29tt a zaostáváme o 3 týdny v růstu
Ahoj,
Tak jsem si včera z poradny přinesla oči navrch hlavy a nervy v kýblu, celou dobu až na pár mušek, zdravé zvířátko najednou o 3 týdny zaostává v růstu,prý odpovídá 26tt,a pani doktorka nás chce vidět za 14 dní znovu...pokud prý se to nezlepší,čeká nás prý cesta do porodnice a inkubátoru,a mě zajímá,zažily jste to některá??? Bude pro ní zlepšení i to že malá třeba přibere na váze?? Protože upřímně, nevěřím že za 14 dní doroste to,na co měla mít 3 týdny...
@ajik123 pokud dolninhl hranice,ale porad v norme,zkus se zeptat,proc nepockat.Porad to neni pod normou.A kterou hodnotu takto mas?Jsou 3 cevy,ktere se sleduji...Mne kvuli diagnozam take budou nejpozdeji ve 40+0 vyvolavat,ale ver,ze je rozdil vyvolavat mimi v 34,35 nebov 37tt....i pro mimiska
@linee oni mi nechtějí vyvolávat kvůli průtokům. ale mám ještě jinou těhotenskou nemoc, kvůli které mi to musí vyvolat, ale až v tom 37 tt 🙂 . PI a ACM PI - ty ve zprávě zmiňuje.. které jsi měla ty? Naposledy mi malou měřila jsou to dva týdny a to byla o dva týdny větší a průtoky v tu dobu ok 🙂. Tento týden ji neměřila.

@ajik123 ja tam byla 3 tydny a s taskou chodim na kazdou kontrolu.Ty percentila je velikost odpovidajici gestacnimu stari.Cetla jsem i medicínské clanky a je to tak,ze pod 10 perc.doporucuji vyvolavat.Ale vsechny cisla ziska dr.az z kompletniho vysetreni...mne chteli take vyvolavat,ale prave z pozorovani vzeslo,ze mimi roste,prospiva a ma se dobre,a tak domu dr.nechala cas.A to davala par dni.Mne spatne prutoky zpusobil tlak.Ten mas v poradku?