icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

zofinecka
24. črc 2018

@snahnah tak to já ne. Já jsem chtěla aby vydržel co nejdéle. 😁😁😁😁😁

snahnah
24. črc 2018

@zofinecka držák bude ten druhý 😁

snahnah
24. črc 2018

@zofinecka a už mám vybranou i bundu na podzim http://www.latulia.cz/nosici-bundy/ nejakou s ptacky 😍

fanunka
24. črc 2018

@zofinecka nema barvu je jak zastydla ryma a fakt malinky kousky. Buh vi co to vubec je ...

zofinecka
24. črc 2018

@fanunka to spíš vypadá na výtok. To mám taky. 😁😁😁😁😁😁

fanunka
24. črc 2018

@zofinecka ahaaa 🙂 tak dobry 🙂

zofinecka
24. črc 2018

@snahnah já si nechám od kamarádky ušít pouze vsadku do softselky. 😁😁😁😁

lucyer
24. črc 2018

@viki999 take si myslim 🙂 my jsme pozadu o 2-3 dny .dnes 35+6 ale dle utz 35+3

fanunka
25. črc 2018

@lucyer to asi nic neznamena ne? Co ti rekli dr.?

zofinecka
25. črc 2018

@lucyer jejda to je tolerance. Mě na měření UTZ vychází o 4 tt menší. To už bývá problém. 😁😁😁😁

fanunka
25. črc 2018

@zofinecka 🙂 taky si myslim 🙂 ja jdu v pondeli na kontrolu a tentokrat uz reknu dr aby mi taky rekl vahovy odhad, vzdycky jen rekne: hm hm odpovida tt

zofinecka
25. črc 2018

@fanunka tak to u mě je to horší. Hlavička odpovídá ale bříško neodpovídá. 😁😁😁😁 Ale pak v průměru se dostaneme do tolerance😁😁😁😁😁.

zofinecka
25. črc 2018

@fanunka já jdu na kontrolu za chvíli, teda spíše mě odveze manžel. Už mě nechce nechat jezdit samotnou. 😁😁😁😁

snahnah
25. črc 2018

@zofinecka Je to stejně jen odhad. Bratranec se třeba narodil s větší hlavou (32.tt,dvojčata), ale tělo dorostlo. Už si z něho nikdo nedělá srandu, že je jak mimozemšťan 😀 jen je strašně chytrý.

zofinecka
25. črc 2018

@snahnah já to vím a proto to neřeším. Dany měl podle dětské dr. taky trochu větší hlavu když rostl. 😁😁😁😁😁Tohle mě opravdu už nedokáže vyvést zmiry.

zofinecka
25. črc 2018

Tak kontrola za mnou. 😁😁 Vše je ok. Čípek na 1 prst, trocha bílkoviny v moči, ale tlak v pohodě. Na UTZ taky dobré. Výsledek je ten, že malá odpovídá 34tt a já jsem 36+5tt. No a dívala jsem se i na váhový odhad a ten je 2195g 😁😁😁😁. Příští týden jdu na poslední poradnu ke svému dr. Pak už budu chodit do porodnice. Tak uvidíme jestli to vyjde a nebo ne.

fanunka
25. črc 2018

@zofinecka huuusty na jeden prst, dobře ty 🙂 me dr na posledni prohlidce rikal ze uz se taky oteviram a cipek se zkracuje a zrovna jsou takova vedra a ja na ten bazen ted muzu jen koukat - bojim se infekce kdyz uz se oteviram :( a pri tom by mi v nem bylo tak dobre :(

zofinecka
25. črc 2018

@fanunka tak to já do bazénu nechodím. Vadí mi chlór. 😁😁😁😁😁

lucyer
25. črc 2018

@fanunka s cim myslis?

lucyer
25. črc 2018

@fanunka dneska mi rekl ze sr mu zda ze jsme o tyden starsi

veronikanel
26. črc 2018

Tak jsme dnes absolvovali další poradnu v porodnici.
Hlásila jsem neustálé bolesti a hádejte co?Zcela zavřeno😱Což je k vzteku,když trpím pro srandu králíkům.A to dnes začínáme ofiko 39tt,dle posunu 38tt...Váhový odhad necelé 3kg.
Je mi ze všeho zle,z vedra,z jídla,z pohybu...a ne a ne se nechat vypudit😄

viki999
26. črc 2018

Já hlásím, že jem dnes měla poslední kontrolu u mojí Dr.
Od minulého týdne se to dle mě téměř nehnulo (moje Dr má dovo, takže jsem byla u druhé doktorky co tam ordinuje a moc toho nevím).
Tak aspon vím, že streptokok negativní a za chvíli budu volat do Krče na objednání na poradnu.

@veronikanel To mě mrzí, že trpíš zbytečně.. :-/ na tebe jsem sázela, že půjdeš první z nás..

zofinecka
26. črc 2018

@veronikanel tak to já dneska v noci taky trpěla, ale já už čípek zkrácený. Už mě to teda nebaví jak si že mě dělá pořád srandu.

fanunka
26. črc 2018

@veronikanel no tak to mame podobne s tim ze ti je zle z jidla z pohybu..... ja jsem od pondeli na diete - zaludek jako na vode, zaha pali i po vode 😞 a to jsem "teprve" ve 36tt 😞 ale me se cipek uz zkracuje 14 dni a ke vsemu mam silenou chut na Coca-Colu😞 bojim se toho kofeinu 😞

fanunka
26. črc 2018

@zofinecka jak si trpela? Ja mam zatim noce v klidu kdyz pominu kazde 2h na curani

zofinecka
26. črc 2018

@fanunka zase poslíčci. Už mě to přestává bavit. Jsem od 1.30 cca do 5.00 nespala a v 6.00 přišel manžel domů z práce a když jsem začala usínat, tak mu začal zvonit telefon. 😛😝

fanunka
26. črc 2018

@zofinecka a jak to vypada kdyz mas ty poslicky?

zofinecka
26. črc 2018

@fanunka bolesti břicha (kontrakce) ale jsou jen chvilkové a brzy to přejde.

fanunka
26. črc 2018

@zofinecka a jen podbrisku nebo uplne celeho bricha?

zofinecka
26. črc 2018

@fanunka podbřisek. Je to velmi podobné bolestem při menstruaci. 😁

Strana