Krvácení po Utrogestanu, mohlo se miminku něco stát?

pastelky
24. srp 2015

Ahoj, potřebovala bych poradit, včera večer jsem začla krvácet(ne dramaticky)
doktor mě vyšetřil a říkal, že je všechno v pořádku. Dostala jsem Utrogestan a Ascorutin.
Večer jsem si vzala Utrogestan + Ascorutin a šla spát. Ráno jsem šla na záchod a čůrala jsem krev a ještě krvácela. Ráno jsem si vzala další dávku a už jen hnědě špiním.
Myslíte, že se přes noc mohlo miminku něco stát nebo jen chvíli trvá než prážky zaberou? Dekuji za odpovědi a případné uklidnění. ;) ;)

cabo
25. srp 2015

@pastelky Ja myslim,ze to bude dobre. Beru to ze sve zkusenosti,kdy jsem utrogestan uzivala od zacatku tehu az do 12 tydne. Ja " krvacels" spise spinila, co tri dny. Sklidnilo se to az po 10 tydnu. A ted mam doma uz rocniho kluka 😉 Takze hlavu vzhuru a zadny strach,bude to dobre

petraw88
25. srp 2015

Nechci tě strašit, ale měla jsem teď něco podobného dle MS bych teď byla 9+0, před 14 dny jsem začala špinit nejprve jednou jasně červenou krví a poté jen hnědé špinění, brala jsem Duphastone a Ascorutin dle dr. bylo vše v pořádku ve čtvrtek měl plod srdeční akci a v neděli jsem začala mít bolesti a jela na pohotovost kde zjistili zamlklý potrat a včera mi dělali revizi. Nemusí to u tebe znamenat nic vážného, ale být tebou zavolala bych dr. a konzultovala to s ním, radši víckrát plašit než něco zanedbat. Držím palečky ať je vše OK 😉

levandulova13
27. srp 2015

Ahoj,já jsem krvacela také docela dost ,při krvácení jsem urogestan polykala a ascorutin je vlastně vitamín C a ten si dávám ještě teď 2 krát týdně,jsem teď 21t .

pastelky
autor
28. srp 2015

holky beru utrogestan a ascorutin už od neděle a dneska jsem lehce začala zase špinit, je to normální nebo se mám začít bát? Lehce mě bolí břicho.

im4fun
28. srp 2015

@pastelky a v kolikatem jsi tydnu?

petraw88
28. srp 2015

Zajdi si radši k doktorovi nemusí to nic být ale lepší několikrát plašit než přijít jednou pozdě.

pastelky
autor
29. srp 2015

v devátem týdnu

monilee
29. srp 2015

Ahoj, Utrogestan ani Ascorutin krvácanie nezastaví, je to len na podporu udržania tehotenstva a spevnenie ciev. Ráno to je vždy horšie, ale to je len krv, ktorá sa nazbierala v noci, ak sa to nezhoršuje, tak sa pravdepodobne nič nedeje. Problém može byť, ak sa pridáva nová čerstvá krv, ak sa mení na hnedú, je to len stará krv a je dobré aby vytiekla von. Ja som 29tt a krvácam a špiním permanentne od 13tt, a mimi je stále v poriadku. Len to nesmie byť silné a nesmú byť pri tom bolesti, to už je problém.

im4fun
29. srp 2015

No zasla bych k dr.zkontrolovat jestli je embryo v poradku. Ja jsem minule zacala spinit v 8.nebo 9.tydnu a ve 13.tydnu zjistili ze sw v te dobe embryo prestalo vyvijet

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru