icon

Termín porodu červen 2023: Kdo ho má?

hejducka
22. říj 2022

Komu vychází termín porodu na červen 2023?

Strana
z4
kackabis
11. lis 2022

@klara015 tak já mám po kontrole, všechno v pořádku 🙏 jen mám prý nízko placentu, proto to špinění

klara015
11. lis 2022

@kackabis ahojky,tak to je krásná zpráva🙂 mám za tebe radost 🙂))🍀❤️❤️❤️

amparabella
12. lis 2022

@kikhulka máme 2 dny rozdíl, předpokládaný 24.6

amparabella
12. lis 2022

@klara015 máme 5 dni rozdíl, kalkulačka ukazuje 24.6 👋

klara015
15. lis 2022

Tak už mám po kontrole srdíčko bylo a bilo ❤️ a odpovídám 8tt 🙂)

kackabis
15. lis 2022

@klara015 super, moc gratuluju 🍀

klara015
15. lis 2022

@kackabis děkuji

hejducka
autor
21. lis 2022

Já už mám od středy vystavenou průkazku a dnes jsem se objednala na prvotrimestrální screening v 13tt. Jsem na něj hodně zvědavá, netrpělivě čekám na pohlaví 😀

klara015
21. lis 2022

@hejducka gratuluji, já jdu na prvotrimestrální screening 2.12 krev a pak asi 16.12 utz ,nebo nevím zda to budou dělat zároveň.
Pohlaví bych také ráda věděla,ale myslím že bude ještě brzo na určení.
Večer mám už nevolnosti a zvracím. No a teď jsem nejspíš chytla zánět spojivek . Zítra jdu k Dr .

hejducka
autor
27. lis 2022

@klara015 To je snad nejhorší, držet se aby člověk nic nechytil 😔

hejducka
autor
27. lis 2022

@klara015 Mimochodem Filípkovi už jste řekli, že bude mít sourozence? 😊

klara015
27. lis 2022

@hejducka Filípka už mám 3 týdny doma a teď bude 4 týden,je teď pořád nemocný . Teď mu zjistili velký nález v krku i v nosu hemofil tak má antibiotika,tak proto u mě asi zánět spojivek.
Ano Filípkovi jsme to řekli hned s manželem a pomalu ho připravujeme 🙂 těší se a chce Adámka . Já teda bych ráda Adélku,ale prej holky nechceme 🙂 tak uvidíme.
A snad to bude pomocník a nebude moc žárlit.

klara015
27. lis 2022

@hejducka také jste to řekli synovi?
Připravujete ho nějak ,těší se? Našemu synovi bylo teď 2.11 5let 🙂

beatkaa91
30. lis 2022

Ahojky holky,ráda se k vám přidám. Všechny vás tady moc zdravím 😊...Čekáme druhé dítě 🙏 máme doma 2,5 letého syna... Syn jen z ivf a těhotná jsem taky teď po ivf. Takže je to pro nás takový dar ❤️ včera jsem měla screening,dle ultrazvuku vše v pořádku 🙏 teď už jen čekat 14 dní na výsledky krve. Pokud prý nikdo nezavolá je vše v pořádku...tak se modlím. Čekání je strašné....Jinak dneska jsem 12+1...termín porodu 13.6.2023...a co vy holky ? Už po screeningu? Všem držím palce ať dopadne vše dobře 🙏❤️❤️

kackabis
30. lis 2022

@beatkaa91 moc gratuluju a vítám tě mezi námi! Já čekám také druhé, syn má 4 roky 🙂 na screening jdu v pondělí, to budu 12+2, tak se taky modlím aby bylo všechno v pořádku. Zatím jsme to nikomu neřekli, ani synovi. Pořád váháme jestli to oznámit k Mikuláši, nebo zakrývat pupek až do Vánoc 🙂

beatkaa91
1. pro 2022

@kackabis mockrát děkuji ❤️ věřím že screening budeme mít všechny v pohodě 🙏.... No já bych to chtěla s partnerem oznámit na vánoce jako takový dáreček 😁🙏 jako mě se zdá že už bříško mám 🙈😁teď při druhém těhotenství to vylezlo nějak moc rychle...kalhoty už normálně neoblecu a trička mám upnuté 🙈

klara015
3. pro 2022

Ahojky,já byla v pátek na náběrech krve 10+2tt.
A 16.12 jdu na prvotrimestrální screening to budu nějakých 12+2tt. Termín mám 28.6.2023 🙂
Zatím vše v pořádku.

