icon

Těhotenské oblečení - jaké kupujete? Kde? Jakou značku?

alamis
19. led 2015

Ahoj mamky i mamky čekatelky, potřebovala bych Vaše zkušenosti s tím, co jste kupovaly/kupujete za oblečení během těhotenství. Nejvíce džíny? Kalhoty? Sukně? Tuniky? Trička?
Preferovaly jste nákup v eshopu a nebo kamenný obchod s možností si to vyzkoušet?????
Máte značku těhu oblečení, která je fajn, máte s ní dobré zkušenosti? A nebo naopak značka , která Vás zklamala?

Strana
z3
calisa
27. kvě 2017

Mě jsou teď nejpohodlnější těhu šaty, tuniky a legíny. Část oblečení jsem podělila po sestře, zbytek kupuju v kamenných obchodech i e-shopech. Nejčastěji asi v HMku a na Cellbes. Ale samozřejmě nosím i normální oblečení, jen ve větší velikosti, hlavně na doma 🙂.

jilliann
29. črc 2017

Ahoj holky 🙂 já sem zatím ještě bohužel těhotenské oblečení nesháněla, ale kamarádka před létem koupila hezké letní šaty a mateřské džíny na cellbes.cz. Pořídila si tam i hezké společenské krajkované šaty, byli jsme pozvané na svatbu spolužačce ze střední, tak bylo třeba doplnit šatník. Chválila pohodlnost, nikde ji nic netlačilo. Tak to asi stojí za to zkusit 🙂

blondys24
8. led 2018

Jak sedí oblečení od Happymum? Já nosím normálně S/36, tak jestli to odpovídá. Někde jsem četla, že je moc velké....děkuji

annaluni
8. led 2018

@blondys24 Pokud nosíte S tak si kupte zase S. Myslím že menší ani nemají. Já prodávám nové krátké šaty v S. Cena 1500Kč

blondys24
8. led 2018

@annaluni myslím, že snad mají i XS, ale rostu nějak rychle 🙂 já se zatím rozkoukávám, ale i tak děkuji za nabídku 🙂

garalela
8. led 2018

Já jsem si v zápalu radosti nakoupila těhu oblečení hned na začátku, jelikož jsme se snažili dlouho a já průběžně roky sledovala nabídku obchodů a tedy jsem věděla, že jak se něco v kolekcích objeví, hned je to vyprodané. Nyní už bych to neudělala, do většiny oblečení jsem vůbec nedorostla, mám necelý měsíc do porodu, nahoře 6kg. Co nakoupit záleží na průběhu těhu a denním režimu - já jsem pracovala do 6 týdnů před TP, v džínách jsem nemohla chodit ani předtím, do poslední chvíle mi sedí různé strečové šaty + pletenina z běžné konfekce (Orsay, Mohito), z naprosto běžných obchodů apod. Jak je něco označené jako těhu, hned to stojí třikrát víc. Co mně zklamalo happymum - koupila jsem trika, na fotce pěkný, ale že to za ty peníze nemá ani zapošité švy, bych čekala víc, kabát - na dotek hnusný jako rohožka, ani náhodou nepodepíšu, že těhu oblečky automaicky jsou příjemnější. Co mně potěšilo jsou punčocháče z tchiba, i když teprve ty dva týdny nyní na mateřské si užívám, že na sobě nemusím jakékoliv punčocháče mít. Nyní jsem koupila propínací noční košili v HM - zase, jak je to někde jako kojícíl, hned to má speciální vyšší cenu. Bohužel jsem moc nevyřešila prádlo, již před těhu jsem měla 75H. Jožánek není špatný, šité kvalitně, ale opět záleží na denním režimu, já brala jejich kamaše v podstatě jen na doma, šaty a trička nebylo potřeba řešit, navíc do práce taky nebyly ok. Speciální kalhotky jsme vůbec neřešila, protože i před těhu jsem nenosila kalhotky do pasu. Nosím kalhotky nízké a ty mám i nyní před porodem pod bříškem.

emilkamilka
27. říj 2018

dnešní moda je hodně dopředu a tak jak těhotné i netěhotné mužou nosit stejně volné kousky, Takže jě klidně koupíš v každém obchodě

Strana
z3