Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@zofinecka a už mám vybranou i bundu na podzim http://www.latulia.cz/nosici-bundy/ nejakou s ptacky 😍
Tak kontrola za mnou. 😁😁 Vše je ok. Čípek na 1 prst, trocha bílkoviny v moči, ale tlak v pohodě. Na UTZ taky dobré. Výsledek je ten, že malá odpovídá 34tt a já jsem 36+5tt. No a dívala jsem se i na váhový odhad a ten je 2195g 😁😁😁😁. Příští týden jdu na poslední poradnu ke svému dr. Pak už budu chodit do porodnice. Tak uvidíme jestli to vyjde a nebo ne.
Tak jsme dnes absolvovali další poradnu v porodnici.
Hlásila jsem neustálé bolesti a hádejte co?Zcela zavřeno😱Což je k vzteku,když trpím pro srandu králíkům.A to dnes začínáme ofiko 39tt,dle posunu 38tt...Váhový odhad necelé 3kg.
Je mi ze všeho zle,z vedra,z jídla,z pohybu...a ne a ne se nechat vypudit😄
Já hlásím, že jem dnes měla poslední kontrolu u mojí Dr.
Od minulého týdne se to dle mě téměř nehnulo (moje Dr má dovo, takže jsem byla u druhé doktorky co tam ordinuje a moc toho nevím).
Tak aspon vím, že streptokok negativní a za chvíli budu volat do Krče na objednání na poradnu.
@veronikanel To mě mrzí, že trpíš zbytečně.. :-/ na tebe jsem sázela, že půjdeš první z nás..
@veronikanel tak to já dneska v noci taky trpěla, ale já už čípek zkrácený. Už mě to teda nebaví jak si že mě dělá pořád srandu.
@veronikanel no tak to mame podobne s tim ze ti je zle z jidla z pohybu..... ja jsem od pondeli na diete - zaludek jako na vode, zaha pali i po vode 😞 a to jsem "teprve" ve 36tt 😞 ale me se cipek uz zkracuje 14 dni a ke vsemu mam silenou chut na Coca-Colu😞 bojim se toho kofeinu 😞

@snahnah tak to já ne. Já jsem chtěla aby vydržel co nejdéle. 😁😁😁😁😁