Hyperemesis gravidarum - těžké nevolnosti v těhu
Ahoj holky, ráda bych zde vytvořila diskuzi na téma "hyperemesis gravidarum,, tzn. forma těžkých nevolností v těhu.. Prosím, budu ráda když se zde zapojí PŘEDEVŠÍM maminky, které si tímto prošly takže infuze, hospitalizace, následný režim jak v těhu tak ve stravě apod. Abychom tuto diskuzi rozvedli spíše v duchu osobní zkušenosti přímo s konkrétní diagnozou, protože ty maminky které znají vědí že není zvracení jako zvracení . Ráda bych se informovala a ráda bych touto diskuzí pomohla maminkám které tato diagnóza postihla..
😉 🙂
Díky všem
To jsem ráda že Vam ne holky líp 👍👍👍
Je lip jsem chtěla napsat 😂
@sinicka ahojky. Tak to je fajn, že už je ti lépe, jsem teď ve 13.tydnu a je to horší než ve 12.tydnu, takže jsem z toho dost přešla..hold musím počkat
@inncence tak jak je ti, je to lepší? Já ten 12tt měla už lepší a od středy a 13.tt je to zase horší.. chjooo..
@perpetuap1 holky vydrzte, casem to prejde a vysledek stoji za to!
@perpetuap1
Měla jsem 3 dny celkem pokoj, jen lehká nevolnost vždy k večeru. No, včera už jsem opět 2x blila. Tak jsem zvědavá, jak dneska. Zatím se držím. Ale je mi permanentně blbě od žaludku :(. Takže ležím a ležím. Přestávám věřit, že se to zlepší. Budu určitě jedna z těch, co se problijou až k porodu 😕.
Hlavně, ať je prcek v pořádku.
Takže u tebe taky na chvíli svitla naděje a zase hned zhasla 😕. Je to ubíjející.
@mku
To jo, výsledek za to určitě stát bude, ale už bych ho mohla konečně držet v náručí ☺. Ať už je duben!!!!
@innocence jj, svitla a brzy vyhasla :(. Teď jsem zas odkázána na postel a kýbl. Když nezvracim, tak je mi hodně zle a mám migrénu. Kamarádka asi na uklidnění mi poslala zajímavý graf, kde ve 13.tt je HCG výš oproti 12.tt, což by mohlo vše vysvětlit.. vložím sem tu tabulku...
Jak ja Vam rozumim. Zvracela jsem horem dolem u obou dvou a po vsem😀. Stačilo mi vidět ve dveřích manžela s monterkama na vyprani a už jsem blila všude a to vazne😂
@perpetuap1
Já, jak se mi udělalo na chvíli právě dobře, tak jsem si řekla, že zkusím jít do práce aspoň na 5 hodin denně. No, blbej nápad, odešla jsem už po 3 hodinách, hlava mi třeštila ještě druhý den, že jsem si prostě musela vzít Panadol, jinak bych se asi zbláznila. No a od té doby zas jen postel, blití a celodenní nevolnost.
Jo, graf sem pro zajímavost vlož, já myslela, že má klesat.
@kaculka2014
Je fajn vidět, že i přes to jsi tu stále s námi 😀 já si totiž říkám, že to nejde prežít bez újmy. A uklidnilo se ti to, nebo se to táhlo nějak hodně dlouho?
@kaculka2014 taky mě to zajímá 😀
@innocence ja nevím jestli chceš slyšet pravdu nebo milosrdnou lez. Ale pokud pravdu tak u malý sem blila az do dne před porodem /35tt . A u malýho do patyho mesice😂
@kaculka2014 ty krásko, krásné vyhlídky 😀. To jsi dobrá, že jsi do 2.mimi šla i přes to vše. Teď už jsi zapoměla?😉
@perpetuap1 časem přijde i třetí bliti😂
@kaculka2014
Skvělý 😂 jo, to je přesně to, co jsem chtěla vědět 😂
@perpetuap1 tu dobu mi manžel pro.povzbuzení jednou četl vtip.
Bylo.to asi tak nějak :
Přijde muž do květinářství a chce pro svou ženu nějakou kytku.
Jakou má nejradši ta vase? Ptá se prodavačka... Nevím. . Odpoví muž. Má ráda všechny to je tezke... tak mi řekněte třeba
. .Jak na vás Vaše žena působí? Romanticky,něžne , nebo možná ostřeji. .. Muž se zamýšlí a říká. ... Já nevím. . Jak bych to rekl.. ona na Me působí tak vyblitě😂😂😂
@kaculka2014 tak to klobouk dolů, že do toho půjdeš i potřetí 😂. Zase pokud jsi celý tehu blinkala, tak jsi pak nemusela nic shazovat,ne? 😀
@perpetuap1 ale jo to se neboj sem normální zenska oplacana👏 u malý sem přibrala 10.5 kg u malýho cca 17 kg . Ale je pravda ze u něj sem mela sileny otoky. Sotva sem lezla. 😲
@perpetuap1 po druhym😅
@perpetuap1
Ještě ted mam asi 6 kg nahoře vic než před detma. Úplné Dobrý to už nebude. Ale snažím se s tím moc nestresovat hold jsem.zenska jak má byt😀 jako Můj manžel říká : zenska bez prdele jak tejden bez nedele😂
@kaculka1014 Tak jestli vpravo je fotka po porodu, tak to je super.. 👏 ..si říkám, jak se mi povede přibrat třeba 10kg, když mi bude pořád blbe, zatím po 3 měsících jsem v mínusu 😀
@perpetuap1 je . Dekuju. No ja právě taky furt huba a hubla . A pak sem kynula snad i ze vzduchu 😇 a hlavně ty otoky. Ani boty mi nebyly😂
@perpetuap1 třeba tj za pár let bude diskuze ... " a bliju zas" 😂 tak mě poznáš 😂
Ale nebojte holky. Ten konec vam za to stoji vydrzte🍀 a hodně štěstí a pěkný tehulkovani🌷
@kaculka2014 třeba příští tehu už bude ok, když se to u tebe lepšilo 🙂
Za jak dlouho plánuješ další mimi?
@innocence ja si říkala že te potesim😂. Mazu holky pro malou do školky. Mějte se tu krásne a ať Vam je lip🍀 pa
@perpetuap1 tak za tři roky 😂 mala.půjde do školy maléj do školky akorát 😍👏
Taky se měj fajn @kaculka2014 🙂

@zmrzlinka
Já musím hodně moc zaťukat, nebo možná spíš zabušit, že je mi už 3. den tak o 80% líp.