icon

Akné v těhotenství, co byste mi poradily?

pmedilkova
14. led 2016

Ahoj. Co byste mi prosim poradily na akné v těhotenství? Mám ho v obličeji, na krku, v dekoltu a na zádech... ☹ jsem z toho nešťastná 😒 děkuji

pety91
•
14. led 2016

Pořádně čistit pleť, vitamíny se zinkem ?, omezit sladké . 😀 Jinak asi nic nepomůže 😲 😲

no_title
•
14. led 2016

Aknemycin roztok. Jediné, co mi kdy pomáhalo. Je ale na předpis, může ho napsat kdokoli. Jestli je akné i na zádech, jedná se o těžší formu a může to řešit i kožní. Někteří kožní ale jsou trochu na baterky (ještě jsem nepotkala dobrého kožaře, tak ho hned zkraje ukecej na aknemycin a hlavně si nenech napsat přípravky s alkoholem, to akné jen zhorší)
Plus teda ještě pomáhá na akné nešahat a nemyslet na něj 😀.

veraga
•
15. led 2016

Zkus Skinoren. Mě pomohl.

frenny
•
18. led 2016

zkusi si zajít na kosmetiku a taky se snaž hodně o tu pleť pečovat, ale to víš hormony se ti zbláznili, ale za pár měsíců to už budeš mít dobré.

janawei
•
20. led 2016

Myslím, že si budeš muset pomoct sama. Nevím, jak jinde na kožním oddělení, ale u nás obvykle předepisují takové produkty, které bych na sebe aplikovala nerada normálně, natož jako těhotná. Souhlasím s pety91 - pořádně čistit, nejlépe nějakou přírodní kosmetikou, hodně pít vodu, omezit sladké a moc se tím nestresovat. Já mám na čištění osvědčené Čisticí tonikum 2 v 1 od Weledy, prožila jsem s ním i celé těhotenství.

plamenka84
•
20. led 2016

taky s tím bojuji, kožní mně doporučila Skinoren, je bez předpisu za 200Kč, akné se celkem zlepšilo, když nepomůže, tak zajdi na kožní a jinak pleti pomůže jen porod 😉 , měla jsem to tak i u prvního