icon

Kvalitní a hlavně hezké a moderní oblečení pro těhotenství

macchig
12. zář 2017

Ahoj holky, nevíte, kde koupím nějaké opravdu pěkné zimní těhu oblečení? Díky

luciapaja
12. zář 2017

Lidl a pak Hm.Ja tam na sebe sehnala a to nejsem zadny drobek.

fallingstars
12. zář 2017

@macchig Mrkni na asos tečka com, je to anglický eshop a mám s ním super zkušenosti.

verinikki
12. zář 2017

Pěkné věci jsou i v Lindexu, ale za mne jsem taky pro HM a Lidl-i cenově dostupné.

magdanaty
12. zář 2017

Happymum🙂 tam jsem si v těhotenství několik věcí pořídila a všichni je vždycky chválili. Jen ty ceny by mohly byt příjemnější.

zuzineckah
12. zář 2017

@macchig happymum.cz

ginnyweasley
13. zář 2017

V Lidlu mají tenhle týden těhotenské oblečení. Koupila jsem dvoje šaty a jedny leginy, tak přidám nějaký dojmy. ;)
Úpletové šaty s uzlem (mají černé a červeno- nějak proužkované) jsou super. Koupila jsem ty černé, materiál je fajn, elastický pevnější úplet, předpokládaná velikost sedí, je v nich prostor na břicho, na těle vypadají vážně dobře a bude v nich celkem teplo.

Koupila jsem i ty šedě použkované a po rozbalení z krabičky je šla vrátit. Byly obří (nejen přes břicho), úplet slabý tahavý, výstřih ošklivý.
https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?articleId=2731

A leginy bych poradila vzít o velikost menší, než normálně, vracela jsem se dokupovat menší velikost. Ty větší užiju možná tak na konci těhotenství. Krom vělikosti do šířky jsou i moc dlouhé, to se mi nestává moc často. Ale zase za 150kč mi není líto si je nechat i veliký, kdyby náhodou.. 🙂. Příjemně hřejou.

danask88
13. zář 2017

Mě se to těhotenské oblečení většinou hrozně nelíbí, ještě jsem nenarazila na jediný hezký kousek. Asi to bude řádný oříšek. Zatím si kupuju legíny v Tezenis - mají super bavlnu příjemnou a já umělé materiály nesnesu a k tomu topy ale spíš šaty různé netěhotenské co se mi líbí ve volném střihu a někdy ve stejné, někdy ve větší velikosti než obvykle. Zatím super, nic neškrtí a ani to nevypadá že bych z toho měla jen tak vyrůst, místa mám hromadu. Tak pak uvidím jak dlouho si s tím vystačím 🙂 kdyžtak to budu nosit po těhotenství v pohodě dál. Mám jen jedny těhotenské legíny, bavlna dobrá ale přes břicho zatím padají :D, jinak nejdou nosit legíny třeba Nike a další sportovní, ty mě tlačí.

macchig
autor
14. zář 2017

Dekuju moc holky za vsechny prispevky a rady, do hm a lidlu urcite zajdu... nemate nekdo zkusenost s mytummy? Je to asi online shop, par kamaradek mi ho hodne chvalilo, nevite, jaka je kvalita apod? Koukala jsem, ze designy jsou pekny... diky moc

janickajana
14. zář 2017

Já nakupovala v normálních obchodech. Jen jsem brala větší vršky. Tuniky a tílka ( bylo mi furt strašný vedro) delší. Takže v pohodě. Jen kalhoty těhu jsem kupovala v HaM a legíny taky.

fire85
14. zář 2017

@ginnyweasley ty legíny jsou fakt super.nemám s věcma z Lidlu zatím žádný zkušenosti takže jsem byla připravená na to že to budu vracet, ale i v 6 večer měli pár kousků.

mayyas
14. zář 2017

Taky jsem kupovala na anglickém Asosu, doprava zdarma, vrácení zboží vč. dopravy taky zdarma - super, doporučuji.

ginnyweasley
14. zář 2017

@fire85 Jsem na tom stejně, oblečení jsem tam kupovala poprvé a i když jsem něco vracela, tak jsem vlastně spokojená, vzhledem k ceně. ;)

barchen
14. zář 2017

@macchig
Mothercare.co.uk Je pravda,ze ja jsem v UK byla i osobne, vyzkouset velikosti a mrknout na kvalitu a pak jsem si objednavala z eshopu. Jsou drazsi ty veci ale kupovala jsem pak i pro mimco a vsechno je to velmi kvalitni a krasne. Potrebovala jsem elegantni veci do prace, saty, halenky, sukne, kostym.kalhoty. Pribrala jsem 22 kg, takze jako hroch obecni a nejvetsi velikost z toho mothercare, co jsem koupila bylo L, takze v klidu maji i sloni velikosti 😁

junkka
14. zář 2017

@macchig ja nakupovala na HM, v lidlu tedka a prekvapive fajn veci ma bonprix, ale tam doporucuju brat o cislo mensi 🙂

macchig
autor
17. zář 2017

Dííky Dííky, kámošky mě přesvědčily na My Tummy, tak vyzkouším a poreferuju, holky díky moc a všem přeju všechno nejlepší