Krev v 8. týdnu těhotenství: Jak zůstat klidná?
Tak jsem dnes ráno vstala a šla na wc jako vždy ráno jenže tentokrat po mě zbyla krvavá stopa 🤦♀️🙄. Volala jsem si k dr a mám proste ležet cely den a pokud bych stále krvacela tak přijet. Zatím lezim a nekrvacim dal. Krev to byla jasná červená. Včera jsem byla silene unavená, ale mám dvě malé děti takže na odpočinek nebyl prostor a dost jsem se prepinala 🙄🤯. Nic mě neboli.
Asi potřebuji uklidnit, ze to nic není. U prvních dvou těhotenství se mi to nestalo tak jsem z toho teď fakt na nervy a chce se mi brecet. No proste hormony a do toho tohle. Doufám, ze to je jen z te včerejší námahy a miminko bude v poradku 🙏🙏🙏.
Může to být hematom,nechala bych se zkontrolovat,červená krev neznačí nic moc dobrého,samozřejmě přeji ať to dobře dopadne
Já měla od 7tt krvácení a spineni až do prvního screeningu, měla jsem u mimi hematom. Když jsem šla na pohotovost, tak to spíš bylo, jako bych tam otravovala a že je to buď a nebo 🤦🏻♀️ Strach jsem měla hrozný, na kontrolu chodila co dva týdny. Pak jsem před Vánocema zakrvacela hodně moc, doktor měl dovolenou a na pohotovosti už mě ani nikdo nechtěl vidět, že s tím stejně nic neudělají 🤦🏻♀️ naštěstí na kontrole pred Silvestrem vše ok a do týdne spineni ustalo 😊 a i přes přístup nemocnice bych stejně šla na pohotovost otravovat znovu.
To bude dobre. Me gynekolozka rikala, ze dokud to neni silnejsi nez menstruace, bude to dobre. Zasla bych v tydnu na kontrolu, ale stejne, ikdyby to bylo spatne, neudela nikdo nic:(
Holky já už “jen” maličko špiním. Už to není červená krev, ale klasicky spineni do hněda. Můj dr ordinuje jen ve čtvrtek 😒🙈, zkusím si zítra zavolat aspoň svoji sestricce a domluvit se s ni. Na kontrolu jsem objednana až 7.dubna 🤔.
@luckawm Tak to bych sjela tu pohotovost. Nikdy nevíš, co se tam děje, nevidíš do sebe.. krvácení není v těhotenství nikdy v pohodě. Minimálně by to chtělo třeba utrogestan.
Tak holky čekám na tchýni až přijede hlídat a jedu. Spineni bohužel spis sílí, navíc jsem silene unavená už několik dni a teď když jsem se viděla v zrcadle tak jsem se úplně lekla 😳, takhle bílá jsem dlouho nebyla tak mi prosím držte palce ať je to dobre 🙏.
Tak jsem už doma. Nařízeno ležet. Dostala jsem dvoje léky. Na UTZ bylo vidět srdíčko a bije ♥️. Dr mi řekl, že tam teď vzhledem k ze čerstvé krvi nic moc nevidí. Hematom, že vidět není, ale vyloučit nelze. Muže se odlucovat placenta, ale ani to teď neuvidí 🙈. Prý je kolem plodu nebo placenty(úplně nevím) vidět na UTZ víc bílého než by mělo, ale co to znamená nevím. Ve ČT mám jít ke svému dr a ten by měl vidět víc. Takže teď ležet a čekat 🙄.
@dendy88 achjo 😒, takový strach hned na začátku. Snad se to srovná a budu moct být trosku v klidu a zase fungovat. Mám spis takový pocit, ze toho teď na mě bylo moc a snažila jsem se mít vše hotové což s dvěma detma úplně nejde a tělo asi řeklo dost. I když v tomalé těhotenství jsem celkove strašně unavená takže hodně vážně přemýšlím o paní na uklid, protože si proste potřebuji nějak pomoct a ulevit. Snad také dojdeme do šťastného konce 😊🙏

Já to tak měla v 6tt a vše v pořádku, odpočívej,kdyby něco (víc krve,bolest atd) tak k dr.ale určitě to bude v pořádku 💗 držim palce 💗