Covid v těhotenství. Jak vám bylo?

17. bře 2022

Ahoj všem, co jste prodělaly covid v těhotenství - jak vám bylo? Já bych to rozhodně nepřirovnala k nachlazení, spíš k pravé chřipce. Mám teplotu, bolí mě v krku, hlava a svaly, v noci zimnice a za chvíli zas návaly. Bez paralenu nejsem schopná nic.

gbp
17. bře 2022

takto jsem mela jeden den, pak uz lepsi. nejhorsi byla ta zimnice a porad sem se merila, abych nemela vic jak 38. tak sem nemohla ani moc spat. ted uz mam jen trochu rymu. tu teplotu sem mela minuly patek. drzim palce, at je brzy lip 👍

lotta1234
17. bře 2022

Ja som mala asi v 8tt a len som kaslala. Trvalo to asi mesiac, kym kasel uplne ustupil.

pipi_puncocha
17. bře 2022

Měla jsem 17tt, dva dny celkem děs - bolest hlavy, svalů, celého těla, zimnice. Ale za dva dny už pohoda, jen trochu rýma a škrábání v krku. Měla jsem teda Omikron, teď v lednu

moonulka
17. bře 2022

Prodělala jsem ho v únoru, v 9tt. Začalo to bolestí nosu, jako by mě někdo nakopl. 😁 Pak únava (a to jsem byla už tak dost unavená kvůli těhotenství), bolest v krku, bolesti a motání hlavy, horečka. Tu jsem si teda hodně hlídala, jakmile bylo 38, vzala jsem si paralen, ten naštěstí dobře zabral. Dva dny jsem nebyla schopná nic, jen ležet.

lachtanice86
17. bře 2022

Nebýt testu, po pozitivě manžela, ani bych o něm nevěděla. Byla jsem 12-13tt

cekypetra
17. bře 2022

Jsem 22tt, pckovana a prave covid prodelavam. Prvni tyden des, dusivy, ale brutalne dusivy kasel, ryma, nastesti bez horecky, mega unava, poceni, velka bolest hlavy, motolice...ted po tydnu a neco uz jen unava, motolice, ale pridalo se zvraceni. Nicmene lepsi se to a nastesti celou dobu bez horecek.

sigyn
17. bře 2022

Měla jsem v prosinci deltu a kromě nachlazení a únavy mi nic nebylo. Za 3 dny to přešlo. Měla jsme tedy už před těhotenstvím 2 dávky očkování.

autor
17. bře 2022

Já mám taky dvě dávky očkování a zatím tedy opravdu nic moc

oplatecka
17. bře 2022

Chytila jsem deltu ve 34tt. A musím říct, že to byla opravdu hrůza, už bych to nechtěla zažít. Měla jsem vysokou teplotu, zimnici, dost jsem kašlala, dusila se, bolely mě svaly a záda, ztratila jsem čich a chuť. Velká dušnost mi zůstala ještě skoro měsíc po prodělání.

jana_zofie
17. bře 2022

Mne ho zjistili az na porodnim sale testem. Vubec jsem o nem nevedela. Jako jo, mela jsem vcelku rymu, ale tu mam od starsi dcery od zari prakticky furt, kdo to ma rozlisit... Nevim, jak moc to je relevantni nebo jaky to melo vliv, ale ockovana 3 davkami, posledni mesic pred porodem.

delariva
19. bře 2022

Měla jsem teď úplně na začátku…v podstatě hned co jsem objevila 2 čárky na těhu testu….bolelo mě děsně v krku, oči a teplota 38…takhle zhruba 4 dny…paralen nepomáhal, srazil teplotu tak o 0,2 stupně…takže jsem si spíš dávala studenější sprchy místo zábalů…jinak čaj, med, citron…teď už jen velká rýma a trochu kašel…tak doufám, že je malé v pořádku 🙏

tehulinka91
19. bře 2022

paralen mi vůbec neulevil. Nemohla jsem dýchat, strašný kašel, zimnice, horečka, svalové bolesti, únava, bolest hlavy, bolest kloubů, rýma. Byla jsem 35+5tt. Drželo se mě to 3 týdny. Hlavně se mi vracel kašel, hnus! Takhle nemocná jsem ještě nebyla a to jsem měla i angínu i chřipku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru