Termín porodu červen 2023: Kdo ho má?
Komu vychází termín porodu na červen 2023?
Holky na screeningu jsem byla 29.11 a dnes je 9.12 tak snad vše v pořádku...už jsem nervózní...ale myslím si že kdyby bylo něco špatně že už dávno volají...
@hejducka tak to je mazec. Stejne je zvlastni, jak se ty ceny lisi. U nas 1700 zakladni a 1900 rozsireny. Ale vubec nevim, jak se to pohybuje jinde i v ramci Olomouce. Chodim do soukromeho centra, tak tohle vsechno delaji tam. I nejake jednodenni zakroky, resi neplodnost a dalsi. Genetiky maji 3, tak jsem ani neresila jinde.
@kackabis Já si myslím, že čekáme holku. Aspon, co jsem tak dopředu nastudovala, jak že to jde poznat :D A i z fotek ultrazvuku si myslím, že to tak bude. Ale laické oko je laické oko :D
Ale zatím teda říkáme, že je to mrňousek. A když mluvím s kocourem, tak říkám že to bude ségra nebo brácha :D
Ahoj holky opět se ozývám i já .
Jak se mate a jak vám.rostou pupiky?
Já byla na kontrole teď v úterý a podle UZ jsem 12+2.
Na screening jedeme s manželem teď 14.12 tak se moc těšíme
Jezdíme do Brna k p. Vlašínovi tak se těšíme až nám řekne pohlavi.
Chci se zeptat jestli už jste všechny ve skupince červnovky 2023 nebo je ještě nějaká jiná skupinka?
Všem přeji ať se miminka mají k světu a je jim u nás moc dobře 🤰🏼
@klara015 taky nam dcera ve ctvrtek lehla. Takze jsme museli přeházet navstevy a na jednu jsme vcera odjeli dokonce bez ni. Ale vratime se i s dcerou po nemoci. Co se da delat. Tezko se s detmi neco planuje. Je to narocne, zvlast v zime 🙂 at jste brzy zdravi!
@vevercicka my návštěvy úplně vynechali a pojedeme až bude synovi lépe.
Tak ať je vám také brzy lépe ;)
Tak to bude kluk pry😁

@beatkaa91 Taky mám termín 13.6. 🙂