icon

Jak dlouho jste čekaly na výsledky u Prenatal Veveří Brno?

mamal34
1. říj 2019

Přeji pěkný den, jak dlouho jste čekali na výsledky prvního screeningu? Byla jsem včera na Veveří v Brně a řekli že výsledky budou ještě ten den do 20:00. Přes heslo mi to ale tvrdí že ještě není v systému. Ani dnes ráno tam výsledky ještě nejsou.... Stalo se někomu že se třeba špatně sparovalo heslo? Díky... Jsem nervózní, v mým věku už to není sranda... I když podle utz vše vypadá v pořádku

jituli84
•
1. říj 2019

@mamal34 Já byla na screeningu tehdy hned ráno, do 17.00 mi volali a druhej den mi přišly výsledky do mailu

mamal34
autor
•
1. říj 2019

@jituli84 Mě nevolal nikdo, a výsledky si prý mám stáhnout na stránkách kliniky, dali mi heslo. Taky jsem byla dopoledne v 10 a pořád nic 😏

jituli84
•
1. říj 2019

@mamal34 Aha mě myslím žádné heslo nedali ani, si tam zkus zavolat, to bude nejlepší 🙂 Budu držet palce 🙂

anirij332
•
1. říj 2019

@mamal34 já jsem tam byla v 10 a došlo mi to v 6 večer, ale nešlo mi to otevřít, mezitím mi stihli volat se slovy:"jak jste se určitě dívala tak vám to nedopadlo nejlíp" vůbec jsem nevěděla, co nedopadlo nejlíp... No během toho hovoru mi to došlo na mail

petulejan
•
1. říj 2019

Ten den hned volali a dostala jsem i lísteček,kde bylo heslo a hned večer byly i výsledky na mejlu.

mamal34
autor
•
1. říj 2019

Tak výsledky už mám, zapomněli mi říct že před to číslo už se nepíše to NT 😀 tak mi to řekla do telefonu a hned jsem se dívala... Jsme negativní... 1/11300

mamal34
autor
•
1. říj 2019

@anirij332 Tak mě nikdo nevolal a s otevřením jsme měli problém. A jak vám to dopadlo? Je to nakonec dobrý?

denisa2406
•
1. říj 2019

@mamal34 Byla jsem tam teda uz v zari a na zacatku vysetreni, kdyz mne brali krev se me zeptali, jestli chcu vysledky mailem. O heslu nepadlo ani slovo. Byla jsem tam rano a vecer mne volali vysledky na mobil a hned potom to doslo i na email. Urcite bych si tam zavolala.

anirij332
•
1. říj 2019

@mamal34 ano nakonec ano, měla jsem zvýšené riziko downa, pozvali mě na genetiku a všechno dobré 🙂 pokud vám nevolali tak buďte v klidu 🙂

mamal34
autor
•
1. říj 2019

@anirij332 Už máme výsledky... 1/11300... V mým věku super

anirij332
•
5. říj 2019

@mamal34 tak super 🙂