beatkaa91
3. pro 2022

@klara015 ahojky,jak já ti závidím žes byl předem na krvi. Mě brala sestra krev v den screeningu...ultrazvuk je prý na jedničku ale musím čekat na výsledky krve až to dají dohromady.

klara015
4. pro 2022

@beatkaa91 jj nejprve dělá krev 10+2 a shlédne mimi na utz a pak 12+2 a to dělá už utz podrobněji.
Tak já teď musím čekat do 12tt,ale aspoň zase uvidím miminko jak vyrostlo 🙂
Manžel už se ptal na pohlaví🙂)ale je prej brzy a ani ve 12tt nám ho nepoví. Říkal že nejdříve tak 16tt. Já si přeji holčičku,kluka už máme 🙂
Ale ať je to co je to ,tak ať je to hlavně zdravé 🙂)))
Jména už máme pro obě varianty: Adélka/Adámek a co vy?

beatkaa91
4. pro 2022

@klara015 no já ja jdu na další kontrolu 21.12. to budu 16 tt tak doufám že mi udělá ultrazvuk a už by nám mohl říct i pohlaví. Doma máme taky chlapečka,taky bych chtěla holčičku tak uvidíme ❤️ my máme vybrané Emma a Tomášek. Partner by chtěl spíš Tobiášek ale už máme doma Tadeáška a nějak mi to k tomu nejde....

hejducka
autor
7. pro 2022

@klara015 My jsme to ještě synovi oficiálně neřekli, ale bavíme se o tom, že budeme mít miminko. Tuhle mi ve sprše říkal "maminko, ty už máš tak velké bříško, že už by se ti tam mohlo nastěhovat to miminko" 😂 V pátek jedeme na ten prvotrimestrální ultrazvuk, takže pak ukážeme fotku a bude to oficiální 😊

hejducka
autor
7. pro 2022

@beatkaa91 Vítej 😊 Mě čeká utz v pátek. Dělali ti i test na preeklampsii?

hejducka
autor
7. pro 2022

@kackabis Tak co oznámení? Proběhlo na Mikuláše, nebo budeš maskovat do Vánoc? Já už to skreju jedině pod bundou 😂

beatkaa91
7. pro 2022

@hejducka ahojky a děkuju za přivítání🙂 jojo dělali...jinak držím palce ať vše u tebe dopadne dobře 🙏

hejducka
autor
7. pro 2022

@beatkaa91 A rozhodla jsi se pro něj sama, nebo to tvůj doktor bere jako standard?

beatkaa91
7. pro 2022

@hejducka můj doktor má tohle jako standart,já o tom ani nevěděla...

kackabis
7. pro 2022

@hejducka proběhlo, v pondělí byl screening, tak když vyšlo všecko v pořádku, tak jsme to zrovna vybalili synovi i babičkám u kterých jsme zrovna byli pro nadílku. Do konce týdne oznámíme zbytku babiček. Včera už jsem to oznámila i v práci, takže u mě nastala velká úleva :D nemusim už přebírat ráno šaty, které si obleču ani se vymlouvat proč nemám na nic chuť. Jako bonus jsou teď na mě v práci všichni hrozně milí 😂

hejducka
autor
8. pro 2022

@beatkaa91 Moje doktorka mi dala k prostudování letáček a vzhledem k tomu co jsem si o tom načetla to považuji za zbytečné. Platila jsi si to?

hejducka
autor
8. pro 2022

@kackabis Tak to je super. A co syn, jak reagoval?

kackabis
8. pro 2022

@hejducka byl hrozně rád.. říkal "doufám, že to bude ségua" od té doby každý den dává ucho na břicho, jestli náhodou miminko neuslyší, je to roztomilé :D obzvlášť, když si představím jak se budou za pár let rvát :D

Strana
z4