icon

Krev v 8. týdnu těhotenství: Jak zůstat klidná?

luckawm
20. bře 2022

Tak jsem dnes ráno vstala a šla na wc jako vždy ráno jenže tentokrat po mě zbyla krvavá stopa 🤦‍♀️🙄. Volala jsem si k dr a mám proste ležet cely den a pokud bych stále krvacela tak přijet. Zatím lezim a nekrvacim dal. Krev to byla jasná červená. Včera jsem byla silene unavená, ale mám dvě malé děti takže na odpočinek nebyl prostor a dost jsem se prepinala 🙄🤯. Nic mě neboli.
Asi potřebuji uklidnit, ze to nic není. U prvních dvou těhotenství se mi to nestalo tak jsem z toho teď fakt na nervy a chce se mi brecet. No proste hormony a do toho tohle. Doufám, ze to je jen z te včerejší námahy a miminko bude v poradku 🙏🙏🙏.

Strana
z2
l01991
20. bře 2022

Já to tak měla v 6tt a vše v pořádku, odpočívej,kdyby něco (víc krve,bolest atd) tak k dr.ale určitě to bude v pořádku 💗 držim palce 💗

luckawm
autor
20. bře 2022

@l01991 dekuji, jsem s nimi domluvena, ze kdyžtak prijedu. Já vím, ze se to stává, ale dokud se to nestalo mě….snad to bude dobrý 🙏.

l01991
20. bře 2022

@luckawm nejspiš ti lupla jen nějaka cevka.. duležite je zda tě nic neboli=křeče silnějši jak ms atd... ja v prvnim těhotenstvi měla snad furt problemy,min.do 15tt a mám 6 leteho syna💗 jasne,ne vždy to dopadne ale věřim že budeš v pořádku.

luckawm
autor
20. bře 2022

@l01991 cítím spis něco jakoby slabou MS tak doufám, ze opravdu nezačnu krvacet, ze to nebude sílit. No tyhle začátky jsou hrozny. Už abych byla aspoň ve 20tt 🙈. Verim, ze to dopadne dobre.

jjasmina
20. bře 2022

@luckawm srdíčko už bylo, no já bych se po těch zkusenostech nechala jet zkontrolovat teda

lady742
20. bře 2022

Může to být hematom,nechala bych se zkontrolovat,červená krev neznačí nic moc dobrého,samozřejmě přeji ať to dobře dopadne

arevb
20. bře 2022

Mám špatnou zkušenost, jela bych se nechat zkontrolovat na pohotovost

bublina03
20. bře 2022

Já měla od 7tt krvácení a spineni až do prvního screeningu, měla jsem u mimi hematom. Když jsem šla na pohotovost, tak to spíš bylo, jako bych tam otravovala a že je to buď a nebo 🤦🏻‍♀️ Strach jsem měla hrozný, na kontrolu chodila co dva týdny. Pak jsem před Vánocema zakrvacela hodně moc, doktor měl dovolenou a na pohotovosti už mě ani nikdo nechtěl vidět, že s tím stejně nic neudělají 🤦🏻‍♀️ naštěstí na kontrole pred Silvestrem vše ok a do týdne spineni ustalo 😊 a i přes přístup nemocnice bych stejně šla na pohotovost otravovat znovu.

elesse
20. bře 2022

To bude dobre. Me gynekolozka rikala, ze dokud to neni silnejsi nez menstruace, bude to dobre. Zasla bych v tydnu na kontrolu, ale stejne, ikdyby to bylo spatne, neudela nikdo nic:(

lilian2111
20. bře 2022

U mě to takto bohužel nebylo dobré, jela bych na utz. Držím palce🍀🍀

luckawm
autor
20. bře 2022

Holky já už “jen” maličko špiním. Už to není červená krev, ale klasicky spineni do hněda. Můj dr ordinuje jen ve čtvrtek 😒🙈, zkusím si zítra zavolat aspoň svoji sestricce a domluvit se s ni. Na kontrolu jsem objednana až 7.dubna 🤔.

lilian2111
20. bře 2022

@luckawm Tak to bych sjela tu pohotovost. Nikdy nevíš, co se tam děje, nevidíš do sebe.. krvácení není v těhotenství nikdy v pohodě. Minimálně by to chtělo třeba utrogestan.

