icon

Svatební šaty, které jsou lepší?

ludul
8. bře 2015

Holky, včera jsem byla zkoušet sv. šaty - nyní jsem v 21 týdnu, svatbu máme za 7 týdnů, takže čekám, že bříško ještě povyskočí....mám ale dvoje vybrané šaty, oboje jdou povolit a cítila jsem se v nich moc dobře...které myslíte, že jsou lepší?

Svatební šaty, které jsou lepší?Svatební šaty, které jsou lepší?
Strana
z3
sasi2222
9. bře 2015

Ty první ... narovinu - v těch vypadáš těhotná ... v těch druhých při těle ... ale osobně bych si s tvojí postavou nechala ušít. Ochotná švadlena přijde i k tobě a vždy je to rozdíl. A cenově to o moc jinak nevyjde, vlastní zkušenost 🙂 .. a jak tu psaly holky, doplnila bych to pod prsama mašlí 🙂

zuzanka_13
9. bře 2015

@ludul no pokud vybíráte z techto dvou šatů - za mě ty druhé, jsou mladistvější, modernější než ty první... a více vám prostě i sluší, ty první podle mě zbytečně rozšiřují...

leonka24
9. bře 2015

@sasi2222 souhlasím!!! 🙂

inkognita
9. bře 2015

Za mě ty druhé 🙂 jsou modernější... mladistvější... 🙂 a gratuluji !

evcann
9. bře 2015

@ludul ani jedny nejsou hezke nebo spis ti nesednou, taky bych hledala nekde jinde, ale pokud uz to jinam netihnes tak je to skoda, ale ty druhe jsou trosku lepsi

popellka
9. bře 2015

Druhé 😉

metallico_mondo
9. bře 2015

Taky bych se podívala ještě jinde ale pokud bych měla rozhodnout z těchto dvou tak první jsou určitě lepší 🙂

paajus
9. bře 2015

Já hlasuji pro ty první! V tahle pokročilém těhotenství se počítá s tím, že budete mít bříško a ty druhé ho "maskují" tak, že přidávají další kila navíc.A ty první Vám opravdu moc sluší 🙂

jaenik
9. bře 2015

Za mě také ty druhé 😉

naomi6
9. bře 2015

@ludul Ahoj, mně se více líbí první šaty. Pokud se v nich cítíš dobře, není co řešit, navíc když se v nich líbíš manželovi, tak je to jasné.Také by se mi s bříškem nechtělo chodit po salonech. Já dám na první dobrý dojem. Své svatebky jsem našla na první pokus v prvním salonu a byla jsem spokojená. Ostatním chci napsat, že se zakladatelka ptala na to, které ze dvou šatů by vybraly, ne na další salony 😉. Přeji hodně štěstí a hlavně si tu svatbu užij. 🙂

ludul
autor
9. bře 2015

@naomi6 Moc děkuji za krásnou a výstižnou odpověď 🙂 Příteli se líbí více ty první a mě ty druhé, proto váhám 🙂 ale v obou jsem se cítila moc dobře...hned bych brala ty první, jen mě trochu mrzí, že jsou smetanové a ne bílé 🙂 ale jak koukám, na fotkách to zase tak vidět není 🙂 Sama se kloním k prvním, uvidíme 5 dní před svatbou, to mám posl. zkoušku, na té mi to zaberou dle aktuálních měr 🙂

naomi6
10. bře 2015

@ludul ahoj, také bych možná víc chtěla bílé, ale na té fotce bych to opravdu nepoznala, že jsou smetanové. Uvidíš, oboje jsou pěkné, takže ať se rozhodneš jakkoli, bude ti to slušet 😉

zmrz_lina
10. bře 2015

Promiň, ale ani jedny. A přimlouvala bych se za Madoru, v Praze mají zastoupení a ušijí ti šaty přesně na míru, poradí a budeš mít vlastní šaty za cenu půjčovného, které pak můžeš prodat a jsi dalece pod cenou půjčených.

tulikiss
10. bře 2015

tak kdybych mela vybrat z tech dvou tak asi prvni, ale pod prsa bych pridala nejaky ozdobny pasek, prijdou mi takove "hole" malo nazdobene proste jako jenom saty, ale svatebni by mely byt neco trochu vic, u druhych se mi prave libi to, ze jsou vic nazdobene, ale strihove jsou lepsi ty prvni. Ale uprimne ja kdyz ted kouknu na svoje fotky ze svatby a to je to jenom 5 let, tak si rikam, jezisi proc jsme si nevzala jiny saty a dneska bych si vybrala uplne jine 😀

soda365
16. dub 2015

hlasuji zatím pro ty druhé,ale navštiv ještě další salon ať máš jistotu, že jsi našla ty nejlepší.. 🙂

market99
23. kvě 2016
Uživatel market99 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.

Ty volnejsi co semd avate na fotkach jsou pro tehulky uzasne, krasne to schova brisko a kdyz si prez to date jeste kytku, tak ani na fotkach neni nic videt, ja mela taky takove ale jen pujcene 🙂

Strana
z3