icon

Zimná bunda pre tehotné, akú odporúčate?

maly_kukolar
22. zář 2016

Chcem sa spytat, ake zimne bundy pre tehotne odporucate - nie sportove, ale klasicke do mesta, na styl parky idealne. Zaujal ma Bonprix, ale mam tuto znacku zafixovanu ako nekvalitnu, navyse neviem, ci su dostatocne hrube - som dost zimomriva. Cenovo hladam nieco rozumne, cize ziadne bundy za 5 tis a pod :D Dakujem

Strana
z2
lea212
2. lis 2016

mám tmavě modrou s kožíškem na kapuci z H&M, sedí mi velikost S (170cm/70kg), kvalitativně taky žádná pecka, cena 1399 tuším, jen mám strach, že mi v ní bude zima, je dost tenká :( http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0393993001...

maly_kukolar
autor
2. lis 2016

ok tak objednavam, dakujem pekne...🙂 snazila som sa ju niekde najst v predajni HM, ale vsade maju max tu tensiu ciernu parku...a uz sa mi tolko behat po obchodoch nechce, som uz ako velrybka :D

mignona
2. lis 2016

@lea212 To je přesně ta bunda, co mám, a mně přijde kvalitou za tu cenu dobrá (jasně, že kdybych si ji kupovala napořád, tak si vyberu jinou...), a ani tenká mi nepřijde, přijde mi teplá dost právě, ale možná to beru podle Prahy, tady nebude víc jak pár stupňů pod nulou, ale přišla by mi dobrá i do většího mrazu, se svetrem pod..

maly_kukolar
autor
2. lis 2016

@lea212 No prave o tej sa tu bavime :D
raz je tenka, raz opravdu tepla..:/

mignona
2. lis 2016

@maly_kukolar V prodejně jsem ji neviděla za celou dobu v Praze nikde ani jednou, kamarádka taky ne, mají to jen v eshopu asi...

lea212
2. lis 2016

@mignona fakt? je pravda, že mně je zima pořád, dnes jsem ji měla na sobě - máme 6°C, triko s dlouhým rukávem, teplou mikinu s vlnou a bylo mi v ní trošku chladno. Jsem zvyklá nosit v zimě péřovou bundu, tak jsem možná zvláštní případ :D

lea212
2. lis 2016

@maly_kukolar záleží jak je kdo zvyklý, já když chodím normálně v bundě z kachního peří S. Oliver, tak mně nějaká bunda s vatelínem úplně neuspokojí. Nicméně - holt nemám na výběr, tak jsem vzala tuhle. U nás v Ostravě na prodejně byla, ale jen velikost S. Ty parky mi přijdou příšerné, v tom bych nešla ani s košem 🙄

lea212
2. lis 2016
Strana
z2