Krvácení v 6.-8. týdnu těhotenství
Plod je podle velikosti asi 6 týden. Dnes jsem začala krvácet jen slabě růžově a teď odpoledne už červeně. Byla jsem u doktora a dostala dvoje prášky na udržení a jen ležím. Máte někdo taky takový problém a udrží se miminko ?
Ach jo...😞 Strašně mě to mrzí a věř,ze přesně vím jak se cítíš... Než jsem konečně přivedla na svět své dvě cacorky,stalo mě to čtyři potraty...😞 Poprvé i podruhé jsem se "odměňovala",jak už to zmínila jedná maminka ale pak už ne... Přišlo mi to že spíš oslavuju... Ale NIKDY jsem se nevzdala!😉 A proto mám dnes ta krásná robatka. Ani Ty to nevzdávej a jak tu psala jiná maminka (a mně to moje doktorka řekla taky), příroda se s tím vyrovnala po svém,treba ten drobeček byl moc těžce postižený,nemocny,nebo jinsk neschopný života a než ho nechat trápit,sama to ukončila... Je to strašně smutné,ale NEVZDÁVEJ TO!!! Ke každému nevyslovnemu stesticku je cestička trnitá a občas i bolestná... Moc moc držím palecky!!!!!!😉
@deni2701 děkuji.... je to pořád těžké, ale snad jednou budeme mít zdravé miminko.
Budete kaculik007! Budete!😊 Věř tomu,protoze bez víry a naděje nic nefunguje...😉

@luscinnia moc ti děkuji za tyhle slova, ač se snažím stejně mě to trápí. Revize proběhla snad v pořádku, jen říkali že budu krvácet a moc ani nekrvacim.