Horší průtoky, měly jste to taky? Co Vám řekl doktor?

kuky12
31. pro 2015

Ahoj holky. Paní doktorka mi sdělila, že mám horší průtoky - nějak na hranici s normálem. A placenta taky nic moc. Pochopila jsem to tak, že mimčo mačká na ty průtoky hlavičkou. Strašila co vše se může stát ☹ . Měla jste to taky některá tak? Co Vám k tomu doktor řekl a je možné, že se to ještě zlepší?

Čekám, že budu muset být příští týden hospitalizována. Nesnáším nemocnice, mám z nich šílenou fobii a úzkosti a nevím, jak tam do porodu vydržím. Měl to také někdo tak a jak jste to zvládaly, holky?

Děkuji.

fintilkab
8. led 2016

Ahoj
Já ve 31 týdnu necítila pohyby a doktor řekl, že to vypadá, že je špatný průtok že nejdou živiny, tak se malý večer narodil. A dnes je mu 6 a je to rebel. Vše dobře dopadlo. Hodně zdaru

lajla
9. led 2016

Ono se to podle jednoho utz zjistit nedá... Aspoň to mi řekli...jednou je měl horší pak zase OK...strasili že jaký to bude prcek...porod vyvolávali o 10 dni dříve... Malému se nechtělo a podle toho to vypadalo... Napichali do nas všechno možné byla jsem jak zfetovana... Nakonec jsem rodila urgentne na 5cm padaly mu ozvy...ano. Pupecnik byl tenoucky infarkty na placentě 3kg miminko

kuky12
autor
29. únor 2016

@fintilkab
@lajla

Jsem tu po hrozně dlouhé době, ale musím říct, že jsem přešla k jiné doktorce do rizikové poradny a ta mi sdělila, že je vše úplně naprosto v pořádku. Věřit doktorům v dnešní době je fakt něco 😅 .

Děkuji Vám za odpověď 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru