icon

Jak vypadá krvácení u samovolného potratu?

teenyel
13. zář 2014

Ahoj holky...tak už ztrácím naději v dobrý konec. Sice budu ještě čekat na výsledky hcg, ale už teď vím, že bude klesat....předevčírem jsem začala slabě růžově špinit. Vyhledala jsem doktora. Nejdřív svého, ten řekl, že velikostně odpovídá a že na srdce může být ještě brzy. Vyhledala jsem ještě jednoho doktora a ten mi sdělil, že jde o zamlklé těhu. Podle PM jsem měla být v 7+4tt, ale gestační váček se žloutkovým odpovídal 6+2tt. Nebyla srdeční akce. Hned mě chtěl objednat na kyretáž. Odmítla jsem s tím, že chci ještě počkat (utěšovala jsem se, že může jít jen o chybu ve výpočtu týdne těhotenství a že se srdíčko může objevit později - uváděno je do 8.tt). Druhý den jsem si zaplatila rozbor na hcg a výsledek 3019. To by bylo také v pořádku a odpovídalo by stáří dle utz. ALE....dnes jsem začala krvácet silněji a mám křeče v břiše jako při MS (dnes bych normálně měla dostat MS, kdybych neotěhotněla). Jdou ven krevní sraženiny a (sice to možná bude znít trochu nechutně, ale lépe to nepopíšu) dlouhé krvavé hleny, které musím oddělit až papírem, jinak "odtud" visí dolů. Já nevím, zda má ještě smysl doufat, že by to byla jen nějaká maličkost. Prosím která jste si tím prošla, jak vypadalo krvácení u potratu? V ideálním případě když jste pak nemusely na kyretáž a odešlo vše samo?

Strana
z3
rozzaarka
8. srp 2018

@mataharyy jak to dopadlo? nemusi to jeste nic byt, u prvniho syna jsem taky krvacela a ted mu jsou 4 🙂 drzim palce 🙂

zelenaesmolda
8. srp 2018

@teenyel Padej na pohotovost,tady to nevyresis!

dominikaromanova
8. srp 2018

@zelenaesmolda, jsi trochu mimo, když to píšeš někomu, kdo se ptal v roce 2014. 😂😂😂

zelenaesmolda
8. srp 2018

@dominikaromanova no ty brdo to jsem si vubec nevsimla :D

mataharyy
8. srp 2018

@rozzaarka dnes mi potvrdili že jsem potratila.

ludmila.esnerova
10. srp 2018

@mataharyy to mě moc mrzí. I já jsem tady psala, odpovědí se nedočkala a bohužel potratila. Tak snad se zadari brzy. Mě se zatím nezadarilo, tedy teď čekáme zda MS přijde nebo ne. Ale už je to rok co jsme se začali snažit a 8 měsíců co jsem o jedno přišli ačkoli v začátku. Držím vám palce ať se brzy oklepete a zadari se.

mataharyy
10. srp 2018

@ludmila.esnerova Děkuji a taky držím palce, ať se to zdárně povede 😉

Strana
z3