Combair a antihistaminika v těhotenství. Užívala jste některá?
Ahoj, je zde někdo, kdo běžně v těhotenství užíval antihistaminika a Combair? Děkuji.
@an346 Combair jsem užívala obě těhotenství.Astma bylo pod kontrolou a obě děti jsou v pořádku.Antihistaminika i spreje do nosu jsem měla ale zakázané.
@milusina ahoj, děkuji za odpověď. Můžu se zeptat, co ti k těm antihistaminikům řekli? Mně totiž alergolog řekl, že momentálně v největší pylové sezóně by pro mě byla největší hloupost antihistaminika vysadit a že se nemám vůbec bát je užívat nadále, že nedoporučení v letácích vyplývá jen z toho, že de firmy cituji “neobtěžují” udělat studie. Upřímně si ani nedokážu představit Dasseltu vysadit, mam histaminovou intoleranci a spoustu potravinových alergií, o pylových a jiných alergiích ani nemluvě :(
@milusina ahoj, děkuji za odpověď. Můžu se zeptat, co ti k těm antihistaminikům řekli? Mně totiž alergolog řekl, že momentálně v největší pylové sezóně by pro mě byla největší hloupost antihistaminika vysadit a že se nemám vůbec bát je užívat nadále, že nedoporučení v letácích vyplývá jen z toho, že de firmy cituji “neobtěžují” udělat studie. Upřímně si ani nedokážu představit Dasseltu vysadit, mam histaminovou intoleranci a spoustu potravinových alergií, o pylových a jiných alergiích ani nemluvě :(
@an346 nejvíc prozkoumaný a tedy považovaný za bezpečn jsou považovaný cetirizin, levocetirizin, ale desloratidin by měl být taky v pohodě (užívala jsem celý těhotenství). Teď mám fexofenadin a ten bych vysadila, je to celkem nový preparát a dat je na něj málo

Já . Hlavně tedy ten combair na astma