vikysek0987
20. bře 2022

@luckawm Ahoj, špinila jsem lehce a nebylo to dobré....

elesse
20. bře 2022

Utrogestan stejne k nicemu neni, pokud je problem… placebo dobre

luckawm
autor
20. bře 2022

Tak holky čekám na tchýni až přijede hlídat a jedu. Spineni bohužel spis sílí, navíc jsem silene unavená už několik dni a teď když jsem se viděla v zrcadle tak jsem se úplně lekla 😳, takhle bílá jsem dlouho nebyla tak mi prosím držte palce ať je to dobre 🙏.

lilian2111
20. bře 2022

@luckawm 🍀🍀🍀

bublina03
20. bře 2022

@luckawm 🍀🙏🍀

l01991
20. bře 2022

@luckawm tak jak ti je?Doufám že jsi/jste v pořádku.Dej prosím pak vědět.

luckawm
autor
20. bře 2022

@l01991 zatím nevím. Čekám na doktora. Přijímá teď pacientky na zákroky takže si asi chvilku počkám. Je mi teda lépe. Nic mě nebolí tak snad to nebude nic vážného.

l01991
20. bře 2022

@luckawm tak držím palce💗

lenkalubina
20. bře 2022

@luckawm dejte vědět. Držím pěsti štěstí ☘

luckawm
autor
20. bře 2022

Tak jsem už doma. Nařízeno ležet. Dostala jsem dvoje léky. Na UTZ bylo vidět srdíčko a bije ♥️. Dr mi řekl, že tam teď vzhledem k ze čerstvé krvi nic moc nevidí. Hematom, že vidět není, ale vyloučit nelze. Muže se odlucovat placenta, ale ani to teď neuvidí 🙈. Prý je kolem plodu nebo placenty(úplně nevím) vidět na UTZ víc bílého než by mělo, ale co to znamená nevím. Ve ČT mám jít ke svému dr a ten by měl vidět víc. Takže teď ležet a čekat 🙄.

vikysek0987
20. bře 2022

@luckawm Držím palečky, ať vše dobře dopadne❤

bublina03
20. bře 2022

@luckawm držím palce,ať jste v pořádku 🙏🍀🙏 u nás to vše dopadlo dobře 😊 a teďka jsem 24 tt..sice doma na neschopence, stále mám mít klidovy režim a tak, abych malou donosila..malej se nám totiž narodil ve 33 tt. U vás to taky určitě vše dobře dopadne 🍀🙏

lenkalubina
20. bře 2022

Všechno dobře dopadne 🙏věřím tomu ☘

luckawm
autor
20. bře 2022

@bublina03 dekuji, snad ano. Já jsem první dceru přenášela a druhá je narozena o týden dřív. Blby je, ze s nimi nemůžu odpočívat tak se teď minimálně 14 dni u nás musí někdo střídat a pak se uvidí. Snad se vše srovná a nebudu muset ležet až do porodu 🤭🙏.

bublina03
20. bře 2022

@luckawm vše bude dobré 😊 budou to nervy, já teda měla hrozný strach z každé kontroly, ale urcite to dobře dopadne 🍀🍀

dendy88
21. bře 2022

@luckawm měla jsem úplně to samé, starší dceru přenášela, mladší o 10 dní dřív a u třetího jsem na začátku těhotenství krvácela 😔. Ale naštěstí vše v pořádku nakonec a malýmu bude zachvili roku 🙂

luckawm
autor
21. bře 2022

@dendy88 achjo 😒, takový strach hned na začátku. Snad se to srovná a budu moct být trosku v klidu a zase fungovat. Mám spis takový pocit, ze toho teď na mě bylo moc a snažila jsem se mít vše hotové což s dvěma detma úplně nejde a tělo asi řeklo dost. I když v tomalé těhotenství jsem celkove strašně unavená takže hodně vážně přemýšlím o paní na uklid, protože si proste potřebuji nějak pomoct a ulevit. Snad také dojdeme do šťastného konce 😊🙏

dendy88
21. bře 2022

@luckawm já měla výhodu že holky už mám velký, to vy máte ještě malinký. Určitě to bude ale v pořádku 😊👍.

Strana
z2