Krvácení v těhotenství při používání Clexane. Co dělat?
Ahoj. Jsem v 7tt a pícham si clexane, mám ho napsanej od imunologa, po 3 potratech a X vyšetření. Včera jsem začala spinit, byla jsem u své doktorky, vše skontrolovala a bylo vše v pořádku, dala mi 2x denně utrogestan, večer jsem si ho dala bylo to dobrý a to samé ráno. Ale odpoledne jsem zacla zase lehce krvácet. Zase jsem si navečer vzala prášek a vypadá to ze lepší. Hrozně se bojím. Máte s tím někdo prosím zkušenosti?
@lucykurcu a jedná se o krvácení?nebo jen třeba růžové špinění?já okolo 6 a 7tt růžově špinila, doktor mi doporučil koupit si Ascorutin, za pár dní bylo vše ok...
@linducha90 trochu krve a pak jen růžové
Ahoj, já Clexane beru od začátku těhotenství, momentálně jsem v osmém měsíci a nešpinila jsem, nemám žádné problémy. Ale to je člověk od člověka. Každopádně si nemyslím, že by ten Clexane měl zrovna na tohle vliv.. ze začátku těhotenství můžeš i nemusíš špinit. Pokud to není jasně červená krev a ve velkém množství, tak bych se asi úplně nebála.. 🙂)
Neberu Clexane, ale taky si píchám nízkomolekulární heparin na sraženiny. O mimi se teprve snažíme, těhotná nejsem. Ale doktoři mě informovali o zvýšené krvácivosti, včetně občasného špinění či malého krvácení během těhotenství. Pokud to není velké krvácení a krev už zhnědla, znamená to, že je už starší, čili ranka dále nekrvácí. Pokud to je růžové špinění ale nic co nabírá na intenzitě, tak bych to připisovala opravdu tomu, že máš prostě naředěnější krev a můžeš občas trochu zakrvácet 🙏 Případně prokonzultovat s doktorkou, jestli nesnížit dávky Clexane.

@lucykurcu a jedná se o krvácení?nebo jen třeba růžové špinění?já okolo 6 a 7tt růžově špinila, doktor mi doporučil koupit si Ascorutin, za pár dní bylo vše ok...