávalo furt, protože mi nebylo fakt vůbec nic. To pak bylo vždycky fajn, říct si "ty jo a jo, dyť jsem vlastně těhotná". Teď mi byla dost zima, v puse jako bych snědla bavlněnej kapesník, a ne na zvracení, ale tak nějak mi nebylo prostě dobře, tak se mi to z hlavy nevykouřilo tak často. Spíš když jsem tak schlíple seděla na gauči, šťastná, že dcera chvíli kouká na Mášu, a říkala jsem si "Ježiš mně je DIVNĚ", tak jsem si k tomu vzápětí řekla "no jo, no, jsem holt těhotná" 😁 Ale teď jak už je mi líp, tak se mi to taky občas stane.

mmonika87
15. únor 2019

@barumat ja sama se divim,ze slysin takhle brzo. S dcerou jsem slysela az nekdy ve 13.-14.tydnu. vcera mi taky dlouho tevalo nez jsem nasla. Jednak musi byt nejaky olejicek,aby se zvuk prenasel a klouzalo to po nem a musi se trosku zatlacit. Ja mimca slysim v miste cisarskyho rezu,takze tesne pod lemem kalhotek.

janulejean
15. únor 2019

@barumat díky za info, aspoň nebudu tak nervózní když hned nic nenajdu 🙂. Tak uvidím no, třeba budu mít štěstí a třeba taky ne 🙂

marketa1218
15. únor 2019

@janulejean také sis pořídila angelsounds?

barumat
autor
15. únor 2019

@mmonika87 Já používám normálně tělový mlíko, funguje to perfektně, slyším kde co, ale srdce jsem prostě ještě nenašla 😁 Nevadí počkám si 😉

janulejean
15. únor 2019

@marketa1218 jojo, dnes by měla pošta doručit. Tak uvidíme jestli se pošťák dostaví :D

janulejean
15. únor 2019

@marketa1218 A zrovna jsem balíček převzala :D

zrzulec
15. únor 2019

:D holky všechny píšet tady i když jste vytvořili novou stránku můžu se zeptat kolik stojí na ten poslech srdíčka??

janulejean
15. únor 2019

@zrzulec Koupeno tady bazarové za 500,-

marketa1218
15. únor 2019

@janulejean hezký, tak ať se to hezky daří 🙂 Já počkám příští týden do kontroly a pak na to asi taky vlítnu 🙂 nový je docela drahý noo

tanakin
15. únor 2019

fuj, mě se od včera motá hlava a je mi nějak divně ☹ a to máme jít zítra na svatbu

marketa1218
15. únor 2019

@tanakin Tak snad to do zítra přejde 🙂 Já jsem se dneska moc taky nevyspala, bolelo mě v podbřišku, takové trošku větší bolesti než u menstruace, ale nic extra zase ne, asi jak se roztahuje děloha no.. dneska už se docela těším do postele a jsem ráda, že je pátek.

Strana