Termín porodu červen 2023: Kdo ho má?
Komu vychází termín porodu na červen 2023?
Ahoj holky, jdu se trochu vypovídat. 21.12.Jsem byla na odběrech krve na triple testy. Dneska mi volala sestra že vše je v pořádku akorát mi i vyšel nízký hormon estroil. Že mi zítra domluvila schůzku na genetice. Tak jsem volala na genetiků a tam mi sestra řekla že chce semnou Doktor mít konzultaci a popřípadě se domluvit co dál. Sestra na genetice říkala že nejspíš budu mít těhotenství hlídané u nich. Přímo Pan doktor ke kterému jdu psal dneska na moji gynekologii že screening je negativní. A nahoru jen napsal estroil -konzulzace.
To nám ten rok pěkně začíná,od rána Bulím jako malá 🥺
Mám strach že mě pošlou na plodovku. Mám strach co mi vůbec zítra řeknou 🥺🥺
Tak čekáme holčičku 🙂
Máme velkou radost,budeme mít páreček
Ahoj ,čekáme holčičku TP mám 12.6 ,doma máme 3letyho kluka 😍
Ahoj, děvčata. Dnes jsem 17+4tt termín porodu mám 23.6... Chtěla jsem se zeptat, zda Vás také po denní činnosti doma, vaření, mytí nádobí, vytírání, prádlo... Pak bolí vlevo v podbřišku? Teď u nás napadl sníh a popravdě mi stačily udělat 3 koule na to, aby mě to začalo bolet. Moc děkuji za Vaše postřehy 🙏
Tak si tak říkám jestli už tu máme nějaká miminka co spěchal na svět 😊

@klara015 @vevercicka Ta nemocnost dětí je teď šílená co tak pozoruji 🤔 Já přemýšlím jestli vůbec dát syna teď po Novém roce do školky, protože druhý týden v lednu má syn lyžařský kurz, tak aby ho neprošvihl z důvodu nemoci 🤨