Co Vám pomáhá na bolest hlavy v těhotenství?
Jsem 12.týden těhotná a neskutečně mě bolí hlava. Co Vám na to zabírá?
Mně pomohlo brát třikrát denne hořčík. Magnesii lactici. Po dvou dnech bylo po bolestech a ze jsem na ne trpěla.
Ledový obklad, měla jsem mrazáku zmrazenou ledovou vodu v malé lahvi a přikládala k hlavě, a hodně pít. Občas slabé presso.
Taky by mě zajímalo, co pomáhá. Už uvažuju, že si dojdu dr., hlava mě bolí minimálně ob den, je to fakt náročný s 3 letým synem... dříve mě pomáhal vit. C, ted už ani to ne. Pomůže paralen, ale bojim se ho brát tak často, kolikrát mi ale nic jiného nezbývá, než si ho lupnout, protože pak jsem hrozně nervní a protivná, jak mě bolí hlava
Hodne pit a hlavne magnesko! !
Mne povedala ocna, ze to moze byt suchymi ocami a odporucila mi kvapky HYLO-COMOD (umele slzicky) a zabralo 🙂
Mě taky občas bolí hlava a to jen když zapomenu pít, nebo se nestihnu najíst. Chce to fakt dodržovat. Pak zas nadávám tedy že furt chodím čůrat 😀
Magnésium, meduňkový čaj, když je hodně zle, stahnout hlavu plenkou, zatemnit, ticho, dostatek vody. Někdy se zlepší, když si člověk umyje hlavu vlažnou vodou, stahne to cévy. Zhoršuje to (u mně) čokoláda, každý má zpouštěč jiný.
Hodne pit po mensich davkach.,i 3 litry denne
Spát, to bylo jediný, co mi zabralo 🙂 a zmražený jahody na čele

Zkus Paralen. Mě pomáhá.