Které léky na bolest zubu při kojení opravdu pomohou?
Ahoj, roste mi moudrak Zubařka říkala, ze to zatím není na vytrhnuti, ale už druhou noc mě to oprabdu bolí, panadol mi nepomáhá…. Jsou nějaké léky co muzu při kojeni a zaberou mi? Dekuju 😔
Pri kojení asi bohužel ne. Pokud neporadí v lékárně. U mě při bolesti moudraků pomáhal pravidelný vyplach u zubaře. Stejně po vylezení hned všechny 4 šli ven....
Mě pomohl brufen na bolest zubů při kojení ptala jsem se v lékárně
Můžeš ibalgin
Děkuji holky, na noc si ještě frknu panadol a zítra se zeptám v lékárně tedy a dám na vás
Hezky večer 🌚
Na moudrák je dobré chodit na výplachy k zubaři, doma masírovat i přes lehkou bolest uchošťourem namočeným v ústní vodě - uvolní se ten hnis - užila jsem si s moudráky svoje a naštěstí mám všechny 4 už pryč. jinak na bolest zubu je dobrý hřebíček - normálně si ho dát mezi zuby, zkousnout a mít ho třeba 10-20minut... Taky jsem nevěřila, ale pomohlo to. Jen nevím, zda lze u kojení a zda by to pomohlo na moudrák. A vím, že paralen lze vzít během kojení i těhotenství.
Jak stare je ditko? Mne pomaha Talvosilen (paralen+codein). Je na predpis, takze bys ho musela od zubarky vyskemrat, ale mne ho treba bez problemu napsal praktik sam od sebe (kojici a jeste tehotne) a dle Mamila.cz kodein u vetsich kojenych deti taky nevadi. Nerikam se tim bezhlave cpat, ale kdyby ti volne dostupne nezabraly, tak me tohle pomohlo i po vyrezavani osmicek...
Při kojení jsem měla povolený i ibalgin. Pak mi pomáhalo vyplachovat zub odvarem z řepíku a hřebíčku.

Paralen jsem používala