icon

Kvasinková infekce v těhu, užívám globulky. Neublíží?

adulina69
3. lis 2015

Ahoj holky,
Jsem ve 23 týdnu těhotenství a nejspíš mám kvasin.infekci (nevím to jistě) .koupila sem si globulky který může těhotná (ovšem) tak moje otázka je jestli to nějak neublíží když je budu brát ikdyž kvasin.infekci možná nemám . je mi to trapný sem psát 😅

claire90
•
3. lis 2015

Ublížít by to asi nemělo, ale za mě bys měla jít ke gynekologovi, ať určí přesně zda jde o kvasinky, či bakteriální zánět. Já takhle v druhém těhu měla několikrát kvasinky, ke konci se zase něco objevilo, říkala jsem si, že to jsou zas kvasinky a nasadila si samoléčbu, no příznaky jako pálení se zmírnily a děsně pomalu odcházely a pak na KO když se dr. ptala, jestli mám nějaký obtíže, tak jsem jí to řekla, udělala stěr a byl tam zánět, na který bylo nutno nasadit atb, aby se správně doléčil. Takže opravdu bych raději navštívila dr. ať máš jistotu a klid 😉

rezetka
•
3. lis 2015

Hele, nevím, jaké sis koupila, mně pomohly tyto http://www.lekarna.cz/idelyn-beliema-effect-10-... a ty se můžou i v těhotenství. A i když bys kvasinkovou infekci neměla, neublíží to ničemu.

pety91
•
3. lis 2015

Podle mě ti nemůže ublížit, žádný volně prodejný preparát.

p3tulkaa
•
3. lis 2015

myslím, že ti to neublíží.....já infekci měla od 6. měsíci po ATB, bohužel mi nic nepomohlo až do porodu, jakmile jsem porodila, ihned mě to přešlo.... :/

jhoki
•
3. lis 2015

@adulina69 Můžeš Jenamazol, koupíš ho v lékárně, pokud ti nezabere nejsou to kvasinky, ale něco jiného.

naho31
•
3. lis 2015

Ja jsem pouzivala tablety Globulus cum natrio. Moc me pomohly. Jsou volne prodejne a mohou se v tehu, lekar mi je sam doporucil.

fisulenka
•
3. lis 2015

@adulina69 Šla bych k lékaři,taky jsem tím trpěla skoro celé těhotenství a pomohly mi až léky předepsané doktorkou, jistota je jistota a v těhotenství se nevyplatí experimentovat. Ať je brzy líp 🙂